logo
 
logo
 
     
  Setmana 34   logo logo logo logo
  21/08 - 27/08  
 
Dilluns 21 Dimarts 22 Dimecres 23 Dijous 24 Divendres 25 Dissabte 26 Diumenge 27
COAC
TARRAGONA
TANCAT
COAC
TARRAGONA
TANCAT
COAC
TARRAGONA
TANCAT
COAC
TARRAGONA
TANCAT
COAC
TARRAGONA
TANCAT
COAC
TARRAGONA
TANCAT
COAC
TARRAGONA
TANCAT
logo
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
PARC DEL PORT
01/08 - 29/09
Sala d'exposicions · COAC Tarragona

La Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya acull l’exposició “Parc del Port”, que es podrà visitar de l’1 d’agost al 29 de setembre de 2023, a la sala d’exposicions.
L’exposició recull el projecte guanyador, els quatre finalistes i la resta de propostes presentades al concurs d’idees publicat pel Port de Tarragona per a la transformació urbanística de l’entorn dels edificis institucionals. La idea del concurs era crear un gran parc urbà de 8.000 m² al voltant de la seu institucional i de la seu administrativa de l’Autoritat Portuària de Tarragona que contribueixi a millorar la connectivitat amb la ciutat de Tarragona i entre el Moll de Costa i el passeig del Miracle, impulsar la mobilitat sostenible i reduir les emissions de carboni.
El dijous dia 14 de setembre de 2023, a les 19 h, a la sala d’actes del COAC Tarragona, es farà la inauguració de l’exposició amb una conferència on les arquitectes guanyadores explicaran la seva proposta.
Més informació.
logo
HORARI ESTIU
Del 26 de juny al 22 de setembre, la seu estarà oberta de 8 a 15 h. Tardes tancat. Del 14 al 29 d'agost, tancat per vacances. Contacta al 977249367 o al correu tarragona@coac.net.
XIII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA - MOSTRA D'ARQUITECTURA DE TARRAGONA
La Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya convoca la XIII Biennal Alejandro de la Sota - Mostra d’Arquitectura de Tarragona i, en col·laboració amb la Fundació Alejandro de la Sota, el 7è Premi Alejandro de la Sota. L'objectiu és distingir les obres més significatives que s'han construït en el bienni 2021-2022 en l'àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès). A partir del dilluns 31 de juliol de 2023 s'obren les inscripcions. El termini d'inscripcions finalitza el divendres 15 de setembre de 2023.
Més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
CURS-TALLER · TARRAGONA
GENERACIÓ D'ARXIUS GML INSPIRE. GEOREFERENCIACIÓ I COORDINACIÓ ENTRE CADASTRE I REGISTRE DE LA PROPIETAT
26/09 - 10/10
Online · COAC Tarragona
En aquest curs s'abordaran els casos generals de coordinació i els procediments tècnics necessaris per a escometre qualsevol assumpte relacionat amb la delimitació de la propietat.
Inscripcions i més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
JORNADA TÈCNICA · TARRAGONA
JUNG HOME. LLAR CONNECTADA
28/09 · 16:00 h
Sala d'actes · COAC Tarragona
JUNG HOME ha desenvolupat un sistema senzill amb el qual instal·lacions convencionals es poden convertir fàcilment en instal·lacions intel·ligents. Acompanya’ns en aquesta jornada i et mostrarem que digitalitzar una instal·lació pot ser tan senzill com instal·lar endolls i interruptors. T’esperem!
Més informació.
VISAT INFORMA
La Demarcació tanca per vacances del 14 al 29 d'agost. Si durant aquest període voleu sol·licitar un visat urgent, podeu contactar amb el Servei d’Atenció a l’Arquitecte, al 933067803.
PRESENTACIÓ TÈCNICA · REUS
PRESENTACIÓ DE ELEMENTS I LES SEVES MARQUES | SOMMELIER + DJ | REGALS
05/10 · 18:00 h
Elements Showroom Reus · Carrer Recasens i Mercadé, 69 43206 · Reus
Vine a conèixer el nostre Showroom ELEMENTS Reus i gaudeix de la presentació dels nostres fabricants. En cas d'estar interessat a assistir a l'esdeveniment, si us plau empleneu el formulari que trobareu en l'enllaç de més informació. Esperem veure-us el pròxim 5 d'octubre!
Més informació.
 
logo
NOU DOCUMENT OCT
Arran de l’entrada en vigor del Codi Estructural i la modificació del Codi Tècnic de l'Edificació, l'OCT del COAC continua actualitzant els documents de suport.
Més informació.
PREVENCIÓ D'INCENDIS
La DGPEIS ha publicat a la seva web la Instrucció Tècnica Complementària SP 146 “Condicions de seguretat en cas d’incendi de les escales d’evacuació”.
Més informació.
NOVA GUIA OCT
L'Oficina Consultora Tècnica del COAC publica una nova guia breu de suport tècnic sobre instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum en edificis. La guia es desenvolupa en dos documents.
Més informació.
 
logo
EAR RAW 2023
El EAR RAW ’23 (Reus Architecture & Urban Design International Workshop) tindrà lloc del 28 d'agost al 8 de setembre en el Centre d'Art Calç Massó de Reus.
Més informació.
BEQUES FORMACIÓ
La Fundació Arquia promou la III Convocatòria del Programa de Formació per a l'ocupació per la formació de persones amb una discapacitat reconeguda. Fins al 6 d'octubre a les 12 h.
Més informació.
EXPOSICIÓ
Exposició "El Rellotge del Port, 100 anys", es podrà veure fins al 24 de setembre de 2023, al Tinglado 2, dilluns tancat, de dimarts a dissabte de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, i diumenges i festius de 11 a 14 h.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.