logo
 
logo
 
     
  Setmana 05   logo logo logo logo
  30/01 - 05/02  
 
Dilluns 30 Dimarts 31 Dimecres 01 Dijous 02 Divendres 03 Dissabte 04 Diumenge 05
  CURS REHABILITACIÓ
ENERGÈTICA
10:00 - 14:00 h
  CONFERÈNCIA
CENTRE NIEMEYER
19:00 h
     
logo
CONFERÈNCIA · TARRAGONA
OSCAR NIEMEYER. POETA DE LES CORBES
02/02 · 19:00 h
Sala d'actes · COAC Tarragona
Conferència amb projeccions sobre l’obra arquitectònica més emblemàtica d’Oscar Niemeyer (1907-2012). La xerrada anirà a càrrec de Pere Marsé i Ferrer, arquitecte.
L’exposició és pot veure del 26 de gener al 24 de març de 2023, a la sala d'exposicions.
Inclou 42+1 fotografi es realitzades per Eugeni Abella i Asensio, captades durant els anys 2017, 2018 i 2022 al Centre Cultural Internacional Oscar Niemeyer de la ciutat d’Avilés.
Les imatges exposades són una mirada intencionada i molt personal de l’autor amb l’objectiu de donar relleu a l’esplèndida arquitectura que Niemeyer projectà a Avilés, sent l’única obra de l’arquitecte brasiler que podem gaudir a tot l’estat espanyol.
Eugeni Abella Asensio, fotògraf interessat a captar les obres d’arquitectura i creador d’imatges suggerent.
Pere Marsé Ferrer, arquitecte titulat el 1976 per l’ETSAB amb l’especialitat d’arquitectura.
Més informació.
logo
HORARI
Les oficines del COAC Tarragona estan obertes els dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h, i dimarts i dijous de 8 a 18 h de la tarda. Contacta al 977249367 o al correu tarragona@coac.net.
EXPOSICIÓ · REUS
XII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA
24/01 - 24/02
Escola d'Art i Disseny · Reus
L’exposició mostra els projectes presentats en aquest certamen que té com a objectiu distingir les obres més significatives que s’han construït en el bienni 2019-2020 en l’àmbit territorial de la Demarcació.
Conferència el 9 de febrer de 2023 a les 19 h.
Més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
CURS · TARRAGONA
REHABILITACIÓ ENERGÈTICA: INTERVENCIÓ A MIDA
17/01 - 14/02
Aula de formació · COAC Tarragona
Cal millorar l'eficiència del que ja està construït que supera de molt, tant en nombre com en consum energètic, el que s'està construint i es construirà a curt i mitjà termini. Cal rehabilitar energèticament, ja que és una demanda vital.
Més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
L'OCT PUBLICA NOUS DOCUMENTS D'AJUDA
Arran dels darrers canvis normatius en relació amb el codi estructural i amb les modificacions del CTE, l'Oficina Consultora Tècnica del COAC amplia els documents d’ajuda disponibles per als col·legiats. Disponible una nova guia breu de suport tècnic relacionada amb la protecció i reparació d’estructures de formigó i un nou guió sobre el contingut dels projectes de reparació estructural en edificis existents. I en relació amb la darrera modificació del Codi Tècnic de l’Edificació (RD 450/2022), s’ha actualitzat la fitxa per a la justificació de l’HE 2 Rendiment de les instal·lacions tèrmiques (RITE).
Més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 4 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
LA CONSTRUCCIÓ ES RECUPERA LENTAMENT AL CONJUNT DEL TERRITORI
El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) ha analitzat aquest dimarts, en una convocatòria oberta als mitjans de comunicació, el visat de construcció i rehabilitació a Catalunya referent a l’any 2022. L’estudi presentat s’ha fet a partir dels projectes d’execució d’obra visats, obligatoris per poder començar obres de nova planta i de gran rehabilitació. Les conclusions d’aquesta anàlisi proporcionen les dades més fiables d’allò que en el futur immediat es construirà al territori.
Consulteu els gràfics de visat.
Més informació.
 
logo
AJUTS REHABILITACIÓ
Publicada la convocatòria per a l'accés a ajuts en forma de préstecs a comunitats de propietaris dels barris gestionats per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.
Més informació.
MÒDUL BÀSIC 2023
Es fixa el Mòdul bàsic (Mb), en 641€ restant, per tant, el valor de l’índex d’intervenció en 1,3205. Aquest índex i nou mòdul bàsic entraran en vigor a partir del dia 1 de gener de 2023.
Més informació.
MODIFICACIONS DEL CTE
Les modificacions introduïdes pel RD 450/2022 del Codi Tècnic de l’Edificació, són d'aplicació obligatòria per a tots els projectes que sol·licitin llicència a partir del 16 de desembre de 2022.
Més informació.
 
logo
BORSA DE TREBALL
Des de l'Oficina d'Habitatge de l'Ajuntament de Reus s'ha publicat la convocatòria per establir una borsa de tècnic superior d'habitatge, titulats en Arquitectura.
Més informació.
PREMIS ARQUITECTURA
Nova edició dels Premis Arquitectura organitzats pel Consell Superior dels Col·legis d'Arquitectes d'Espanya. La data límit és fins el 28 de febrer de 2023, a les 23:59 h.
Més informació.
PROGRAMA CONSOLIDA'T
El Col·legi d'Economistes de Catalunya promou un projecte del Programa Consolida't de suport a la consolidació, l'enfortiment i la reinvenció del treball autònom a Catalunya.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.