logo
 
logo
 
     
  Setmana 02   logo logo logo logo
  09/01 - 15/01  
 
Dilluns 09 Dimarts 10 Dimecres 11 Dijous 12 Divendres 13 Dissabte 14 Diumenge 15
        FINAL
EXPOSICIÓ
JUJOL A MONTFERRI
   
logo
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
JUJOL A MONTFERRI, ARQUITECTURA I PASSIÓ
15/11 - 13/01
Sala d'exposicions · COAC Tarragona
La Demarcació de Tarragona de Col·legi d’Arquitectes de Catalunya acull l’exposició “Jujol a Montferri, arquitectura i passió”.
Catorze roll ups, amb imatges i plànols de la primera fase de l’obra dirigida per l’arquitecte Josep Maria Jujol, del Santuari de la Mare de Déu de Montserrat de Montferri.
Seguint l’estela modernista, l'arquitecte volia establir una connexió directa entre l’ermita i la terra.
D'aquesta manera, Josep Maria Jujol va decidir optar per una textura que suggerís els elements de l’entorn natural que l’envoltava: les formes arrodonides de les roques de la muntanya de Montserrat.
Aquesta exposició, es pot visitar del 15 de novembre de 2022 al 13 de gener de 2023 a la sala d’exposicions de la Demarcació.
Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Montferri.
Veure targetó.
Més informació.
logo
HORARI
Les oficines del COAC Tarragona estan obertes els dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h, i dimarts i dijous de 8 a 18 h de la tarda. Contacta al 977249367 o al correu tarragona@coac.net.
CURS · TARRAGONA
REHABILITACIÓ ENERGÈTICA: INTERVENCIÓ A MIDA
17/01 - 14/02
Aula de formació · COAC Tarragona
Cal millorar l'eficiència del que ja està construït que supera de molt, tant en nombre com en consum energètic, el que s'està construint i es construirà a curt i mitjà termini. Cal rehabilitar energèticament, ja que és una demanda vital.
Inscripcions i més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
XII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA
13/12 - 13/01
Sala Sota · Subdelegació del Govern a Tarragona
L’exposició mostra els projectes presentats en aquest certamen que té com a objectiu distingir les obres més significatives que s’han construït en el bienni 2019-2020 en l’àmbit territorial de la Demarcació.
Inauguració el 20 de desembre a les 12:30 h.
Més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
EL COAC ACTIVA L'OFICINA D'INICI A LA PROFESSIÓ
L'Oficina d'Inici a la Professió és el nou espai digital del COAC pensat especialment per als col·legiats/des més joves o pels que estan començant la seva carrera professional.
L'objectiu principal d'aquest canal és acollir, assessorar i guiar els arquitectes novells, així com posar al seu abast les eines necessàries per iniciar la seva activitat. La plataforma inclou documentació de suport (exclusiva per a col·legiats/des) i material formatiu per facilitar els primers anys exercint la professió, jornades principalment pensades per a joves i preguntes freqüents.
Més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 4 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
CENTRE CULTURAL NIEMEYER
26/01 - 24/03
Sala d'exposicions · COAC Tarragona
L’exposició inclou 42+1 fotografies realitzades per Eugeni Abella i Asensio, captades durant els anys 2017, 2018 i 2022 al Centre Cultural Internacional Oscar Niemeyer de la ciutat d’Avilés.
Conferència el 2 de febrer a les 19 h.
Aviat més informació.
 
logo
MÒDUL BÀSIC 2023
Es fixa el Mòdul bàsic (Mb), en 641€ restant, per tant, el valor de l’índex d’intervenció en 1,3205. Aquest valors entraran en vigor a partir del dia 1 de gener de 2023.
Més informació.
MODIFICACIONS DEL CTE
Les modificacions introduïdes pel RD 450/2022 del Codi Tècnic de l’Edificació, són d'aplicació obligatòria per a tots els projectes que sol·licitin llicència a partir del 16 de desembre de 2022.
Més informació.
CONVOCATÒRIA AJUDES
L’Agència de l’Habitatge de Catalunya obre la convocatòria per a la concessió de subvencions per a les actuacions dels Programes 3, 4 i 5 finançats per la Unió Europea (NextGenerationEU).
Més informació.
 
logo
PREMIS FAD 2023
ARQUIN-FAD convoca els Premis FAD del 2023.
El període per a presentar la proposta d’obres finalitza a les 12 h, del dimecres 25 de gener de 2023.
Més informació.
PREMIS AJAC XIII
L’AJAC (Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya) presenta la 13a edició dels Premis AJAC. La data límit per presentar les candidatures és el 31 de gener a les 13 h.
Més informació.
PREMIS
NEW EUROPEAN BAUHAUS
La Direcció General d'Agenda Urbana i Arquitectura convoca la nova edició dels Premis New European Bauhaus. Presentació fins el 31 de gener a les 19 h.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.