logo
 
logo
 
     
  Setmana 46   logo logo logo logo
  13/11 - 19/11  
 
Dilluns 13 Dimarts 14 Dimecres 15 Dijous 16 Divendres 17 Dissabte 18 Diumenge 19

CURS
PROJECTE REPARCEL·LACIÓ
16:00 - 18:30 h

CONFERÈNCIA
SISTEMES I CONTEXTE
19:00 h
     
logo
CONFERÈNCIA · TARRAGONA
SISTEMES I CONTEXTE
CONFERÈNCIA DE L'ESTUDI ARQUITECTURIA
16/11 · 19:00 h
Sala d'actes · COAC Tarragona

Tenim l’oportunitat d’escoltar la conferència de l’estudi Arquitecturia, on l’arquitecte Josep Camps ens parla sobre la trajectòria de l’estudi i dels seus projectes més rellevants.
Arquitecturia, des de l’any 2006 han guanyat diversos premis i el seu treball ha estat reconegut, publicat i exposat a tot el món. Ha treballat en projectes urbanístics, culturals, residencials, educatius i sanitaris tant per al sector públic com privat. Algunes de les obres més destacables són la Plaça Absis de la Catedral, el Centre Cultural de Ferreries i el Museu de l’Energia.
A més ensenyen a Universitats, fent algunes recerques a través dels estudis de doctorat i participen en la promoció i difusió cultural com a consellers d’associacions d’arquitectes.
L’Olga Felip, sòcia d’Arquitecturia, ha estat membre del jurat de la XIII Biennal Alejandro de la Sota – Mostra d’Arquitectura de Tarragona.
Més informació.
logo
NOVETATS BIBLIOTECA
Podeu consultar el llistat de novetats de novembre 2023, dels últims llibres posats a disposició dels col·legiats. Per suggerir alguna adquisició, envieu correu electrònic a bibl.tar@coac.net.
JUNTA GENERAL ORDINÀRIA
TARRAGONA
28/11 · 18:30 - 19:00 h
Sala d'actes · COAC Tarragona
Es convoca als col·legiats a la seu de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya per la Junta General Ordinària del dia 28 de novembre de 2023 a les 18:30 h, en primera convocatòria, i a les 19:00 h, en segona convocatòria.
<Convocatòria>
HORARI
Les oficines del COAC Tarragona estan obertes els dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h, i dimarts i dijous de 8 a 18 h de la tarda. Contacta al 977249367 o al correu tarragona@coac.net.
CURS · TARRAGONA
EL PROJECTE DE REPARCEL·LACIÓ
31/10 - 14/11
Aula de formació i online · COAC Tarragona
En aquest curs ens centrarem en el projecte de reparcel·lació urbanística. El procés de transformació del sòl és complex i dilatat en el temps. Requereix no solament de l’aprovació del planejament i l’execució de les obres d’urbanització corresponents, sinó que també cal seguir altres processos.
Més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
CURS-TALLER · TARRAGONA
GENERACIÓ D'ARXIUS GML INSPIRE. GEOREFERENCIACIÓ I COORDINACIÓ ENTRE CADASTRE I REGISTRE DE LA PROPIETAT [2a Edició]
23/11 - 14/12
Online · COAC Tarragona
En aquest curs s'abordaran els casos generals de coordinació i els procediments tècnics necessaris per a escometre qualsevol assumpte relacionat amb la delimitació de la propietat.
Inscripcions i més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
XIII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA - MOSTRA D'ARQUITECTURA DE TARRAGONA
ACTE LLIURAMENT DE PREMIS
12/12 · 19:00 h
Sala d'actes · COAC Tarragona
Acte de lliurament de premis on es desvetlla el veredicte del Jurat i es lliuren els premis d'aquesta mostra, i en col·laboració amb la Fundació Alejandro de la Sota, el 7è Premi Alejandro de la Sota. També conferència de la Carlota de Gispert de Cierto Estudio, membre del jurat d'aquesta edició, i inauguració de l'exposició.
Més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 5 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
PRESENTACIÓ · REUS
GUIA DE REUS
15/12
Centre d'Art Cal Massó
La Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) publica la 'Guia de Reus', i es presentarà el pròxim 15 de desembre de 2023, al Centre d'Art Cal Massó (Carrer de Pròsper de Bofarull, 7) de Reus.
Aviat més informació
 
logo
CÈDULA HABITABILITAT
Resolució TER/3217/2023, de 15 de setembre, per la qual s'aprova el model de cèdula d'habitabilitat que informa del compliment dels requisits tècnics d'habitabilitat.
Més informació.
EINA INTERIORS SALUDABLES
L'Oficina Consultora Tècnica del COAC ha ampliat l’apartat de Contaminants de la Guia d’Espais Interiors Saludables, incorporant l'amiant de forma específica (Fibres, Partícules i Amiant).
Més informació.
PLEC DE CONDICIONS
Mitjançant un acord de col·laboració subscrit pel CSCAE i l'IVE, ja es pot disposar del Plec de Condicions Tècniques en Edificació IVE en català. Descompte del 50% per arquitectes col·legiats.
Més informació.
 
logo
QUALITAT EBRENCA
Els Premis Qualitat Ebrenca, volen reconèixer la qualitat de les intervencions que s’han dut a terme en l’àmbit territorial. Fins a les 14 h del 17 de novembre de 2023.
Més informació.
12a BIENNAL
Del 24 al 28 de novembre se celebra la 12a edició de la Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona, dedicada a la intervenció en el paisatge, des de la vessant docent i professional.
Més informació.
ARQUIA - BLOG FQ
I Concurs per a seleccionar la nova direcció editorial del Blog FQ, El Blog de la Fundació Arquia, període 2024-2025.
Presentació de propostes fins al 30 de novembre de 2023.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.