logo
 
logo
 
     
  Setmana 25   logo logo logo logo
  19/06 - 25/06  
 
Dilluns 19 Dimarts 20 Dimecres 21 Dijous 22 Divendres 23 Dissabte 24 Diumenge 25

   FESTIU
SANT
JOAN
 
logo
CURS · TARRAGONA
ESTALVI ENERGÈTIC I DISSENY SISTEMES CLIMATITZACIÓ
29/06 - 27/07
Presencial i online · COAC Tarragona

Les instal·lacions suposen en l’actualitat una de les partides econòmiques més importants en la construcció de qualsevol tipus d’edifici i també durant la fase d’ús i manteniment. Els sistemes actuals també ocupen més espai que cal preveure’l en la fase inicial del projecte i estudiar el recorregut de la infraestructura necessària per implantar-los i facilitar el seu posterior manteniment.
La calefacció, refrigeració i producció d’aigua corrent sanitària suposen actualment al voltant del 60% del consum energètic d’un edifici.
Un acurat disseny arquitectònic, acompanyat d’una correcta elecció i implantació dels sistemes de climatització i ventilació, poden reduir-lo significativament.
El curs proporcionarà criteris d’implantació de les instal·lacions de climatització, d’elecció del sistema disponibles i una base de càlcul que permetin fer un predimensionat dels sistemes.
Inscripcions i més informació.
logo
HORARI
Les oficines del COAC Tarragona estan obertes els dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h, i dimarts i dijous de 8 a 18 h de la tarda. Contacta al 977249367 o al correu tarragona@coac.net.
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
"EL MATERIAL DE LO CONSTRUIDO"
01/06 - 28/07
Sala d'exposicions · COAC Tarragona
“El material de lo construido” integra una mostra itinerant així com una homònima col·lecció de llibres que presenta a estudis arquitectònics destacats per el “bon construir”, condició clau per a aconseguir la “sustentabilitat arquitectònica”.
Més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
CONCURS D'ARQUITECTURA EFÍMERA. DELTACHAMBER MUSIC FESTIVAL 2O23
La Demarcació de l’Ebre del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, convoca la 5a edició del Concurs d’Arquitectura Efímera que acompanyarà els músics en la 8a edició de DeltaChamber Music Festival a Amposta. Poden acollir-se a aquestes bases tots els arquitectes, estudiants d’Arquitectura i estudiants d’Arquitectura Efímera (a títol individual o col·lectius). L'espai és el Vestíbul del Museu de les Terres de l’Ebre (Carrer Gran Capità, 34, d’Amposta) i el tema d’aquesta edició del festival és Arrels i paraules. El termini de recepció de propostes finalitza el dia 30 de juny de 2023 a les 14 h.
Bases i més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
SEGUINT EL PEIX, EL QUADERNS BIENNALE 2023 JA A LA VOSTRA DIPOSICIÓ
Els col·legiats ja teniu a la vostra disposició el segon Quaderns Biennale, una edició especial de la revista del COAC Quaderns d'Arquitectura i Urbanisme dedicada a la difusió de la proposta catalana presentada als Eventi Collaterali de la Biennal d'Arquitectura de Venècia.
En aquesta ocasió, la publicació se centra en el projecte "Seguint el Peix", una proposta dirigida per Daniel Cid, Eva Serrats i Francesc Pla (Leve) que pretén visibilitzar les realitats africanes a Europa a través de la mirada dels manters, estudiant la seva circumstància i la seva activitat, i veient com afecta la ciutat.
Més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 4 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
DOCUMENTS DE SUPORT AL PROJECTE ELABORATS PEL COAC. NOVA POLÍTICA DE SEGURETAT
Des del COAC se segueix treballant per millorar la política de seguretat de la informació disponible en els serveis del Tram Complementari per tal de garantir que la documentació elaborada per donar suport específic a l’exercici de la professió estigui únicament a disposició dels col·legiats i, d'aquesta manera, evitar-ne un ús indegut. En aquest sentit, s’està implementant, en fase de prova, un primer nivell de seguretat als documents de suport al projecte elaborats per l’OCT. A partir d'ara, quan es descarregui algun dels arxius PDF, es personalitzarà amb una marca d’aigua lateral amb la data, el nom i el número de col·legiació de l’arquitecte.
Més informació.
 
logo
NOU DOCUMENT OCT
Arran de l’entrada en vigor del Codi Estructural i la modificació del Codi Tècnic de l'Edificació, l'OCT del COAC continua actualitzant els documents de suport.
Més informació.
PREVENCIÓ D'INCENDIS
La DGPEIS ha publicat a la seva web la Instrucció Tècnica Complementària SP 146 “Condicions de seguretat en cas d’incendi de les escales d’evacuació”.
Més informació.
NOVA GUIA OCT
L'Oficina Consultora Tècnica del COAC publica una nova guia breu de suport tècnic sobre instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum en edificis. La guia es desenvolupa en dos documents.
Més informació.
 
logo
CONCURS ASEMAS PFC
Concurs de projectes de final de carrera d'estudiants d'Arquitectura titulats/des des del 15 de juliol de 2021. Termini d'inscripció fins al 17 de juliol de 2023, a las 24 h.
Més informació.
BEQUES CULTURALS GENCAT
Convocatòria per a la concessió de beques per fer pràctiques en la protecció i la restauració del patrimoni cultural arquitectònic. Presentacions del 15 al 26 de juny de 2023, fins a les 14 h.
Més informació.
EXPOSICIÓ
Exposició "El Rellotge del Port, 100 anys", es podrà veure fins al 24 de setembre de 2023, al Tinglado 2, dilluns tancat, de dimarts a dissabte de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, i diumenges i festius de 11 a 14 h.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.