logo
 
logo
 
     
  Setmana 24   logo logo logo logo
  12/06 - 18/06  
 
Dilluns 12 Dimarts 13 Dimecres 14 Dijous 15 Divendres 16 Dissabte 17 Diumenge 18
      JORNADA TÈCNICA
HORMIPRESA
16:00 h
     
logo
JORNADA TÈCNICA · TARRAGONA
SISTEMES CONSTRUCTIUS INDUSTRIALITZATS, EL CAMÍ CAP A LA SOSTENIBILITAT. HORMIPRESA
15/06 · 16:00 h
Sala d'actes · COAC Tarragona

Hormipresa desenvolupa i comercialitza elements constructius prefabricats de formigó des de 1972. El formigó és el material amb l’ús més estès a la construcció però, la creixent preocupació pel medi ambient i el canvi climàtic, ha fet que es presti més atenció a l’impacte ambiental que suposa la seva producció i utilització. En aquest context, Hormipresa, a través del seu departament d’I+D+i, està desenvolupant diverses estratègies de descarbonització, aplicables a curt i llarg termini: proveïdors de km0, reciclatge d’elements constructius, additius de darrera generació pel formigó, utilització d’energies renovables, gestió de l´aigua, introducció de nous materials i noves solucions constructives. El canvi tecnològic vinculat a la industrialització, la introducció de noves prestacions i de nous processos constructius, està reconegut com una de les claus en el progrés de l'arquitectura i de la sostenibilitat.
Inscripcions i més informació.
logo
HORARI
Les oficines del COAC Tarragona estan obertes els dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h, i dimarts i dijous de 8 a 18 h de la tarda. Contacta al 977249367 o al correu tarragona@coac.net.
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
"EL MATERIAL DE LO CONSTRUIDO"
01/06 - 28/07
Sala d'exposicions · COAC Tarragona
“El material de lo construido” integra una mostra itinerant així com una homònima col·lecció de llibres que presenta a estudis arquitectònics destacats per el “bon construir”, condició clau per a aconseguir la “sustentabilitat arquitectònica”.
Més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
CURS · TARRAGONA
ESTALVI ENERGÈTIC I DISSENY DE SISTEMES DE CLIMATITZACIÓ
29/06 - 27/07
Presencial i online · COAC Tarragona
Aquest curs proporcionarà criteris d’elecció i implantació dels sistemes de climatització disponibles en l'actualitat, incidint especialment en aspectes relacionats amb l’estalvi i l’eficiència energètica. També donarà una base de càlcul que permeti als alumnes dimensionar aquests tipus d’instal·lacions.
Inscripcions i més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
CURS · TARRAGONA
AVANÇAT DE REVIT ONLINE [7A EDICIÓ]
CANVI DE DATES /// 02/05 - 06/06
Online · COAC Tarragona
El curs avançat de Revit és la continuació del curs de Revit de nivell bàsic i et permetrà aprofundir en totes les possibilitats de l'eina de Revit. Durant el curs s'aprofundirà en els conceptes i metodologies pròpies de la metodologia BIM i s'ensenyarà a realitzar una organització avançada de projectes.
Més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 4 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
CONCURS D'ARQUITECTURA EFÍMERA. DELTACHAMBER MUSIC FESTIVAL 2O23
La Demarcació de l’Ebre del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, convoca la 5a edició del Concurs d’Arquitectura Efímera que acompanyarà els músics en la 8a edició de DeltaChamber Music Festival a Amposta. Poden acollir-se a aquestes bases tots els arquitectes, estudiants d’Arquitectura i estudiants d’Arquitectura Efímera (a títol individual o col·lectius). L'espai és el Vestíbul del Museu de les Terres de l’Ebre (Carrer Gran Capità, 34, d’Amposta) i el tema d’aquesta edició del festival és Arrels i paraules. El termini de recepció de propostes finalitza el dia 30 de juny de 2023 a les 14 h.
Bases i més informació.
 
logo
NOU DOCUMENT OCT
Arran de l’entrada en vigor del Codi Estructural i la modificació del Codi Tècnic de l'Edificació, l'OCT del COAC continua actualitzant els documents de suport.
Més informació.
PREVENCIÓ D'INCENDIS
La DGPEIS ha publicat a la seva web la Instrucció Tècnica Complementària SP 146 “Condicions de seguretat en cas d’incendi de les escales d’evacuació”.
Més informació.
CODI ESTRUCTURAL
L'Oficina Consultora Tècnica del COAC continua treballant en la redacció d’un conjunt de guies breus de suport tècnic per facilitar l’aplicació del nou Codi Estructural a la redacció de projectes.
Més informació.
 
logo
CONCURS ASEMAS PFC
Concurs de projectes de final de carrera d'estudiants d'Arquitectura titulats/des des del 15 de juliol de 2021. Termini d'inscripció fins al 17 de juliol de 2023, a las 24 h.
Més informació.
BEQUES CULTURALS GENCAT
Convocatòria per a la concessió de beques per fer pràctiques en la protecció i la restauració del patrimoni cultural arquitectònic. Presentacions del 15 al 26 de juny de 2023, fins a les 14 h.
Més informació.
EXPOSICIÓ
Exposició "El Rellotge del Port, 100 anys", es podrà veure fins al 24 de setembre de 2023, al Tinglado 2, dilluns tancat, de dimarts a dissabte de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, i diumenges i festius de 11 a 14 h.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.