logo
 
logo
 
     
  Setmana 07   logo logo logo logo
  13/02 - 19/02  
 
Dilluns 13 Dimarts 14 Dimecres 15 Dijous 16 Divendres 17 Dissabte 18 Diumenge 19
  CURS REHABILITACIÓ
ENERGÈTICA
10:00 - 14:00 h
RODA DE PREMSA
PLAT. DE MERCADERIES
11:00 h

  VERMUT
D'OBRA V45
10:30 h
 
logo
VERMUT D'OBRA V45 + PRESENTACIÓ CONCURS
AUTORITAT PORTUÀRIA DE TARRAGONA
18/02 · 10:30 h
Davant oficines de l'Autoritat Portuària · Tarragona
Visita guiada a la rehabilitació de les oficines de l'antiga Seu de l'Autoritat Portuària, obra presentada en la categoria de Rehabilitació: Obres de restauració, rehabilitació o reforma de la XII Biennal Alejandro de la Sota, de les arquitectes Elisabet Prat Castellví i Anna Adserà Quesada, P+A Arquitectes SCPP.
Als anys 70, Josep Maria Garreta va projectar el singular edifici d'estil brutalista per acollir la Seu de l'Autoritat Portuària de Tarragona. L'edifici va quedar uns anys en desús perquè les oficines es van quedar petites i es van traslladar. Amb l'afany de conservar-lo, es va redactar un projecte de rehabilitació integral per tal de tornar-li a donar vida.
També es presentarà del concurs de l'Autoritat Portuària de Tarragona per l'assistència Tècnica per a la redacció del projecte de transformació urbanística de l'entorn de les seus de l'APT.
En acabar es servirà el tradicional vermut gratuït.
Cal inscripció prèvia. Places limitades. Apunta-t’hi!
Inscripcions i més informació.
logo
HORARI
Les oficines del COAC Tarragona estan obertes els dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h, i dimarts i dijous de 8 a 18 h de la tarda. Contacta al 977249367 o al correu tarragona@coac.net.
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
CENTRE CULTURAL NIEMEYER
26/01 - 24/03
Sala d'exposicions · COAC Tarragona
L’exposició inclou 42+1 fotografies realitzades per Eugeni Abella i Asensio, captades durant els anys 2017, 2018 i 2022 al Centre Cultural Internacional Oscar Niemeyer de la ciutat d’Avilés.
Conferència el 2 de febrer a les 19 h.
Més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
CURS · TARRAGONA
REHABILITACIÓ ENERGÈTICA: INTERVENCIÓ A MIDA
17/01 - 14/02
Aula de formació · COAC Tarragona
Cal millorar l'eficiència del que ja està construït que supera de molt, tant en nombre com en consum energètic, el que s'està construint i es construirà a curt i mitjà termini. Cal rehabilitar energèticament, ja que és una demanda vital.
Més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
EXPOSICIÓ · REUS
XII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA
24/01 - 24/02
Escola d'Art i Disseny · Reus
L’exposició mostra els projectes presentats en aquest certamen que té com a objectiu distingir les obres més significatives que s’han construït en el bienni 2019-2020 en l’àmbit territorial de la Demarcació.
Conferència el 9 de febrer de 2023 a les 19 h.
Més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 4 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
EINA WEB D'ESPAIS INTERIORS SALUDABLES DISPONIBLE PER ALS COL·LEGIATS
Amb l'objectiu de continuar treballant per promoure la renovació del parc edificat i la descarbonització de l'arquitectura, el COAC posa a l’abast de tots els arquitectes col·legiats l'espai web sobre espais interiors saludables. Aquesta eina interactiva, elaborada des de l'Oficina Consultora Tècnica, ofereix una aproximació rigorosa als principals factors ambientals que condicionen la qualitat dels espais interiors i la seva incidència en la salut de les persones.En ella s'explica com el disseny arquitectònic, els sistemes constructius i la tria de materials poden ajudar a assolir uns entorns interiors més saludables.
Més informació.
 
logo
AJUTS REHABILITACIÓ
Publicada la convocatòria per a l'accés a ajuts en forma de préstecs a comunitats de propietaris dels barris gestionats per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.
Més informació.
NOUS DOCUMENTS OCT
Disponible una nova guia breu de suport tècnic relacionada amb la protecció i reparació d’estructures i s’ha actualitzat la fitxa de l’HE 2 Rendiment de les instal·lacions tèrmiques (RITE).
Més informació.
MODIFICACIONS DEL CTE
Les modificacions introduïdes pel RD 450/2022 del Codi Tècnic de l’Edificació, són d'aplicació obligatòria per a tots els projectes que sol·licitin llicència a partir del 16 de desembre de 2022.
Més informació.
 
logo
CONCURS APT
L'Autoritat Portuària de Tarragona convoca concurs per l'assistència Tècnica per a la redacció del projecte de transformació urbanística de l'entorn de les seus de l'APT.
Més informació.
PREMIS
Es convoca la 6a edició del Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, organitzat amb el suport del COAC. La data límit és fins el 17 de març de 2023 a les 24 h.
Més informació.
RODA DE PREMSA
El 15 de febrer de 2023, a les 11 h, a la sala d'actes del COAC Tarragona, roda de premsa de la Plataforma Mercaderies per l'Interior sobre la problemàtica ferroviària de Tarragona i la Costa Daurada.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.