logo
 
logo
 
     
  Setmana 38   logo logo logo logo
  18/09 - 24/09  
 
Dilluns 18 Dimarts 19 Dimecres 20 Dijous 21 Divendres 22 Dissabte 23 Diumenge 24

 
    FESTIU
SANTA
TECLA
 
logo
XIII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA
MOSTRA D'ARQUITECTURA DE TARRAGONA
Ampliació fins al 29/09
COAC Tarragona

La Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya convoca la XIII Biennal Alejandro de la Sota - Mostra d’Arquitectura de Tarragona i, en col·laboració amb la Fundació Alejandro de la Sota, el 7è Premi Alejandro de la Sota.
L'objectiu és distingir les obres més significatives que s'han construït en el bienni 2021-2022 en l'àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès).
A partir del dilluns 31 de juliol de 2023 s'obren les inscripcions. Les obres es presenten per via telemàtica a través d'aquest portal. El termini d'inscripcions s'amplia fins al divendres 29 de setembre de 2023.
Podeu consultar les bases aquí.
Participa-hi!
En col·laboració amb la Fundació Alejandro de la Sota.
Amb el suport de la Diputació de Tarragona.
Més informació.
logo
CURSOS ESCOLA SERT
Estem preparant el curs acadèmic del 2024 i ens agradaria saber quins cursos t'interessen que oferim des de l'Escola Sert de Tarragona. Envia les teves propostes a tarragona@escolasert.com.
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
PARC DEL PORT
01/08 - 29/09
Sala d'exposicions · COAC Tarragona
L’exposició recull el projecte guanyador, els quatre finalistes i la resta de propostes presentades al concurs d'idees publicat pel Port de Tarragona per a la transformació urbanística al voltant de la seu institucional i de la seu administrativa de l'Autoritat Portuària de Tarragona.
Més informació.
HORARI ESTIU
Del 26 de juny al 22 de setembre, la seu estarà oberta de 8 a 15 h. Tardes tancat. Del 14 al 29 d'agost, tancat per vacances. Contacta al 977249367 o al correu tarragona@coac.net.
CURS-TALLER · TARRAGONA
GENERACIÓ D'ARXIUS GML INSPIRE. GEOREFERENCIACIÓ I COORDINACIÓ ENTRE CADASTRE I REGISTRE DE LA PROPIETAT
26/09 - 10/10
Online · COAC Tarragona
En aquest curs s'abordaran els casos generals de coordinació i els procediments tècnics necessaris per a escometre qualsevol assumpte relacionat amb la delimitació de la propietat.
Inscripcions i més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
JORNADA TÈCNICA · TARRAGONA
JUNG HOME. LLAR CONNECTADA
28/09 · 16:00 h
Sala d'actes · COAC Tarragona
JUNG HOME ha desenvolupat un sistema senzill amb el qual instal·lacions convencionals es poden convertir fàcilment en instal·lacions intel·ligents. Acompanya’ns en aquesta jornada i et mostrarem que digitalitzar una instal·lació pot ser tan senzill com instal·lar endolls i interruptors. T’esperem!
Més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
PRESENTACIÓ TÈCNICA · REUS
PRESENTACIÓ DE ELEMENTS I LES SEVES MARQUES | SOMMELIER + DJ | REGALS
05/10 · 18:00 h
Elements Showroom Reus · Carrer Recasens i Mercadé, 69 43206 · Reus
Vine a conèixer el nostre Showroom ELEMENTS Reus i gaudeix de la presentació dels nostres fabricants. En cas d'estar interessat a assistir a l'esdeveniment, si us plau empleneu el formulari que trobareu en l'enllaç de més informació. Esperem veure-us el pròxim 5 d'octubre!
Més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 5 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
VERMUT D'OBRA V46
VISITA GUIADA AL 22@
07/10
COAC Tarragona
La Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitza, juntament amb l’arquitecte Ferran Grau, unes visites guiades al 22@ de Barcelona.
Places limitades. La sortida està limitada a 40 inscripcions. 
Més informació.
 
logo
NOU DOCUMENT OCT
Arran de l’entrada en vigor del Codi Estructural i la modificació del Codi Tècnic de l'Edificació, l'OCT del COAC continua actualitzant els documents de suport.
Més informació.
EINA ESPREH
Ja està disponible la versió web de l’Eina de Suport al Predimensionat de la Rehabilitació Energètica d’Habitatges (ESPREH). Podeu accedir al programa a través del web de l’ITeC.
Més informació.
NOVA GUIA OCT
L'Oficina Consultora Tècnica del COAC publica una nova guia breu de suport tècnic sobre instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum en edificis. La guia es desenvolupa en dos documents.
Més informació.
 
logo
FESTIVAL BARQ
El COAC col·labora amb la 3a edició del BARQ, Festival Internacional de Cinema d'Arquitectura de Barcelona que tindrà lloc del 26 de setembre a l'1 d'octubre.
Més informació.
BEQUES FORMACIÓ
La Fundació Arquia promou la III Convocatòria del Programa de Formació per a l'ocupació per la formació de persones amb una discapacitat reconeguda. Fins al 6 d'octubre a les 12 h.
Més informació.
EXPOSICIÓ
Exposició "El Rellotge del Port, 100 anys", es podrà veure fins al 24 de setembre de 2023, al Tinglado 2, dilluns tancat, de dimarts a dissabte de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, i diumenges i festius de 11 a 14 h.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.