logo
 
logo
 
     
  Setmana 10   logo logo logo logo
  06/03 - 12/03  
 
Dilluns 06 Dimarts 07 Dimecres 08 Dijous 09 Divendres 10 Dissabte 11 Diumenge 12
  CURS ESTRUCTURES I FONAMENTS
10:00 - 14:00 h
 
 


 
logo
JORNADA TÈCNICA · TARRAGONA
SOLUCIONS CONSTRUCTIVES PER A AÏLLAMENT TÈRMIC EXTERIOR (SATE). GRUPO PUMA
16/03 · 16:00 h · Gratuïta
Sala d'actes · COAC Tarragona
En la present jornada, s'aportarà els coneixements i detalls tècnics necessaris per a una correcta execució del SATE. Es mostrarà un mètode de control, com realitzar-lo amb eines fàcilment disponibles, mesures de correcció i les conseqüències d'una aplicació no adequada que deriva en diverses patologies de l'edifici. Es distribuirà la presentació en PDF amb els punts de control, com realitzar-ho i les mesures preventives, catàleg de Traditerm i compendi de detalls constructius. Durant la jornada es lliurarà un quadernet per a control d'obra del SATE i una targeta mesuradora per a desviacions de planitud.
Dies: 16 de març de 2023
Horari: De 16:00 a 17:30 h
Hores: 1,5 hores
Modalitat: Presencial
Apunta-t’hi!
Inscripcions i més informació.
logo
HORARI
Les oficines del COAC Tarragona estan obertes els dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h, i dimarts i dijous de 8 a 18 h de la tarda. Contacta al 977249367 o al correu tarragona@coac.net.
CURS · TARRAGONA
CÀLCULS SENZILLS I ASPECTES CONSTRUCTIUS BÀSICS PER AL PROJECTE D'ESTRUCTURES I FONAMENTS [ACTUALITZAT AMB EL CE]
07/03 - 11/04
Aula de formació · COAC Tarragona
S’hi tracten els elements bàsics i habituals, amb fulls de càlcul, formules simplificades, promptuaris intel·ligibles i programets il·lustrats amb exemples d'aplicació.
Inscripcions i més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
CENTRE CULTURAL NIEMEYER
26/01 - 24/03
Sala d'exposicions · COAC Tarragona
L’exposició inclou 42+1 fotografies realitzades per Eugeni Abella i Asensio, captades durant els anys 2017, 2018 i 2022 al Centre Cultural Internacional Oscar Niemeyer de la ciutat d’Avilés.
Conferència el 2 de febrer a les 19 h.
Més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
CONFERÈNCIA · TARRAGONA
XEVI BAYONA
23/03 · 19:30 h
Sala d'actes · COAC Tarragona
Una conferència presencial on tindrem l'oportunitat d'escoltar a l'arquitecte Xevi Bayona, que ens parlarà sobre la trajectòria de l'estudi i dels seus projectes més rellevants. Bayona Studio és un taller i estudi al centre de la ciutat d’Olot.
Més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 4 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
ARQUITECTURES BUIDES
30/03 - 26/05
Sala d'exposicions · COAC Tarragona
Treball fotogràfic sobre alguns edificis i construccions abandonats al llarg del territori de l’illa de Mallorca, realitzades per l’arquitecte i fotògraf d’arquitectura Lluís Bort.
Aviat més informació de la conferència.
Més informació.
 
logo
NOVA CIRCULAR
Circular de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya relativa al còmput de la superfície de les obertures, amb aplicació en paràmetres d’il·luminació i ventilació.
Més informació.
NOUS DOCUMENTS OCT
Disponible una nova guia breu de suport tècnic relacionada amb la protecció i reparació d’estructures i s’ha actualitzat la fitxa de l’HE 2 Rendiment de les instal·lacions tèrmiques (RITE).
Més informació.
UTILITZACIÓ ÀRIDS RECICLATS
El 26 de gener de 2023, es va publicar al DOGC l'Ordre ACC/9/2023, de 23 de gener, per la qual es regula la utilització dels àrids reciclats procedents de residus de la construcció i demolició.
Més informació.
 
logo
VII NIT INFRAESTRUCTURES
Es onvoca els VII Nit de les infraestructures per optar al premi al millor equipament o infraestructura del 2022. Presentació de candidatures fins al 31 de març de 2023.
Més informació.
PREMIS
Es convoca la 6a edició del Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, organitzat amb el suport del COAC. La data límit és fins el 17 de març de 2023 a les 24 h.
Més informació.
ARCHITECT@WORK
El COAC participa a la fira Architect@Work. Enguany, serà el 15 i 16 de març al Centre de Convencions Internacional de Barcelona. Acreditacions gratuïtes per arquitectes col·legiats.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.