logo
 
logo
 
     
  Setmana 29   logo logo logo logo
  17/07 - 23/07  
 
Dilluns 17 Dimarts 18 Dimecres 19 Dijous 20 Divendres 21 Dissabte 22 Diumenge 23

 


CURS ESTALVI ENERGÈTIC I CLIMATITZACIÓ
10:00 - 14:00 h
     
logo
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
"EL MATERIAL DE LO CONSTRUIDO"
01/06 - 28/07
Sala d'exposicions · COAC Tarragona

La Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya acull l’exposició “El material de lo construido”, que es podrà visitar de l’1 de juny al 28 de juliol de 2023, a la sala d’exposicions, de dilluns a divendres de 8 a 15 h. Dimarts i dijous de 15 a 18 h.
“El material de lo construido” integra una mostra itinerant així com una homònima col·lecció de llibres que presenta a estudis arquitectònics destacats per el “bon construir”, condició clau per a aconseguir la “sustentabilitat arquitectònica”, essencial del pensament projectual centrada en el desenvolupament constructiu i material.
El dijous dia 1 de juny de 2023, a les 19 h, a la sala d’actes del COAC Tarragona, es farà la inauguració de l’exposició “El material de lo construido” amb la conferència “Sediments” de NUA Arquitectures.
També es presentarà el volum 04 de la col·lecció.
Més informació.
logo
HORARI ESTIU
Del 26 de juny al 22 de setembre, la seu estarà oberta de 8 a 15 h. Tardes tancat. Del 14 al 29 d'agost, tancat per vacances. Contacta al 977249367 o al correu tarragona@coac.net.
CURS · TARRAGONA
ESTALVI ENERGÈTIC I DISSENY DE SISTEMES DE CLIMATITZACIÓ
29/06 - 27/07
Presencial i online · COAC Tarragona
Aquest curs proporcionarà criteris d’elecció i implantació dels sistemes de climatització disponibles en l'actualitat, incidint especialment en aspectes relacionats amb l’estalvi i l’eficiència energètica. També donarà una base de càlcul que permeti als alumnes dimensionar aquests tipus d’instal·lacions.
Més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
CURS-TALLER · TARRAGONA
GENERACIÓ D'ARXIUS GML INSPIRE. GEOREFERENCIACIÓ I COORDINACIÓ ENTRE CADASTRE I REGISTRE DE LA PROPIETAT
26/09 - 10/10
Online · COAC Tarragona
En aquest curs s'abordaran els casos generals de coordinació i els procediments tècnics necessaris per a escometre qualsevol assumpte relacionat amb la delimitació de la propietat.
Inscripcions i més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
XIII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA - MOSTRA D'ARQUITECTURA DE TARRAGONA
La Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya convoca la XIII Biennal Alejandro de la Sota - Mostra d’Arquitectura de Tarragona i, en col·laboració amb la Fundació Alejandro de la Sota, el 7è Premi Alejandro de la Sota. L'objectiu és distingir les obres més significatives que s'han construït en el bienni 2021-2022 en l'àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès). A partir del dilluns 31 de juliol de 2023 s'obren les inscripcions. El termini d'inscripcions finalitza el divendres 15 de setembre de 2023.
Més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 5 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
CONCURS DEL COMISSARIAT DEL CONGRÉS DE LA UIA BCN 2026
S'obre el termini de presentació de propostes per al concurs del comissariat del Congrés Mundial de l’Arquitectura de la Unió Internacional d’Arquitectes (UIA) Barcelona 2026. En un context de crisi climàtica, energètica i postpandèmia, el concurs per al comissariat que donarà forma conceptual al Congrés es planteja com una oportunitat per repensar i actualitzar formats i temàtiques de com han de ser els congressos d’arquitectura. És per això que, de manera inèdita a la UIA, s’ha sotmès el comissariat de l'esdeveniment a un procés de selecció internacional, amb un concurs a dues voltes.
Més informació.
 
logo
NOU DOCUMENT OCT
Arran de l’entrada en vigor del Codi Estructural i la modificació del Codi Tècnic de l'Edificació, l'OCT del COAC continua actualitzant els documents de suport.
Més informació.
PREVENCIÓ D'INCENDIS
La DGPEIS ha publicat a la seva web la Instrucció Tècnica Complementària SP 146 “Condicions de seguretat en cas d’incendi de les escales d’evacuació”.
Més informació.
NOVA GUIA OCT
L'Oficina Consultora Tècnica del COAC publica una nova guia breu de suport tècnic sobre instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum en edificis. La guia es desenvolupa en dos documents.
Més informació.
 
logo
CONCURS ASEMAS PFC
Concurs de projectes de final de carrera d'estudiants d'Arquitectura titulats/des des del 15 de juliol de 2021. Termini d'inscripció fins al 17 de juliol de 2023, a las 24 h.
Més informació.
EINES CAD
El COAC ha publicat un vídeo on es presenten diferents programes de CAD que podem trobar en el mercat. L'objectiu és conèixer diverses eines que són utilitzades per arquitectes.
Més informació.
EXPOSICIÓ
Exposició "El Rellotge del Port, 100 anys", es podrà veure fins al 24 de setembre de 2023, al Tinglado 2, dilluns tancat, de dimarts a dissabte de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, i diumenges i festius de 11 a 14 h.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.