logo
 
logo
 
     
  Setmana 01   logo logo logo logo
  02/01 - 08/01  
 
Dilluns 02 Dimarts 03 Dimecres 04 Dijous 05 Divendres 06 Dissabte 07 Diumenge 08
        FESTIU
REIS
COAC Tarragona tancat
   
logo
CURS · TARRAGONA
REHABILITACIÓ ENERGÈTICA: UNA INTERVENCIÓ A MIDA
17/01 - 14/02
Aula de formació· COAC Tarragona
La nova construcció, via tecnologia, exigència social o normativa, ja és raonablement eficient. Ara cal millorar l'eficiència del que ja està construït que supera de molt, tant en nombre com en consum energètic, el que s'està construint i es construirà a curt i mitjà termini.
Massa cops es confon la rehabilitació energètica amb aïllar molt, oblidant que els edificis existents no són en absolut homogenis, com tampoc ho és la seva ubicació, sistemes de condicionament, exposició al sol, massa tèrmica... factors, que poden ser àdhuc més importants que l'aïllament de cara a tot el seu comportament energètic.
Dies: 17, 24, 31 de gener i 7 i 14 de febrer de 2023
Horari: De 10:00 a 14:00 h
Hores: 20 hores lectives
Modalitat: Presencial i en línia
Places limitades. Apunta-t’hi!
Inscripcions i més informació.
logo
US DESITGEM
BONES FESTES I
FELIÇ 2023

Des del COAC Tarragona us desitgem:
Bones Festes
i feliç 2023.

Veure felicitació.
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
JUJOL A MONTFERRI, ARQUITECTURA I PASSIÓ
15/11 - 13/01
Sala d'exposicions · COAC Tarragona
Catorze roll ups, amb imatges i plànols de la primera fase de l’obra dirigida per l’arquitecte Josep Maria Jujol, del Santuari de la Mare de Déu de Montserrat de Montferri. Josep Maria Jujol, seguint l’estela modernista, volia establir una connexió directa entre l’ermita i la terra.
Més informació.
HORARI NADAL
Durant les festes de Nadal les oficines del COAC Tarragona estaràn obertes del 22 de desembre de 2022 al 5 de gener de 2023, de dilluns a divendres, en horari de 8 a 15 h, tardes tancat.
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
XII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA
13/12 - 13/01
Sala Sota · Subdelegació del Govern a Tarragona
L’exposició mostra els projectes presentats en aquest certamen que té com a objectiu distingir les obres més significatives que s’han construït en el bienni 2019-2020 en l’àmbit territorial de la Demarcació.
Inauguració el 20 de desembre a les 12:30 h.
Més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
MÒDUL BÀSIC 2023 - MB, FACTOR D'ACTUALITZACIÓ I COEFICIENT VA
S’acorda fixar el Mòdul bàsic (Mb) a efectes del càlcul dels drets d’intervenció col·legials per a l’any 2023, per treballs en procés de visat iniciat anteriorment a l’1 d’octubre de 2010, en 641 € restant, per tant, el valor de l’índex d’intervenció en 1,3205. Aquest índex d’intervenció i el nou mòdul bàsic entraran en vigor a partir del dia 1 de gener de 2023 i per a la seva obtenció s’han observat les variacions experimentades pels preus de mà d’obra i materials en el període comprés entre desembre de 2021 i març de 2022, aplicant les fórmules polinòmiques números 16 a 23 del Reial Decret 3560/1970.
Més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
EL COAC ACTIVA L'OFICINA D'INICI A LA PROFESSIÓ
L'Oficina d'Inici a la Professió és el nou espai digital del COAC pensat especialment per als col·legiats/des més joves o pels que estan començant la seva carrera professional.
L'objectiu principal d'aquest canal és acollir, assessorar i guiar els arquitectes novells, així com posar al seu abast les eines necessàries per iniciar la seva activitat. La plataforma inclou documentació de suport (exclusiva per a col·legiats/des) i material formatiu per facilitar els primers anys exercint la professió, jornades principalment pensades per a joves i preguntes freqüents.
Més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 4 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
CENTRE CULTURAL NIEMEYER
26/01 - 24/03
Sala d'exposicions · COAC Tarragona
L’exposició inclou 42+1 fotografies realitzades per Eugeni Abella i Asensio, captades durant els anys 2017, 2018 i 2022 al Centre Cultural Internacional Oscar Niemeyer de la ciutat d’Avilés.
Conferència el 2 de febrer a les 19 h.
Aviat més informació.
 
logo
MODIFICACIONS DEL CTE
Les modificacions del RD 450/2022, són d'aplicació obligatòria per a tots els projectes per als quals se sol·liciti llicència a partir del 16 de desembre de 2022.
Més informació.
CONVOCATÒRIA AJUDES
L’Agència de l’Habitatge de Catalunya obre la convocatòria per a la concessió de subvencions per a les actuacions dels Programes 3, 4 i 5 finançats per la Unió Europea (NextGenerationEU).
Més informació.
NOU COMPLEMENT CE3X
El Consorci Metropolità de l’Habitatge, posa a disposició dels tècnics un nou complement “CMH – Next Generation – Llibre de l’Edifici” per al programa CE3X de certificació energètica d’edificis.
Més informació.
 
logo
PREMIS FAD 2023
ARQUIN-FAD convoca els Premis FAD del 2023.
El període per a presentar la proposta d’obres finalitza a les 12 h, del dimecres 25 de gener de 2023.
Més informació.
PREMIS AJAC XIII
L’AJAC (Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya) presenta la 13a edició dels Premis AJAC. La data límit per presentar les candidatures és el 31 de gener a les 13 h.
Més informació.
NEW EUROPEAN BAUHAUS
La Direcció General d'Agenda Urbana i Arquitectura del Ministeri de Transports i Mobilitat convoca la nova edició dels Premis New European Bauhaus. Presentació fins el 31 de gener a les 19 h.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.