logo
 
logo
 
     
  Setmana 18   logo logo logo logo
  01/05 - 07/05  
 
Dilluns 01 Dimarts 02 Dimecres 03 Dijous 04 Divendres 05 Dissabte 06 Diumenge 07
FESTIU
DIA
TREBALL
CURS AVANÇAT DE
REVIT [7A EDICIÓ]
10:00 - 14:00 h
 

CURS AMIDAMENTS
ITEC
10:00 - 14:00 h

CONFERÈNCIA
ARQUITECTURES BUIDES
19:00 h

     
logo
CONFERÈNCIA · TARRAGONA
ARQUITECTURES BUIDES
04/05 · 19:00 h
Sala d'actes · COAC Tarragona

Treball fotogràfic sobre alguns edificis i construccions abandonats al llarg del territori de l’illa de Mallorca, realitzades per l’arquitecte i fotògraf d’arquitectura Lluís Bort. Aquestes construccions, en moltes ocasions, es van erigir per a complir una funció molt concreta i amb el pas dels anys van quedar obsoletes i oblidades. Tanmateix, això no vol dir que ja no serveixin, sinó que haurien de tenir l’oportunitat de ser rehabilitades per a gaudir d’una segona vida, dotant-les amb un nou ús per als seus veïns i el seu entorn.
Tornant a l’obra fotogràfica, aquesta recull diferents tipologies constructives, des d’un hospital que van abandonar en construir un nou als afores de la ciutat; una fàbrica tèxtil mallorquina que va ser un dels motors econòmics de l’illa durant la Guerra Civil quan les tropes franquistes van bombardejar el nucli industrial de Barcelona; fins al celler de vi més gran de l’illa que en els anys 90 va tancar després de 4 ampliacions.
Més informació.
logo
HORARI
Les oficines del COAC Tarragona estan obertes els dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h, i dimarts i dijous de 8 a 18 h de la tarda. Contacta al 977249367 o al correu tarragona@coac.net.
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
ARQUITECTURES BUIDES
30/03 - 26/05
Sala d'exposicions · COAC Tarragona
Treball fotogràfic sobre alguns edificis i construccions abandonats al llarg del territori de l’illa de Mallorca, realitzades per l’arquitecte i fotògraf d’arquitectura Lluís Bort.
Conferència inaugural el 4 de maig de 2023, a les 19 h.
Més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
CURS · TARRAGONA
AVANÇAT DE REVIT ONLINE [7A EDICIÓ]
CANVI DE DATES /// 02/05 - 06/06
Online · COAC Tarragona
El curs avançat de Revit és la continuació del curs de Revit de nivell bàsic i et permetrà aprofundir en totes les possibilitats de l'eina de Revit. Durant el curs s'aprofundirà en els conceptes i metodologies pròpies de la metodologia BIM i s'ensenyarà a realitzar una organització avançada de projectes.
Més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
CURS · TARRAGONA
AMIDAMENTS, PRESSUPOSTOS I CERTIFICACIONS. ITEC
27/04 - 04/05
Online · COAC Tarragona
Un curs dirigit a professionals del sector de la construcció, tant de l’àmbit privat com del sector públic, que volen aprendre a elaborar o gestionar pressupostos a partir de les medicions d’un projecte arquitectònic amb software de l'Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya – ITeC.
Més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 4 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
ELIMINACIÓ DE BÚSTIES DE CORREU NO UTILITZADES
Des del Col·legi d’Arquitectes estem treballant en l’optimització dels recursos col·legials. Per aquest motiu, aquelles adreces de correu electrònic que no hagin registrat cap accés en els últims 4 mesos seran donades de baixa i tots els missatges que pugui contenir la bústia associada seran eliminats de forma irreversible. En cas que aquesta adreça estigui redirigida a una altra bústia de correu, la redirecció s’eliminarà. Durant un període de 30 dies, els col·legiats titulars d'aquestes bústies podran sol·licitar mantenir-les actives contactant amb el Centre d'Atenció a l'Usuari CAUC. Les bústies afectades rebran un correu d'avís.
Més informació.
 
logo
NOVA CIRCULAR
Circular de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya relativa al còmput de la superfície de les obertures, amb aplicació en paràmetres d’il·luminació i ventilació.
Més informació.
NOU DOCUMENT
La Taula per a la Interpretació de la Normativa de Seguretat contra Incendis (TINSCI) ha publicat un nou document: DT-18 “Sectorització de conductes d’extracció de fums de les cuines”.
Més informació.
CODI ESTRUCTURAL
L'Oficina Consultora Tècnica del COAC continua treballant en la redacció d’un conjunt de guies breus de suport tècnic per facilitar l’aplicació del nou Codi Estructural a la redacció de projectes.
Més informació.
 
logo
VII JORNADA JVJOLIANA
El dissabte 13 de maig de 2023, de 9:45 a 18 h, tindrà lloc la VII Jornada Jvjoliana, a la Seu del COAC Tarragona, amb conferències, taules rodones i visites.
Més informació.
PREMI ROSA BARBA
S'obren les inscripcions del Premi de Paisatgisme Rosa Barba Casanovas, per reconèixer les millors pràctiques en Arquitectura del Paisatge. El termini finalitza el 30 de maig de 2023.
Més informació.
CONSTRUMAT
Del 23 al 25 de maig la Fira de Barcelona celebrarà la 22a edició del Saló de la Construcció al Recinte de Gran Via. Els arquitectes col·legiats podeu obtenir una acreditació gratuïta.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.