logo
 
logo
 
     
  Setmana 12   logo logo logo logo
  20/03 - 26/03  
 
Dilluns 20 Dimarts 21 Dimecres 22 Dijous 23 Divendres 24 Dissabte 25 Diumenge 26
  CURS ESTRUCTURES I FONAMENTS
10:00 - 14:00 h
  CONFERÈNCIA
XEVI BAYONA
19:30 h
     
logo
CONFERÈNCIA · TARRAGONA
XEVI BAYONA
23/03 · 19:30 h
Sala d'actes · COAC Tarragona

Una conferència presencial on tindrem l’oportunitat d’escoltar a l’arquitecte Xevi Bayona, que ens parlarà sobre la trajectòria de l’estudi i dels seus projectes més rellevants.
Bayona Studio és un taller i estudi al centre de la ciutat d’Olot, on es treballa amb l’experimentació i l’assaig com a mètode, la crítica com a aprenentatge, les emocions com a eina, la interpretació i respecte de l’entorn social, físic i cultural, la il·lusió i recerca intensa com a combustible. Tot a cavall de l’arquitectura, l’urbanisme, l’art, el paisatge, les instal·lacions efímeres i les escultures lumíniques, una barreja de disciplines que es retroalimenten i es complementen.
Xevi Bayona estudia des de petit a l’escola de Belles Arts d’Olot i estudia arquitectura a Barcelona i a Portugal, a la Facultat d’Arquitectura de la Universitat de Porto. Post Grau de Paisatgisme i Màster en Teoria i Pràctica del Projecte Arquitectònic.
Més informació.
logo
SESSIÓ INFORMATIVA
El divendres 14 d'abril de 2023, a les 9:30 h, HNA farà una sessió online per explicar l'actualització en el sistema de quotes del sistema de previsió personalitzat (SPP).
Inscripcions.
JUNTA GENERAL ORDINÀRIA
TARRAGONA
25/04 · 18:30 - 19:00 h
Sala d'actes · COAC Tarragona
Es convoca als col·legiats a la seu de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya per la Junta General Ordinària del dia 25 d'abril de 2023 a les 18:30 h, en primera convocatòria, i a les 19:00 h, en segona convocatòria.
<Convocatòria>
HORARI
Les oficines del COAC Tarragona estan obertes els dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h, i dimarts i dijous de 8 a 18 h de la tarda. Contacta al 977249367 o al correu tarragona@coac.net.
CURS · TARRAGONA
CÀLCULS SENZILLS I ASPECTES CONSTRUCTIUS BÀSICS PER AL PROJECTE D'ESTRUCTURES I FONAMENTS [ACTUALITZAT AMB EL CE]
07/03 - 11/04
Aula de formació · COAC Tarragona
S’hi tracten els elements bàsics i habituals, amb fulls de càlcul, formules simplificades, promptuaris intel·ligibles i programets il·lustrats amb exemples d'aplicació.
Més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
CENTRE CULTURAL NIEMEYER
26/01 - 24/03
Sala d'exposicions · COAC Tarragona
L’exposició inclou 42+1 fotografies realitzades per Eugeni Abella i Asensio, captades durant els anys 2017, 2018 i 2022 al Centre Cultural Internacional Oscar Niemeyer de la ciutat d’Avilés.
Conferència el 2 de febrer a les 19 h.
Més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
ARQUITECTES EN CONSTRUCCIÓ
27/03 - 23/04
Centre cultural Antic Ajuntament de Tarragona
L’exposició neix de la voluntat de donar suport als/les arquitectes recentment graduats/des i apropar els àmbits acadèmics i professional. Aquesta edició recull els projectes final de carrera des de l’any 2007 fins al 2021.
Conferència inaugural el 30 de març de 2023, a les 19:30 h.
Més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 4 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
ARQUITECTURES BUIDES
30/03 - 26/05
Sala d'exposicions · COAC Tarragona
Treball fotogràfic sobre alguns edificis i construccions abandonats al llarg del territori de l’illa de Mallorca, realitzades per l’arquitecte i fotògraf d’arquitectura Lluís Bort.
Aviat més informació de la conferència.
Més informació.
 
logo
NOVA CIRCULAR
Circular de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya relativa al còmput de la superfície de les obertures, amb aplicació en paràmetres d’il·luminació i ventilació.
Més informació.
NOU DOCUMENT
La Taula per a la Interpretació de la Normativa de Seguretat contra Incendis (TINSCI) ha publicat un nou document: DT-18 “Sectorització de conductes d’extracció de fums de les cuines”.
Més informació.
UTILITZACIÓ ÀRIDS RECICLATS
El 26 de gener de 2023, es va publicar al DOGC l'Ordre ACC/9/2023, de 23 de gener, per la qual es regula la utilització dels àrids reciclats procedents de residus de la construcció i demolició.
Més informació.
 
logo
XVI BIENNAL ESPANYOLA
S'obre la convocatòria per presentar projectes a la XVI Biennal Espanyola d'Arquitectura i Urbanisme. Presentacions fins al 14 d'abril de 2023, a les 14 h.
Més informació.
PREMIS
Es convoca la 6a edició del Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, organitzat amb el suport del COAC. Prorrogat fins al dia 30 de març de 2023 a les 24 h.
Més informació.
ENQUESTA DONES
El Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC llança una enquesta adreçada a les dones arquitectes per conèixer la dedicació professional de les dones arquitectes i la seva situació laboral.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.