logo
 
logo
 
     
  Setmana 04   logo logo logo logo
  23/01 - 29/01  
 
Dilluns 23 Dimarts 24 Dimecres 25 Dijous 26 Divendres 27 Dissabte 28 Diumenge 29
  CURS REHABILITACIÓ
ENERGÈTICA
10:00 - 14:00 h
  INICI
EXPOSICIÓ
CENTRE NIEMEYER
     
logo
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
OSCAR NIEMEYER. POETA DE LES CORBES
26/01 - 24/03
Sala d'exposicions · COAC Tarragona
L’exposició inclou 42+1 fotografi es realitzades per Eugeni Abella i Asensio, captades durant els anys 2017, 2018 i 2022 al Centre Cultural Internacional Oscar Niemeyer de la ciutat d’Avilés.
Les imatges exposades són una mirada intencionada i molt personal de l’autor amb l’objectiu de donar relleu a l’esplèndida arquitectura que Niemeyer projectà a Avilés, sent l’única obra de l’arquitecte brasiler que podem gaudir a tot l’estat espanyol.
El dijous dia 2 de febrer es farà una conferència amb projeccions sobre l’obra arquitectònica més emblemàtica d’Oscar Niemeyer (1907-2012). La xerrada anirà a càrrec de Pere Marsé i Ferrer, arquitecte.
Eugeni Abella Asensio, fotògraf interessat a captar les obres d’arquitectura i creador d’imatges suggerent.
Pere Marsé Ferrer, arquitecte titulat el 1976 per l’ETSAB amb l’especialitat d’arquitectura.
Veure targetó.
Més informació.
logo
CONSULTES ASEMAS
Una vegada al mes, ASEMAS atén presencialment a la Demarcació de Tarragona del COAC. Aquest mes, atendran consultes el 24 de gener, en horari de matí, a les oficines de la Demarcació.
EXPOSICIÓ · REUS
XII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA
24/01 - 24/02
Escola d'Art i Disseny · Reus
L’exposició mostra els projectes presentats en aquest certamen que té com a objectiu distingir les obres més significatives que s’han construït en el bienni 2019-2020 en l’àmbit territorial de la Demarcació.
CANVI DE DATA \\ Conferència el 9 de febrer de 2023 a les 19 h.
Més informació.
HORARI
Les oficines del COAC Tarragona estan obertes els dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h, i dimarts i dijous de 8 a 18 h de la tarda. Contacta al 977249367 o al correu tarragona@coac.net.
CURS · TARRAGONA
REHABILITACIÓ ENERGÈTICA: INTERVENCIÓ A MIDA
17/01 - 14/02
Aula de formació · COAC Tarragona
Cal millorar l'eficiència del que ja està construït que supera de molt, tant en nombre com en consum energètic, el que s'està construint i es construirà a curt i mitjà termini. Cal rehabilitar energèticament, ja que és una demanda vital.
Més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
JORNADA TÈCNICA: ACTIVAR LA TRANSFORMACIÓ ENERGÈTICA AMB ELS FONS 'NG'
24/01 · 9:30 h
En línia
Una jornada tècnica en el marc de la iniciativa REhabilita. Sota el títol 'Activar la transformació energètica amb els fons Next Generation', la jornada serà de 9.30 h a 17.30 h i es dividirà en tres blocs. Un primer bloc 'El partit Next Generation', un segon bloc de 'Projectes innovadors' i un tercer de 'Casos pràctics'.
Podeu descarregar-vos el programa complet aquí.
Inscripcions i més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
AJUTS EN FORMA DE PRÉSTECS PER A OBRES DE REHABILITACIÓ D’EDIFICIS D’HABITATGES
El 28 de desembre s’ha publicat al DOGC la Resolució TER/4079/2022, de 20 de desembre, per la qual s’obre la convocatòria per a l'accés a ajuts en forma de préstecs a comunitats de propietaris dels barris gestionats per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, per al finançament d'obres de rehabilitació d'edificis d'habitatges (ref. BDNS 665558).
Les bases reguladores (Resolució DSO/3040/2021) d’aquesta convocatòria van ser publicades al DOGC el passat 13 d’octubre de 2021.
Més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 4 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
EL COAC ACTIVA L'OFICINA D'INICI A LA PROFESSIÓ
L'Oficina d'Inici a la Professió és el nou espai digital del COAC pensat especialment per als col·legiats/des més joves o pels que estan començant la seva carrera professional.
L'objectiu principal d'aquest canal és acollir, assessorar i guiar els arquitectes novells, així com posar al seu abast les eines necessàries per iniciar la seva activitat. La plataforma inclou documentació de suport (exclusiva per a col·legiats/des) i material formatiu per facilitar els primers anys exercint la professió, jornades principalment pensades per a joves i preguntes freqüents.
Més informació.
 
logo
LLISTES DE PÈRITS
El 14 de desembre, la Junta de Govern va aprovar les Llistes de Pèrits definitives per al 2023 i que serviran per a la designació de pèrits arquitectes durant l'any.
Més informació.
MÒDUL BÀSIC 2023
Es fixa el Mòdul bàsic (Mb), en 641€ restant, per tant, el valor de l’índex d’intervenció en 1,3205. Aquest índex i nou mòdul bàsic entraran en vigor a partir del dia 1 de gener de 2023.
Més informació.
MODIFICACIONS DEL CTE
Les modificacions introduïdes pel RD 450/2022 del Codi Tècnic de l’Edificació, són d'aplicació obligatòria per a tots els projectes que sol·licitin llicència a partir del 16 de desembre de 2022.
Més informació.
 
logo
PREMIS FAD 2023
ARQUIN-FAD convoca els Premis FAD del 2023.
El període per a presentar la proposta d’obres finalitza a les 12 h, del dimecres 25 de gener de 2023.
Més informació.
PREMIS AJAC XIII
L’AJAC (Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya) presenta la 13a edició dels Premis AJAC. La data límit per presentar les candidatures és el 31 de gener a les 13 h.
Més informació.
NEW EUROPEAN BAUHAUS
La Direcció General d'Agenda Urbana i Arquitectura del Ministeri de Transports i Mobilitat convoca la nova edició dels Premis New European Bauhaus. Presentació fins el 31 de gener a les 19 h.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.