logo
 
logo
 
     
  Setmana 50   logo logo logo logo
  11/12 - 17/12  
 
Dilluns 11 Dimarts 12 Dimecres 13 Dijous 14 Divendres 15 Dissabte 16 Diumenge 17
FINAL CAMPANYA DE
RECOLLIDA DE JOGUINES
"SOM-HI TOTS" CÀRITAS

CURS
APROFUNDIMENT CE3x
10:00 - 14:00 h

XIII BIENNAL
ACTE ENTREGA PREMIS
I CONFERÈNCIA 19:00 h


CURS-TALLER [2a Edició]
GENERACIÓ ARXIUS GML
15:00 - 18:00 h
GUIA DE REUS
PRESENTACIÓ
REUS 17:00 h
   
logo
XIII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA
MOSTRA D'ARQUITECTURA DE TARRAGONA
ACTE LLIURAMENT DE PREMIS
12/12 · 19:00 h
Sala d'actes · COAC Tarragona
Acte de lliurament de premis, on es desvetlla el veredicte del Jurat amb les obres finalistes i guanyadores i es lliuren els premis.
L'acte s'inicia amb la benvinguda del president de la Demarcació de Tarragona del COAC, Jordi Romera i Cid, i amb l'intervenció de l’arquitecte Josep Llinàs.
A continuació, la secretària de la Biennal, desvetlla el veredicte del Jurat amb les obres seleccionades, finalistes i guanyadores. També s'atorga el 7è Premi Alejandro de la Sota. Tanca l'acte el degà del COAC, Guim Costa Calsamiglia.
Seguidament, tenim l'oportunitat d'escoltar una conferència de Cierto Estudio. L’arquitecta Carlota de Gispert ha estat membre del jurat de la XIII Biennal Alejandro de la Sota - Mostra d'Arquitectura de Tarragona.
Finalment, s'inaugura la exposició d'aquesta mostra on es poden veure totes les obres que s'han inscrit en aquest certamen.
Més informació.
logo
CONSULTES ASEMAS
Una vegada al mes, ASEMAS atén presencialment a la Demarcació de Tarragona del COAC. Aquest mes, atendran consultes el 12 de desembre, en horari de matí, a les oficines de la Demarcació.
CONFERÈNCIA · TARRAGONA
DOMESTICAR LA CASA I EL CARRER · CIERTO ESTUDIO
12/12 · 19:00 h
Sala d'actes · COAC Tarragona
Una conferència de Cierto Estudio, que forma part de l'acte de lliurament de premis de la XIII Biennal Alejandro de la Sota - Mostra d'Arquitectura de Tarragona, on la Carlota de Gispert ha estat membre del jurat. "Domesticar la casa i el carrer" és el leitmotiv que es repeteix en l'obra del jove estudi d'arquitectura.
Més informació.
HORARI
Les oficines del COAC Tarragona estan obertes els dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h, i dimarts i dijous de 8 a 18 h de la tarda. Contacta al 977249367 o al correu tarragona@coac.net.
DEMARCACIÓ DE TARRAGONA
CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES
"SOM-HI TOTS" DE CÀRITAS
27/11 - 11/12
Planta baixa · COAC Tarragona
Recollida de joguines per a nens i nenes d'entre 6 i 12 anys. Anima't a participar! Les joguines poden ser noves o usades, però han d'estar en bon estat i conservar totes les peces necessàries per a jugar.
Més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
CURS · TARRAGONA
APROFUNDIMENT AL CE3X
05/12 - 19/12
Online · COAC Tarragona
El CE3x va néixer com un programa de certificació energètica per a edificis existents segons el mètode simplificat. Poc a poc es va fer molt popular i va evolucionar cap a la certificació energètica d'edificis nous i cap a la comprovació dels DB HE0 i HE1, del Codi Tècnic. En aquest curs ens centrarem aprofundir en l'eina.
Més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
CURS-TALLER · TARRAGONA
GENERACIÓ D'ARXIUS GML INSPIRE. GEOREFERENCIACIÓ I COORDINACIÓ ENTRE CADASTRE I REGISTRE DE LA PROPIETAT [2a Edició]
23/11 - 14/12
Online · COAC Tarragona
En aquest curs s'abordaran els casos generals de coordinació i els procediments tècnics necessaris per a escometre qualsevol assumpte relacionat amb la delimitació de la propietat.
Més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 5 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
PRESENTACIÓ · REUS
GUIA DE REUS
15/12 ·17:00 h
Centre d'Art Cal Massó
La Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) publica la 'Guia de Reus', i es presentarà el pròxim 15 de desembre de 2023, al Centre d'Art Cal Massó (Carrer de Pròsper de Bofarull, 7) de Reus.
Més informació.
 
logo
CODI ACCESSIBILITAT
Publicat el Decret 209/2023, de 28 de novembre, que aprova el Codi d'Accessibilitat de Catalunya. Entra en vigor en tres mesos des de la seva publicació.
Més informació.
HABITATGES D'ÚS TURÍSTIC
Aprovat el Decret llei 3/2023, de 7 de novembre, de mesures urgents sobre el règim urbanístic dels habitatges d'ús turístic, amb l'objectiu de prevenir la pèrdua d'habitatges de lloguer.
Més informació.
AJUTS PREE 5000
L'Institut Català d’Energia (ICAEN) ha ampliat la dotació pressupostària dels ajuts corresponents al PREE 5000, Programa de rehabilitació energètica per a edificis existents en municipis de repte demogràfic.
Més informació.
 
logo
VISITES A EXPOSICIONS
El COAC ofereix un nou servei de visites guiades a les exposicions que s'organitzen a la seu de Barcelona. Dissabtes a les 12 h, visita guiada a l'exposició en curs.
Més informació.
XERRADA TARRAGONA
Xerrada amb l'arquitecte Ramon Aloguin i Esteve Masalles sobre el rector de Vallfogona i la façana de l'Ajuntament, el 14 de desembre de 2023 a les 18:30 h a la Biblioteca Pública de Tarragona.
Més informació.
EXPOSICIÓ PICASSO
El Centre Obert d’Arquitectura i el COAC impulsen l'exposició ‘Picasso, l’urbanisme i la síntesi de les arts’que es pot veure a l'altell de Plaça Nova, 5, Barcelona, fins a l'11 de febrer de 2024.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.