logo
 
logo
 
     
  Setmana 20   logo logo logo logo
  15/05 - 21/05  
 
Dilluns 15 Dimarts 16 Dimecres 17 Dijous 18 Divendres 19 Dissabte 20 Diumenge 21
  CURS AVANÇAT DE
REVIT [7A EDICIÓ]
10:00 - 14:00 h
  TARRACO
VIVA
18:00 h
     
logo
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
ARQUITECTURES BUIDES
30/03 - 26/05
Sala d'exposicions · COAC Tarragona

Treball fotogràfic sobre alguns edificis i construccions abandonats al llarg del territori de l’illa de Mallorca, realitzades per l’arquitecte i fotògraf d’arquitectura Lluís Bort. Aquestes construccions, en moltes ocasions, es van erigir per a complir una funció molt concreta i amb el pas dels anys van quedar obsoletes i oblidades. Tanmateix, això no vol dir que ja no serveixin, sinó que haurien de tenir l’oportunitat de ser rehabilitades per a gaudir d’una segona vida, dotant-les amb un nou ús per als seus veïns i el seu entorn.
Tornant a l’obra fotogràfica, aquesta recull diferents tipologies constructives, des d’un hospital que van abandonar en construir un nou als afores de la ciutat; una fàbrica tèxtil mallorquina que va ser un dels motors econòmics de l’illa durant la Guerra Civil quan les tropes franquistes van bombardejar el nucli industrial de Barcelona; fins al celler de vi més gran de l’illa que en els anys 90 va tancar després de 4 ampliacions.
Més informació.
logo
CONSULTES ASEMAS
Una vegada al mes, ASEMAS atén presencialment a la Demarcació de Tarragona del COAC. Aquest mes, atendran consultes el 16 de maig, en horari de matí, a les oficines de la Demarcació.
TARRACO VIVA
MART, DÉU DE LA GUERRA · MINERVA
18/05 · 18:00 - 20:30 h
Sala d'actes · COAC Tarragona
Presentació dels nous treballs videogràfics de Jordi Abelló, amb motiu del XXV Festival Romà de Tarragona, Tarraco Viva. Es faran diverses projeccions dels vídeos, a les 18 h, 18:30 h, 19 h, 19:30h, 20 h i 20:30 h. L'entrada és gratuïta, però està condicionada a l'aforament.
Més informació.
HORARI
Les oficines del COAC Tarragona estan obertes els dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h, i dimarts i dijous de 8 a 18 h de la tarda. Contacta al 977249367 o al correu tarragona@coac.net.
ELECCIONS MUNICIPALS 2023: MÉS CIUTAT, MÉS ARQUITECTURA
Són molts els reptes que les ciutats tenen per davant actualment, en un context marcat per la crisi econòmica, climàtica i energètica: l’impuls de la rehabilitació, la generació d’espais públics cada cop més verds i sostenibles o la millora de la qualitat de vida de les persones en són només alguns exemples. En aquest context, les demarcacions i delegacions del COAC estem organitzant debats amb els representants polítics a les principals ciutats de Catalunya, amb l'objectiu de confrontar idees sobre models de ciutat i conèixer el punt de vista dels candidats sobre el futur de l'arquitectura i l'urbanisme a la ciutat.
Més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
CURS · TARRAGONA
AVANÇAT DE REVIT ONLINE [7A EDICIÓ]
CANVI DE DATES /// 02/05 - 06/06
Online · COAC Tarragona
El curs avançat de Revit és la continuació del curs de Revit de nivell bàsic i et permetrà aprofundir en totes les possibilitats de l'eina de Revit. Durant el curs s'aprofundirà en els conceptes i metodologies pròpies de la metodologia BIM i s'ensenyarà a realitzar una organització avançada de projectes.
Més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
AJUTS NEXT GENERATION PER A LA REHABILITACIÓ ENERGÈTICA D’ESTABLIMENTS TURÍSTICS
En el marc dels fons europeus Next Generation i del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern espanyol, la Generalitat de Catalunya convoca una línia d'ajuts per a projectes d'eficiència energètica i economia circular d'empreses turístiques (ref. BDNS 666889).
L'objectiu d'aquestes subvencions és promoure projectes en edificis destinats a allotjament turístic que permetin adoptar mesures per reduir el consum d'energia, per introduir sistemes de gestió energètica i tecnologies més eficients, així com per fomentar l'ús d'energies renovables en les seves instal·lacions.
Més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 4 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
AJUDA'NS A MILLORAR LA TRAMITACIÓ DE LES LLICÈNCIES MUNICIPALS!
Des de l'Observatori de Llicències del COAC treballem activament amb les administracions locals per a l'agilització de la concessió dels permisos d’obra, tant per la seva afectació directa en la feina del col·lectiu, com per la repercussió econòmica i social que té l’activitat de la construcció al nostre territori. Per aquest motiu, volem conèixer la vostra experiència en primera persona. Així, cada vegada que viseu un projecte d’execució d’edificació, rebreu un correu electrònic amb un enllaç a una breu enquesta, que ens permet recollir informació relativa a la tramitació de les llicències dels projectes visats al COAC.
Més informació.
 
logo
NOVA CIRCULAR
Circular de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya relativa al còmput de la superfície de les obertures, amb aplicació en paràmetres d’il·luminació i ventilació.
Més informació.
NOU DOCUMENT
La Taula per a la Interpretació de la Normativa de Seguretat contra Incendis (TINSCI) ha publicat un nou document: DT-18 “Sectorització de conductes d’extracció de fums de les cuines”.
Més informació.
CODI ESTRUCTURAL
L'Oficina Consultora Tècnica del COAC continua treballant en la redacció d’un conjunt de guies breus de suport tècnic per facilitar l’aplicació del nou Codi Estructural a la redacció de projectes.
Més informació.
 
logo
CONCURS ASEMAS PFC
Concurs de projectes de final de carrera d'estudiants d'Arquitectura titulats/des des del 15 de juliol de 2021. Termini d'inscripció fins al 17 de juliol de 2023, a las 24 h.
Més informació.
PREMI ROSA BARBA
S'obren les inscripcions del Premi de Paisatgisme Rosa Barba Casanovas, per reconèixer les millors pràctiques en Arquitectura del Paisatge. El termini finalitza el 30 de maig de 2023.
Més informació.
CONSTRUMAT
Del 23 al 25 de maig la Fira de Barcelona celebrarà la 22a edició del Saló de la Construcció al Recinte de Gran Via. Els arquitectes col·legiats podeu obtenir una acreditació gratuïta.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.