logo
 
logo
 
     
  Setmana 40   logo logo logo logo
  02/10 - 08/10  
 
Dilluns 02 Dimarts 03 Dimecres 04 Dijous 05 Divendres 06 Dissabte 07 Diumenge 08

CURS-TALLER
GENERACIÓ ARXIUS GML
15:00 - 18:00 h

JORNADA TÈCNICA
TECLISA
REUS · 18:00 h
  VERMUT OBRA
VISITA @22
BARCELONA
 
logo
VERMUT D'OBRA V46
VISITA GUIADA AL 22@
07/10
Barcelona

COAC Tarragona
El dissabte 7 d’octubre de 2023, la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitza, juntament amb l’arquitecte Ferran Grau, unes visites guiades al 22@ de Barcelona. La sortida està prevista amb autobús des de Tarragona (detallarem el lloc en el correu de confirmació). Les visites guiades començaran a Barcelonai farem un recorregut per les diferents obres del programa. Els desplaçaments entre obres es realitzaran a peu i amb autobús. Per finalitzar, es farà un dinar.
El preu de la visita és de 10€ per persona (IVA inclòs), i inclou anada i tornada amb autobús, visites, dinar i desplaçaments. Inscripcions fins al 5 d’octubre de 2023.
Places limitades. La sortida està limitada a 40 inscripcions. Un cop exhaurides les places disponibles l’organització enviarà un correu electrònic per informar del tancament de les inscripcions.
Patrocinat per JUNG ELECTRO IBÉRICA S.A.
Inscripcions i més informació.
logo
CONSULTES ASEMAS
Una vegada al mes, ASEMAS atén presencialment a la Demarcació de Tarragona del COAC. Aquest mes, atendran consultes el 3 d'octubre, en horari de matí, a les oficines de la Demarcació.
PRESENTACIÓ TÈCNICA · REUS
PRESENTACIÓ DE ELEMENTS I LES SEVES MARQUES | SOMMELIER + DJ | REGALS
05/10 · 18:00 h
Elements Showroom Reus · Carrer Recasens i Mercadé, 69 43206 · Reus
Vine a conèixer el nostre Showroom ELEMENTS Reus i gaudeix de la presentació dels nostres fabricants. En cas d'estar interessat a assistir a l'esdeveniment, si us plau empleneu el formulari que trobareu en l'enllaç de més informació. Esperem veure-us el pròxim 5 d'octubre!
Més informació.
HORARI
Les oficines del COAC Tarragona estan obertes els dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h, i dimarts i dijous de 8 a 18 h de la tarda. Contacta al 977249367 o al correu tarragona@coac.net.
CURS-TALLER · TARRAGONA
GENERACIÓ D'ARXIUS GML INSPIRE. GEOREFERENCIACIÓ I COORDINACIÓ ENTRE CADASTRE I REGISTRE DE LA PROPIETAT
26/09 - 10/10
Online · COAC Tarragona
En aquest curs s'abordaran els casos generals de coordinació i els procediments tècnics necessaris per a escometre qualsevol assumpte relacionat amb la delimitació de la propietat.
Més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
NOU CICLE D'INICI A LA PROFESSIÓ
El COAC, a través de la seva Oficina d'Inici a la Professió, organitza un segon cicle de jornades informatives, adreçades especialment als arquitectes que comencen la seva carrera professional. Les sessions, gratuïtes i obertes al públic. Entre els temes que es tractaran, s’explicarà com obrir i gestionar un despatx d’arquitectura i com treballar la teva marca personal. També es presentaran els serveis i eines de suport del COAC, com l’Oficina Consultora Tècnica o el Servei d’Ocupació. Les primeres 5 sessions seran en format online i, per tancar el cicle, es farà un acte presencial per fomentar el networking entre arquitectes.
Més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
SEGONA EDICIÓ DE LA JORNADA 'DESCARBONITZANT L'ARQUITECTURA'!
Sabies que l’edificació és responsable del 40% del consum d’energia a Europa, i del 36% de les emissions de CO2? Davant d’aquest fet, els arquitectes tenim la responsabilitat de liderar la descarbonització del sector i actuar davant la crisi climàtica. Reserva’t l’agenda el proper 21 de novembre, celebrarem la segona edició de la jornada ‘Descarbonitzant l’arquitectura’! Amb la mirada posada en la celebració del Congrés Mundial d’Arquitectura de la UIA a Barcelona l’any 2026, aquesta 2a edició de #DescarbonitzantArquitectura és una fita clau en la construcció del canvi de paradigma que professionalment i globalment hem d’impulsar.
Més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 4 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
CONVOCATÒRIA PER FORMAR PART DE LES LLISTES DE PÈRITS DEL COAC PER AL 2024
Tots els col·legiats que vulguin formar part de les Llistes de Pèrits per al 2024 i compleixin els requisits de la convocatòria aprovada per la Junta de Govern, han d’accedir al web del COAC i complimentar el formulari electrònic normalitzat. El termini finalitza el proper 23 d’octubre de 2023. És necessari que els col·legiats ja inscrits a les Llistes del 2023 i que vulguin continuar a les Llistes del 2024 accedeixin obligatòriament al formulari electrònic per tal d'actualitzar o confirmar expressament totes les dades. En cas de no fer-ho, s’interpretarà que no desitgen pertànyer a les Llistes i, per tant, no hi figuraran.
Més informació.
 
logo
CÈDULA HABITABILITAT
Resolució TER/3217/2023, de 15 de setembre, per la qual s'aprova el model de cèdula d'habitabilitat que informa del compliment dels requisits tècnics d'habitabilitat.
Més informació.
EINA INTERIORS SALUDABLES
L'Oficina Consultora Tècnica del COAC ha ampliat l’apartat de Contaminants de la Guia d’Espais Interiors Saludables, incorporant l'amiant de forma específica (Fibres, Partícules i Amiant).
Més informació.
PLEC DE CONDICIONS
Mitjançant un acord de col·laboració subscrit pel CSCAE i l'IVE, ja es pot disposar del Plec de Condicions Tècniques en Edificació IVE en català. Descompte del 50% per arquitectes col·legiats.
Més informació.
 
logo
REUS OCULT
El Reus Ocult és una iniciativa de l’Associació Espais Ocults on es realitzen visites guiades a espais de la ciutat que de normal no són visitables, el 7 i 8 d'Octubre de 2023.
Més informació.
BIENNAL AJAC
La I Biennal d'Arquitectura Jove oferirà exposicions, conferències, tallers i esdevindrà un espai de debat. Obertura el dia 5 d'octubre a les 19 h, al vestíbul de la seu de Plaça Nova.
Més informació.
RUTA GUIADA
Visita al rellotge centenari del Port de Tarragona amb l'arquitecte Ramon Aloguín, el dissabte 7 d'octubre i dissabte 11 de novembre de 2023, a les 12 h. Places limitades. Reserves a: arxiu@porttarragona.cat.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.