logo
 
logo
 
     
  Setmana 39   logo logo logo logo
  25/09 - 01/10  
 
Dilluns 25 Dimarts 26 Dimecres 27 Dijous 28 Divendres 29 Dissabte 30 Diumenge 01

CURS-TALLER
GENERACIÓ ARXIUS GML
15:00 - 18:00 h

JORNADA TÈCNICA
JUNG
16:00 h
ÚLTIM DIA
EXPOSICIÓ
"PARC DEL PORT"
   
logo
JORNADA TÈCNICA · TARRAGONA
JUNG HOME. LLAR CONNECTADA
28/09 · 16:00 h
Sala d'actes · COAC Tarragona

Gratuït
JUNG HOME ha desenvolupat un sistema senzill amb el qual instal·lacions convencionals es poden convertir fàcilment en instal·lacions intel·ligents.
Amb ell, qualsevol habitatge, sigui d’obra nova o existent, compleix els requisits d’una infraestructura digital, sense programacions complexes, ni cablejats especials.
Està basat en la instal·lació convencional de 230v.
Acompanya’ns en aquesta jornada i et mostrarem que digitalitzar una instal·lació pot ser tan senzill com instal·lar endolls i interruptors.
¿Què necessites? La tecnologia correcta i un expert o experta com tu.
Vine a conèixer aquest nou sistema que revolucionarà el mercat de l’habitatge connectat.
T’esperem!
Inscripcions i més informació.
logo
CURSOS ESCOLA SERT
Estem preparant el curs acadèmic del 2024 i ens agradaria saber quins cursos t'interessen que oferim des de l'Escola Sert de Tarragona. Envia les teves propostes a tarragona@escolasert.com.
CURS-TALLER · TARRAGONA
GENERACIÓ D'ARXIUS GML INSPIRE. GEOREFERENCIACIÓ I COORDINACIÓ ENTRE CADASTRE I REGISTRE DE LA PROPIETAT
26/09 - 10/10
Online · COAC Tarragona
En aquest curs s'abordaran els casos generals de coordinació i els procediments tècnics necessaris per a escometre qualsevol assumpte relacionat amb la delimitació de la propietat.
Inscripcions i més informació.
HORARI
Les oficines del COAC Tarragona estan obertes els dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h, i dimarts i dijous de 8 a 18 h de la tarda. Contacta al 977249367 o al correu tarragona@coac.net.
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
PARC DEL PORT
01/08 - 29/09
Sala d'exposicions · COAC Tarragona
L’exposició recull el projecte guanyador, els quatre finalistes i la resta de propostes presentades al concurs d'idees publicat pel Port de Tarragona per a la transformació urbanística al voltant de la seu institucional i de la seu administrativa de l'Autoritat Portuària de Tarragona.
Més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
XIII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA - MOSTRA D'ARQUITECTURA DE TARRAGONA
La Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya convoca la XIII Biennal Alejandro de la Sota - Mostra d’Arquitectura de Tarragona i, en col·laboració amb la Fundació Alejandro de la Sota, el 7è Premi Alejandro de la Sota. L'objectiu és distingir les obres més significatives que s'han construït en el bienni 2021-2022 en l'àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès). A partir del dilluns 31 de juliol de 2023 s'obren les inscripcions. S'amplia el termini d'inscripcions fins al divendres 29 de setembre de 2023.
Més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
PRESENTACIÓ TÈCNICA · REUS
PRESENTACIÓ DE ELEMENTS I LES SEVES MARQUES | SOMMELIER + DJ | REGALS
05/10 · 18:00 h
Elements Showroom Reus · Carrer Recasens i Mercadé, 69 43206 · Reus
Vine a conèixer el nostre Showroom ELEMENTS Reus i gaudeix de la presentació dels nostres fabricants. En cas d'estar interessat a assistir a l'esdeveniment, si us plau empleneu el formulari que trobareu en l'enllaç de més informació. Esperem veure-us el pròxim 5 d'octubre!
Més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 4 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
VERMUT D'OBRA V46
VISITA GUIADA AL 22@
07/10
COAC Tarragona
La Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitza, juntament amb l’arquitecte Ferran Grau, unes visites guiades al 22@ de Barcelona.
Places limitades. La sortida està limitada a 40 inscripcions. 
Més informació.
 
logo
CÈDULA HABITABILITAT
Resolució TER/3217/2023, de 15 de setembre, per la qual s'aprova el model de cèdula d'habitabilitat que informa del compliment dels requisits tècnics d'habitabilitat.
Més informació.
EINA INTERIORS SALUDABLES
L'Oficina Consultora Tècnica del COAC ha ampliat l’apartat de Contaminants de la Guia d’Espais Interiors Saludables, incorporant l'amiant de forma específica (Fibres, Partícules i Amiant).
Més informació.
PLEC DE CONDICIONS
Mitjançant un acord de col·laboració subscrit pel CSCAE i l'IVE, ja es pot disposar del Plec de Condicions Tècniques en Edificació IVE en català. Descompte del 50% per arquitectes col·legiats.
Més informació.
 
logo
FESTIVAL BARQ
El COAC col·labora amb la 3a edició del BARQ, Festival Internacional de Cinema d'Arquitectura de Barcelona que tindrà lloc del 26 de setembre a l'1 d'octubre.
Més informació.
BEQUES FORMACIÓ
La Fundació Arquia promou la III Convocatòria del Programa de Formació per a l'ocupació per la formació de persones amb una discapacitat reconeguda. Fins al 6 d'octubre a les 12 h.
Més informació.
PRESENTACIÓ
Coincidint amb el Dia Mundial de l'Arquitectura, el proper 2 d'octubre es presentarà al COAC el projecte de renovació dels espais públics de la seu de Plaça Nova, de l'equip Peris+Toral Arquitectes.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.