logo
 
logo
 
     
  Setmana 43   logo logo logo logo
  23/10 - 29/10  
 
Dilluns 23 Dimarts 24 Dimecres 25 Dijous 26 Divendres 27 Dissabte 28 Diumenge 29

JORNADA
RENOVABLES
9:30 - 18:45 h

       
logo
JORNADA · TARRAGONA
RENOVABLES - PAISATGE - URBANISME
24/10
Sala d'actes · COAC Tarragona
¿Quins aspectes s’identifiquen com a problemàtics a l’hora d’afrontar el desplegament d’energies renovables? Les energies renovables es consideren un recurs net i gairebé inesgotable que proporciona la naturalesa, però les estratègies de la seva implantació al territori estan generant algunes discrepàncies.
El dimarts 24 d’octubre de 2023, les Demarcacions de Tarragona, Lleida i Ebre del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) organitzen, juntament amb l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC), la jornada ‘RENOVABLES – PAISATGE – URBANISME’, a la seu del COAC Tarragona, (carrer Sant Llorenç, 20-22), amb la voluntat d’explicar i debatre la situació de les energies renovables i com aquestes afecten el territori.
Preu inscripció: Col·legiats: 10€. No col·legiats: 15€
És necessari realitzar la inscripció per a cadascun dels assistents individualment, a través de l’enllaç:
Inscripcions.
Més informació.
logo
HORARI
Les oficines del COAC Tarragona estan obertes els dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h, i dimarts i dijous de 8 a 18 h de la tarda. Contacta al 977249367 o al correu tarragona@coac.net.
CURS · TARRAGONA
EL PROJECTE DE REPARCEL·LACIÓ
31/10 - 14/11
Aula de formació i online · COAC Tarragona
En aquest curs ens centrarem en el projecte de reparcel·lació urbanística. El procés de transformació del sòl és complex i dilatat en el temps. Requereix no solament de l’aprovació del planejament i l’execució de les obres d’urbanització corresponents, sinó que també cal seguir altres processos.
Inscripcions i més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
CURS-TALLER · TARRAGONA
GENERACIÓ D'ARXIUS GML INSPIRE. GEOREFERENCIACIÓ I COORDINACIÓ ENTRE CADASTRE I REGISTRE DE LA PROPIETAT [2a Edició]
23/11 - 14/12
Online · COAC Tarragona
En aquest curs s'abordaran els casos generals de coordinació i els procediments tècnics necessaris per a escometre qualsevol assumpte relacionat amb la delimitació de la propietat.
Inscripcions i més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
NOU CICLE D'INICI A LA PROFESSIÓ
El COAC, a través de la seva Oficina d'Inici a la Professió, organitza un segon cicle de jornades informatives, adreçades especialment als arquitectes que comencen la seva carrera professional. Les sessions, gratuïtes i obertes al públic. Entre els temes que es tractaran, s’explicarà com obrir i gestionar un despatx d’arquitectura i com treballar la teva marca personal. També es presentaran els serveis i eines de suport del COAC, com l’Oficina Consultora Tècnica o el Servei d’Ocupació. Les primeres 5 sessions seran en format online i, per tancar el cicle, es farà un acte presencial per fomentar el networking entre arquitectes.
Més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 4 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
SEGONA EDICIÓ DE LA JORNADA 'DESCARBONITZANT L'ARQUITECTURA'!
Sabies que l’edificació és responsable del 40% del consum d’energia a Europa, i del 36% de les emissions de CO2? Davant d’aquest fet, els arquitectes tenim la responsabilitat de liderar la descarbonització del sector i actuar davant la crisi climàtica. Reserva’t l’agenda el proper 21 de novembre, celebrarem la segona edició de la jornada ‘Descarbonitzant l’arquitectura’! Amb la mirada posada en la celebració del Congrés Mundial d’Arquitectura de la UIA a Barcelona l’any 2026, aquesta 2a edició de #DescarbonitzantArquitectura és una fita clau en la construcció del canvi de paradigma que professionalment i globalment hem d’impulsar.
Més informació.
 
logo
CÈDULA HABITABILITAT
Resolució TER/3217/2023, de 15 de setembre, per la qual s'aprova el model de cèdula d'habitabilitat que informa del compliment dels requisits tècnics d'habitabilitat.
Més informació.
EINA INTERIORS SALUDABLES
L'Oficina Consultora Tècnica del COAC ha ampliat l’apartat de Contaminants de la Guia d’Espais Interiors Saludables, incorporant l'amiant de forma específica (Fibres, Partícules i Amiant).
Més informació.
PLEC DE CONDICIONS
Mitjançant un acord de col·laboració subscrit pel CSCAE i l'IVE, ja es pot disposar del Plec de Condicions Tècniques en Edificació IVE en català. Descompte del 50% per arquitectes col·legiats.
Més informació.
 
logo
QUALITAT EBRENCA
Els Premis Qualitat Ebrenca, volen reconèixer la qualitat de les intervencions que s’han dut a terme en l’àmbit territorial. Fins a les 14 h del 17 de novembre de 2023.
Més informació.
JORNADA GEOTÈCNIA
El 26 d'octubre, a les 18:30 h, tindrà lloc a la sala Mirador del COAC una jornada monogràfica destinada a introduir als pèrits els coneixements bàsics de la geotècnia.
Més informació.
RUTA GUIADA
Visita al rellotge centenari del Port de Tarragona amb l'arquitecte Ramon Aloguín, el dissabte 7 d'octubre i dissabte 11 de novembre de 2023, a les 12 h. Places limitades. Reserves a: arxiu@porttarragona.cat.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.