logo logo
 
Setmana 16 | 15/04 - 21/04
 
  Dilluns 15 Dimarts 16 Dimecres 17 Dijous 18 Divendres 19 Dissabte 20 Diumenge 21  
    CURS PROJECTES
PAISATGÍSTICS
10:00 - 14:00 h
  GRUP DE DEBAT
IMATGE I XARXES
19:30 h
       
  Destaquem  
   
  AVANTGUARDA | 'LA IMATGE I LES XARXES'  
  GRUP DE DEBAT · COMUNIACIONISME
18/04 · 19:30 h
Sala d'actes · COAC Tarragona
 
  Dins del cicle AVANTGUARDA, tenim l'oportunitat de participar en el grup de debat format per Laura Solsona, Eduard Fernández, Marina Povedano, Arnau Pascual i Guillem Elvira.
Més informació
 
    ASEMAS  
CONSULTES
16/04
COAC Tarragona
Una vegada al mes, ASEMAS atén presencialment a la Demarcació de Tarragona del COAC. Aquest mes, atendran consultes el 16 d'abril, en horari de matí, a les oficines de la Demarcació.
    AVANTGUARDA  
PROGRAMACIÓ CULTURAL
Febrer - Maig 2024
COAC Tarragona
El cicle AVANTGUARDA està dividit en quatre grans apartats i el format d’aquests, en dies diferents, serà el d'una conferència, un grup debat i una masterclass. >>
    PROJECTES D'IMPACTE PAISATGÍSTIC  
CURS
02/04 - 07/05
Online · COAC Tarragona
Curs amb l'objectiu de capacitar per la redacció d’estudis d’integració paisatgística i el disseny, la redacció i l’execució de projectes integrats amb el seu entorn. >>
    LA COMUNICACIÓ COM A EINA  
MASTERCLASS · COMUNIACIONISME
25/04 · 19:30 h
Sala d'actes · COAC Tarragona
Dins de la programació cultural del cicle AVANTGUARDA, tenim l'oportunitat d'escoltar a l'estudi d'arquitectura Mesura, que ens oferirà una masterclass sota la temàtica del comunicacionisme.
    GUIA D'ARQUITECTURA DE REUS  
Si ets arquitecte col·legiat a la Demarcació, pots recollir-ne un exemplar gratuït de la guia d'arquitectura de Reus 'fets urbans', a la secretaria de la Seu.
El llibre-guia parla d’edificis, carrers, places, passejos, barris, equipaments, projectes i d’escenaris per a la vida des d’una doble aproximació.
    JUNTA GENERAL ORDINÀRIA  
TARRAGONA
29/04 · 18:30 - 19:00 h
Sala d'actes · COAC Tarragona
Es convoca als col·legiats a la seu de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya per la Junta General Ordinària.
<Convocatòria>
         
  Suport professional  
       
  JORNADA TÈCNICA   FOTOVOLTAIQUES   NORMES UNE  
  Amb motiu de l'entrada en vigor del nou Codi d’Accessibilitat, l'OCT del COAC organitza una jornada tècnica el 16 d'abril de 2024 a les 10 h. >>   S'ha publicat la Instrucció DGI 12/2023, sobre condicions i procediment a seguir, per posar en servei les instal·lacions d’autoconsum fotovoltaiques. >>   El CSCAE ha renovat el conveni de amb l'AENOR per a l’accés a la col·lecció completa de les normes UNE. Podeu accedir al visor des de la pàgina de l’OCT. >>  
             
  A+  
       
  CONVOCATÒRIA   PRESENTACIÓ   CONFERÈNCIA  
  Procés selectiu per a la constitució d'una borsa de treball de tècnic/a d'administració per personal funcionari de l'Ajuntament de Reus. >>   El 25 d'abril a les 19 h, en l'Espai Arquia, Tutor 16, Madrid, tindrà lloc la presentació del llibre 'Atlas histórico del urbanismo español de Fernando de Terán'. >>   El 22 d'abril de 2024, a les 19 h, al Centre de Lectura de Reus, conferència 'Reus, al mig del camp', a càrrec de Pilar Carbassa, arquitecta-urbanista. >>  
             
  La Demarcació  
       
  HORARI   SERVEIS PROPIS   VISAT INFORMA  
  Les oficines del COAC Tarragona estan obertes els dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h, i dimarts i dijous de 8 a 18 h. Contacta per a més informació.   Consulta els serveis específics que ofereix de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.   En data d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 5 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en 2 dies laborables.
 
             
SEGUEIX-NOS
........................................................................................
COAC Tarragona
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
Tel. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Consulta l'arxiu de butlletins T@R
© Col·legi d’Arquitectes de Catalunya 2024
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.