logo
 
logo
 
     
  Setmana 49   logo logo logo logo
  04/12 - 10/12  
 
Dilluns 04 Dimarts 05 Dimecres 06 Dijous 07 Divendres 08 Dissabte 09 Diumenge 10

CURS
APROFUNDIMENT CE3x
10:00 - 14:00 h
FESTIU
COAC
TARRAGONA
TANCAT
FESTIU    
logo
CONFERÈNCIA · TARRAGONA
DOMESTICAR LA CASA I EL CARRER
CIERTO ESTUDIO
12/12 · 19:00 h
Sala d'actes · COAC Tarragona
Una conferència de Cierto Estudio, que forma part de l'acte de lliurament de premis de la XIII Biennal Alejandro de la Sota - Mostra d'Arquitectura de Tarragona, on la Carlota de Gispert ha estat membre del jurat. "Domesticar la casa i el carrer" és el leitmotiv que es repeteix en l'obra del jove estudi d'arquitectura Cierto Estudio, amb projectes que abasten des del disseny d'espais domèstics fins a la seva recent experiència de reurbanització del carrer de Consell de Cent, en ple centre de l'Eixample barceloní. En la seva ponència tractaran d'explicar-nos com aquesta melodia o idea fonamental de 'domesticar', funciona tant a la casa com al carrer, perquè, al cap i a la fi, tots dos són espais en els quals conviuen les persones. I, per tant, també ho són els espais de treball, d'oci, d'hostalatge, d'aprenentatge, d'esport o d'exposició. Però, què significa domesticar espai? Com és possible projectar el domèstic?
Més informació.
logo
CONSULTES ASEMAS
Una vegada al mes, ASEMAS atén presencialment a la Demarcació de Tarragona del COAC. Aquest mes, atendran consultes el 12 de desembre, en horari de matí, a les oficines de la Demarcació.
CURS · TARRAGONA
APROFUNDIMENT AL CE3X
05/12 - 19/12
Online · COAC Tarragona
El CE3x va néixer com un programa de certificació energètica per a edificis existents segons el mètode simplificat. Poc a poc es va fer molt popular i va evolucionar cap a la certificació energètica d'edificis nous i cap a la comprovació dels DB HE0 i HE1, del Codi Tècnic. En aquest curs ens centrarem aprofundir en l'eina.
Inscripcions i més informació.
HORARI
Les oficines del COAC Tarragona estan obertes els dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h, i dimarts i dijous de 8 a 18 h de la tarda. Contacta al 977249367 o al correu tarragona@coac.net.
DEMARCACIÓ DE TARRAGONA
CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES
"SOM-HI TOTS" DE CÀRITAS
27/11 - 11/12
Planta baixa · COAC Tarragona
Recollida de joguines per a nens i nenes d'entre 6 i 12 anys. Anima't a participar! Les joguines poden ser noves o usades, però han d'estar en bon estat i conservar totes les peces necessàries per a jugar.
Més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
CURS-TALLER · TARRAGONA
GENERACIÓ D'ARXIUS GML INSPIRE. GEOREFERENCIACIÓ I COORDINACIÓ ENTRE CADASTRE I REGISTRE DE LA PROPIETAT [2a Edició]
23/11 - 14/12
Online · COAC Tarragona
En aquest curs s'abordaran els casos generals de coordinació i els procediments tècnics necessaris per a escometre qualsevol assumpte relacionat amb la delimitació de la propietat.
Més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
XIII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA - MOSTRA D'ARQUITECTURA DE TARRAGONA
ACTE LLIURAMENT DE PREMIS
12/12 · 19:00 h
Sala d'actes · COAC Tarragona
Acte de lliurament de premis on es desvetlla el veredicte del Jurat i es lliuren els premis d'aquesta mostra, i en col·laboració amb la Fundació Alejandro de la Sota, el 7è Premi Alejandro de la Sota. També conferència de la Carlota de Gispert de Cierto Estudio, membre del jurat d'aquesta edició, i inauguració de l'exposició.
Més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 5 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
PRESENTACIÓ · REUS
GUIA DE REUS
15/12 ·17:00 h
Centre d'Art Cal Massó
La Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) publica la 'Guia de Reus', i es presentarà el pròxim 15 de desembre de 2023, al Centre d'Art Cal Massó (Carrer de Pròsper de Bofarull, 7) de Reus.
Aviat més informació
 
logo
CODI ACCESSIBILITAT
Publicat el Decret 209/2023, de 28 de novembre, que aprova el Codi d'Accessibilitat de Catalunya. Entra en vigor en tres mesos des de la seva publicació.
Més informació.
HABITATGES D'ÚS TURÍSTIC
Aprovat el Decret llei 3/2023, de 7 de novembre, de mesures urgents sobre el règim urbanístic dels habitatges d'ús turístic, amb l'objectiu de prevenir la pèrdua d'habitatges de lloguer.
Més informació.
AJUTS PREE 5000
L'Institut Català d’Energia (ICAEN) ha ampliat la dotació pressupostària dels ajuts corresponents al PREE 5000, Programa de rehabilitació energètica per a edificis existents en municipis de repte demogràfic.
Més informació.
 
logo
VISITES A EXPOSICIONS
El COAC ofereix un nou servei de visites guiades a les exposicions que s'organitzen a la seu de Barcelona. Dissabtes a les 12 h, visita guiada a l'exposició en curs.
Més informació.
XERRADA TARRAGONA
Xerrada amb l'arquitecte Ramon Aloguin i Esteve Masalles sobre el rector de Vallfogona i la façana de l'Ajuntament, el 14 de desembre de 2023 a les 18:30 h a la Biblioteca Pública de Tarragona.
Més informació.
CONCURS DE COMISSARIAT
La Secretaria General d'Agenda Urbana, Habitatge i Arquitectura, informa del concurs per a impulsar l'estratègia digital de la futura Casa de l'Arquitectura. Fins al 10 de gener de 2024 a les 14 h.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.