logo
 
logo
 
     
  Setmana 22   logo logo logo logo
  29/05 - 04/06  
 
Dilluns 29 Dimarts 30 Dimecres 31 Dijous 01 Divendres 02 Dissabte 03 Diumenge 04
  CURS AVANÇAT DE
REVIT [7A EDICIÓ]
10:00 - 14:00 h
  CONFERÈNCIA
NUA ARQUITECTURES
19:00 h
FESTA PATRONAL 2023
INSTITUT PERE MATA
REUS
   
logo
FESTA PATRONAL 2023
INSTITUT PERE MATA
02/06 · 18:00 h
Reus

La Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya us convida a la Festa Patronal que tindrà lloc el pròxim divendres 2 de juny de 2023 a l’Institut Pere Mata de Reus (Carretera Institut Pere Mata, 6). Programa:
18:00 h - Inici de les visites guiades de l’interior de l’edifici. Per fer la visita cal inscripció prèvia a tarragona@coac.net. Les places són limitades. Es faran diferents torns de visita i es comunicarà l’hora assignada una vegada confirmada la plaça.
20:00 h - Benvinguda a càrrec del president de la Demarcació de Tarragona del COAC. Xerrada de l’arquitecte Anton Pàmies. Reconeixement als arquitectes de la Demarcació amb 25 anys de col·legiació. Cloenda de l’acte.
21:00 h - Sopar informal a l’exterior de l’Institut Pere Mata. Per accedir al sopar, col·legiat i acompanyant, és imprescindible inscriure’s abans del dimarts 30 de maig de 2023 enviant un correu electrònic a tarragona@coac.net.
Inscripcions i més informació.
logo
HORARI
Les oficines del COAC Tarragona estan obertes els dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h, i dimarts i dijous de 8 a 18 h de la tarda. Contacta al 977249367 o al correu tarragona@coac.net.
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
"EL MATERIAL DE LO CONSTRUIDO"
01/06 - 28/07
Sala d'exposicions · COAC Tarragona
L'exposició integra una mostra itinerant així com una homònima col·lecció de llibres que presenta a estudis arquitectònics destacats per el “bon construir”.
Conferència "sediments" de NUA Arquitectures, l'1 de juny de 2023, a les 19 h. També presentació del volum 04.
Més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
CURS · TARRAGONA
ESTALVI ENERGÈTIC I DISSENY DE SISTEMES DE CLIMATITZACIÓ
29/06 - 27/07
Presencial i online · COAC Tarragona
Aquest curs proporcionarà criteris d’elecció i implantació dels sistemes de climatització disponibles en l'actualitat, incidint especialment en aspectes relacionats amb l’estalvi i l’eficiència energètica. També donarà una base de càlcul que permeti als alumnes dimensionar aquests tipus d’instal·lacions.
Inscripcions i més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
JORNADA TÈCNICA · TARRAGONA
SISTEMES CONSTRUCTIUS INDUSTRIALITZATS, EL CAMÍ CAP A LA SOSTENIBILITAT. HORMIPRESA
15/06 · 16:00 h
Sala d'actes · COAC Tarragona
Hormipresa està desenvolupant diverses estratègies de descarbonització, aplicables a curt i llarg termini: proveïdors de km0, reciclatge d'elements constructius, additius de darrera generació pel formigó, utilització d'energies renovables, gestió de l'aigua, introducció de nous materials i noves solucions constructives.
Inscripcions i més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 4 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
CURS · TARRAGONA
AVANÇAT DE REVIT ONLINE [7A EDICIÓ]
CANVI DE DATES /// 02/05 - 06/06
Online · COAC Tarragona
El curs avançat de Revit és la continuació del curs de Revit de nivell bàsic i et permetrà aprofundir en totes les possibilitats de l'eina de Revit. Durant el curs s'aprofundirà en els conceptes i metodologies pròpies de la metodologia BIM i s'ensenyarà a realitzar una organització avançada de projectes.
Més informació.
 
logo
NOU DOCUMENT OCT
Arran de l’entrada en vigor del Codi Estructural i la modificació del Codi Tècnic de l'Edificació, l'OCT del COAC continua actualitzant els documents de suport.
Més informació.
NOU DOCUMENT
La Taula per a la Interpretació de la Normativa de Seguretat contra Incendis (TINSCI) ha publicat un nou document: DT-18 “Sectorització de conductes d’extracció de fums de les cuines”.
Més informació.
CODI ESTRUCTURAL
L'Oficina Consultora Tècnica del COAC continua treballant en la redacció d’un conjunt de guies breus de suport tècnic per facilitar l’aplicació del nou Codi Estructural a la redacció de projectes.
Més informació.
 
logo
CONCURS ASEMAS PFC
Concurs de projectes de final de carrera d'estudiants d'Arquitectura titulats/des des del 15 de juliol de 2021. Termini d'inscripció fins al 17 de juliol de 2023, a las 24 h.
Més informació.
PREMI ROSA BARBA
S'obren les inscripcions del Premi de Paisatgisme Rosa Barba Casanovas, per reconèixer les millors pràctiques en Arquitectura del Paisatge. El termini finalitza el 30 de maig de 2023.
Més informació.
PREMIS TANCAMENT FUSTA
S'ha obert la candidatura a la III convocatòria del premi al millor tancament amb fusta, tant de projectes executats com els no executats. Termini fins a l'1 de novembre, 2023 a les 14 h.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.