logo
 
logo
 
     
  Setmana 51   logo logo logo logo
  18/12 - 24/12  
 
Dilluns 18 Dimarts 19 Dimecres 20 Dijous 21 Divendres 22 Dissabte 23 Diumenge 24

CURS
APROFUNDIMENT CE3x
10:00 - 14:00 h

       
logo
XIII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA
MOSTRA D'ARQUITECTURA DE TARRAGONA
Obres guardonades
COAC Tarragona

La Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya publica les obres guardonades a la XIII Biennal Alejandro de la Sota - Mostra d’Arquitectura de Tarragona i, el 7è Premi Alejandro de la Sota. L'objectiu és distingir les obres més significatives que s'han construït en el bienni 2021-2022 en l'àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès).
Consulteu l'acta amb les obres premiades aquí.
Consulteu les obres guardonades aquí.
Consulteu l'acta amb les obres seleccionades aquí.
Consulteu les obres seleccionades aquí.
Es pot visitar la exposició del 12 de desembre al 19 de gener de 2024, a la sala d'exposicions del COAC Tarragona.
En col·laboració amb la Fundació Alejandro de la Sota.
Amb el suport de la Diputació de Tarragona.
Més informació.
logo
HORARI
Les oficines del COAC Tarragona estan obertes els dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h, i dimarts i dijous de 8 a 18 h de la tarda. Contacta al 977249367 o al correu tarragona@coac.net.
CURS · TARRAGONA
APROFUNDIMENT AL CE3X
05/12 - 19/12
Online · COAC Tarragona
El CE3x va néixer com un programa de certificació energètica per a edificis existents segons el mètode simplificat. Poc a poc es va fer molt popular i va evolucionar cap a la certificació energètica d'edificis nous i cap a la comprovació dels DB HE0 i HE1, del Codi Tècnic. En aquest curs ens centrarem aprofundir en l'eina.
Més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
XIII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA
12/12 - 19/01
Sala d'exposicions · COAC Tarragona
L’exposició mostra els projectes presentats en aquest certamen que té com a objectiu distingir les obres més significatives que s’han construït en el bienni 2021-2022 en l’àmbit territorial de la Demarcació.
Inauguració el 12 de desembre a les 19:00 h.
Més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
DEMARCACIÓ DE TARRAGONA
CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES
"SOM-HI TOTS" DE CÀRITAS
La campanya has estat tot un èxit!
Els responsables de la campanya us volen donar les gràcies expressament per la bona qualitat de les joguines recollides.
El tió celebrat el 13 i 14 de desembre 2023 ha anat genial! Moltes gràcies!
Més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 6 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
AMPLIACIÓ DE TERMINIS DE LA CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS NEXT GENERATION DE L’AGÈNCIA DE L’HABITATGE
L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha publicat una nova modificació de la convocatòria de subvencions dels Fons Next Generation per a la rehabilitació residencial. S’allarga el termini de presentació de sol·licituds fins al 30 de juny del 2024. Fins ara, la convocatòria finalitzava avui dia 30 de novembre, s’augmenta la dotació econòmica de la convocatòria i s’incorpora la possibilitat de sol·licitar dues bestretes pel Programa 3 d'ajuts a les actuacions de rehabilitació a nivell d'edifici.
Més informació.
 
logo
CODI ACCESSIBILITAT
Publicat el Decret 209/2023, de 28 de novembre, que aprova el Codi d'Accessibilitat de Catalunya. Entra en vigor en tres mesos des de la seva publicació.
Més informació.
HABITATGES D'ÚS TURÍSTIC
Aprovat el Decret llei 3/2023, de 7 de novembre, de mesures urgents sobre el règim urbanístic dels habitatges d'ús turístic, amb l'objectiu de prevenir la pèrdua d'habitatges de lloguer.
Més informació.
SEGURETAT INDUSTRIAL
Publicat al DOGC el Decret 192/2023 de la seguretat industrial dels establiments, les instal·lacions i els productes, que desplega la Llei 9/2014, i que ha entrat en vigor el 29 de novembre.
Més informació.
 
logo
CONCURS TARRAGONA
Publicació d'un concurs de projectes per la redacció del Pla Director de l'Amfiteatre Romà de Tarragona. Presentacions fins al 12 de gener de 2024 a les 14 h.
Més informació.
LIVING SPACES
Candidatures pel programa europeu Living Spaces. Professionals amb 5 anys d'experiència en l'àmbit de l'arquitectura i urbanisme. Fins al 18 de desembre de 2023.
Més informació.
IX CONCURS ARQUIA/PRÒXIMA
La Fundació Arquia convoca la IX edició 2022-2023 del concurs arquia/pròxima. que ofereix suport als arquitectes en els deu primers anys d'exercici. Presentacions fins al 8 de gener de 2024.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.