logo
 
logo
 
     
  Setmana 11   logo logo logo logo
  13/03 - 19/03  
 
Dilluns 13 Dimarts 14 Dimecres 15 Dijous 16 Divendres 17 Dissabte 18 Diumenge 19
  CURS ESTRUCTURES I FONAMENTS
10:00 - 14:00 h
  JORNADA TÈCNICA
GRUPOPUMA 16 h
PRESENTACIÓ LLIBRE 19 h
  VISITA GUIADA
COAC TGN

10:30 h
 
logo
VISITA GUIADA
A LA SEU DEL COAC TARRAGONA
18/03 · 10:30 h
Entrada COAC · Carrer Sant Llorenç 20-22

L’edifici del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a Tarragona, en el mateix cor del casc antic de la ciutat, va ser encarregat a l’arquitecte Rafael Moneo.
L’arquitectura, les masses del nou edifici, neixen, d’una banda, de la condició arqueològica del solar i, per una altra, de la necessitat d’establir una bona relació amb l’entorn existent. Tot això implicava tant el respecte a l’escala i en les alineacions com la creació d’espais oberts que al valoressin en potenciar el seu caràcter públic.
Visita guiada per l'arquitecte Ramon Aloguín i Pallach.
Dia: 18 de març de 2023
Hora: 10:30 h
Trobada: Entrada del COAC (costat de l’eglésia de Sant Llorenç)
Durada: 90 minuts
Cal inscripció prèvia. Places limitades. Apunta-t’hi!
Inscripcions.
Més informació.
logo
NOVETATS BIBLIOTECA
Podeu consultar el llistat de novetats de març 2023, dels últims llibres posats a disposició dels col·legiats. Per suggerir alguna adquisició, envieu correu electrònic a bibl.tar@coac.net.
JORNADA TÈCNICA · TARRAGONA
SOLUCIONS CONSTRUCTIVES PER A AÏLLAMENT TÈRMIC EXTERIOR (SATE). GRUPO PUMA
16/03 · 16:00 h · Gratuïta
Sala d'actes · COAC Tarragona
En la present jornada, s'aportarà els coneixements i detalls tècnics necessaris per a una correcta execució del SATE. Durant la jornada es lliurarà un quadernet per a control d'obra del SATE i una targeta mesuradora per a desviacions de planitud.
Inscripcions i més informació.
HORARI
Les oficines del COAC Tarragona estan obertes els dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h, i dimarts i dijous de 8 a 18 h de la tarda. Contacta al 977249367 o al correu tarragona@coac.net.
CURS · TARRAGONA
CÀLCULS SENZILLS I ASPECTES CONSTRUCTIUS BÀSICS PER AL PROJECTE D'ESTRUCTURES I FONAMENTS [ACTUALITZAT AMB EL CE]
07/03 - 11/04
Aula de formació · COAC Tarragona
S’hi tracten els elements bàsics i habituals, amb fulls de càlcul, formules simplificades, promptuaris intel·ligibles i programets il·lustrats amb exemples d'aplicació.
Més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
CENTRE CULTURAL NIEMEYER
26/01 - 24/03
Sala d'exposicions · COAC Tarragona
L’exposició inclou 42+1 fotografies realitzades per Eugeni Abella i Asensio, captades durant els anys 2017, 2018 i 2022 al Centre Cultural Internacional Oscar Niemeyer de la ciutat d’Avilés.
Conferència el 2 de febrer a les 19 h.
Més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
CONFERÈNCIA · TARRAGONA
XEVI BAYONA
23/03 · 19:30 h
Sala d'actes · COAC Tarragona
Una conferència presencial on tindrem l'oportunitat d'escoltar a l'arquitecte Xevi Bayona, que ens parlarà sobre la trajectòria de l'estudi i dels seus projectes més rellevants. Bayona Studio és un taller i estudi al centre de la ciutat d’Olot.
Més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 4 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
ARQUITECTURES BUIDES
30/03 - 26/05
Sala d'exposicions · COAC Tarragona
Treball fotogràfic sobre alguns edificis i construccions abandonats al llarg del territori de l’illa de Mallorca, realitzades per l’arquitecte i fotògraf d’arquitectura Lluís Bort.
Aviat més informació de la conferència.
Més informació.
 
logo
NOVA CIRCULAR
Circular de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya relativa al còmput de la superfície de les obertures, amb aplicació en paràmetres d’il·luminació i ventilació.
Més informació.
NOU DOCUMENT
La Taula per a la Interpretació de la Normativa de Seguretat contra Incendis (TINSCI) ha publicat un nou document: DT-18 “Sectorització de conductes d’extracció de fums de les cuines”.
Més informació.
UTILITZACIÓ ÀRIDS RECICLATS
El 26 de gener de 2023, es va publicar al DOGC l'Ordre ACC/9/2023, de 23 de gener, per la qual es regula la utilització dels àrids reciclats procedents de residus de la construcció i demolició.
Més informació.
 
logo
PRESENTACIÓ LLIBRE
El 16 de març de 2023, a les 19 h, a la sala d'actes del COAC Tarragona, Josep Llop presenta el llibre "Memòries d'un criat assassí!", amb Joan Carnicer i Jordi Romera.
Més informació.
PREMIS
Es convoca la 6a edició del Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, organitzat amb el suport del COAC. La data límit és fins el 17 de març de 2023 a les 24 h.
Més informació.
ARCHITECT@WORK
El COAC participa a la fira Architect@Work. Enguany, serà el 15 i 16 de març al Centre de Convencions Internacional de Barcelona. Acreditacions gratuïtes per arquitectes col·legiats.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.