logo
 
logo
 
     
  Setmana 09   logo logo logo logo
  27/02 - 05/03  
 
Dilluns 27 Dimarts 28 Dimecres 01 Dijous 02 Divendres 03 Dissabte 04 Diumenge 05
     
 


 
logo
CURS · TARRAGONA
CÀLCULS SENZILLS I ASPECTES CONSTRUCTIUS BÀSICS PER AL PROJECTE D'ESTRUCTURES I FONAMENTS
[ACTUALITZAT AMB EL CE]
07/03 - 11/04
Aula de formació · Tarragona
S’hi tracten els elements bàsics i habituals, com són les parets de càrrega, els sostres unidireccionals, bigues planes i de cantell, pilars de formigó armat i metàl·lics, fonaments de sabates aïllades, corregudes i bigues centradores, murs de soterrani i de contenció. S'utilitzen fulls de càlcul, formules simplificades, promptuaris intel·ligibles i programets il·lustrats amb exemples d'aplicació. També s’exposen i comenten els detalls constructius típics més freqüents, i aplicant la normativa vigent, on destaca el "Código Estructural y Técnico de la Edificación".
Dies: 7, 14, 21, 28 de març i 11 d'abril de 2023
Horari: De 10:00 a 14:00 h
Hores: 20 hores lectives
Modalitat: Presencial i en línia
Places limitades. Apunta-t’hi!
Inscripcions i més informació.
logo
HORARI
Les oficines del COAC Tarragona estan obertes els dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h, i dimarts i dijous de 8 a 18 h de la tarda. Contacta al 977249367 o al correu tarragona@coac.net.
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
CENTRE CULTURAL NIEMEYER
26/01 - 24/03
Sala d'exposicions · COAC Tarragona
L’exposició inclou 42+1 fotografies realitzades per Eugeni Abella i Asensio, captades durant els anys 2017, 2018 i 2022 al Centre Cultural Internacional Oscar Niemeyer de la ciutat d’Avilés.
Conferència el 2 de febrer a les 19 h.
Més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
CONFERÈNCIA · TARRAGONA
XEVI BAYONA
23/03 · 19:30 h
Sala d'actes · COAC Tarragona
Una conferència presencial on tindrem l'oportunitat d'escoltar a l'arquitecte Xevi Bayona, que ens parlarà sobre la trajectòria de l'estudi i dels seus projectes més rellevants. Bayona Studio és un taller i estudi al centre de la ciutat d’Olot.
Més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
ARQUITECTURES BUIDES
30/03 - 26/05
Sala d'exposicions · COAC Tarragona
Treball fotogràfic sobre alguns edificis i construccions abandonats al llarg del territori de l’illa de Mallorca, realitzades per l’arquitecte i fotògraf d’arquitectura Lluís Bort.
Aviat més informació de la conferència.
Més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 4 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
EL COAC OBRE LA CONVOCATÒRIA 2023 D'AJUTS A LA COOPERACIÓ LOCAL I INTERNACIONAL
El COAC, seguint amb la voluntat de continuar fent visible la funció social dels arquitectes, ha obert la dotzena convocatòria per a la concessió d'ajuts a projectes de cooperació al desenvolupament local i internacional relacionats amb l'arquitectura i l'urbanisme. Poden optar a aquests ajuts les associacions, ONGs, fundacions i altres entitats sense afany de lucre que treballin en el camp de la cooperació al desenvolupament internacional i/o local i comptin per a això amb arquitectes entre els seus col·laboradors, siguin assalariats, voluntaris o amb contracte de prestació de serveis professionals.
Més informació.
 
logo
AJUTS REHABILITACIÓ
Publicada la convocatòria per a l'accés a ajuts en forma de préstecs a comunitats de propietaris dels barris gestionats per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.
Més informació.
NOUS DOCUMENTS OCT
Disponible una nova guia breu de suport tècnic relacionada amb la protecció i reparació d’estructures i s’ha actualitzat la fitxa de l’HE 2 Rendiment de les instal·lacions tèrmiques (RITE).
Més informació.
UTILITZACIÓ ÀRIDS RECICLATS
El 26 de gener de 2023, es va publicar al DOGC l'Ordre ACC/9/2023, de 23 de gener, per la qual es regula la utilització dels àrids reciclats procedents de residus de la construcció i demolició.
Més informació.
 
logo
BORSA DE TREBALL
L’Ajuntament del Vendrell, convoca un procés selectiu per oposició lliure, per a la provisió temporal d’un lloc de Tècnic/a especialista A1. Fins al 27 de febrer de 2023.
Més informació.
PREMIS
Es convoca la 6a edició del Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, organitzat amb el suport del COAC. La data límit és fins el 17 de març de 2023 a les 24 h.
Més informació.
ARCHITECT@WORK
El COAC participa a la fira Architect@Work. Enguany, serà el 15 i 16 de març al Centre de Convencions Internacional de Barcelona. Acreditacions gratuïtes per arquitectes col·legiats.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.