logo logo
 
Setmana 22 | 27/05 - 02/06
 
  Dilluns 27 Dimarts 28 Dimecres 29 Dijous 30 Divendres 31 Dissabte 01 Diumenge 02  
                 
  Destaquem  
   
  IL·LUMINACIÓ PER A ARQUITECTES  
  CURS
06/06 - 20/06
Online · COAC Tarragona
 
  Curs dirigit a professionals de l'arquitectura que vulguin aprendre a dominar les estratègies d'il·luminació per controlar i perfeccionar els seus projectes.
Més informació
 
    ESCOLA SERT  
SESSIONS INFORMATIVES
05/06 - 20/06
Online
L’Escola Sert organitza 6 sessions informatives per donar a conèixer la seva oferta formativa de Postgraus i Màster, una excel·lent opció per avançar en la teva carrera professional. >>
    GUIA D'ARQUITECTURA DE REUS  
Recorda, si ets arquitecte col·legiat a la Demarcació, pots recollir-ne un exemplar gratuït de la guia d'arquitectura de Reus 'fets urbans', a la secretaria de la Seu.
El llibre-guia parla d’edificis, carrers, places, passejos, barris, equipaments, projectes i d’escenaris per a la vida des d’una doble aproximació.
         
  Suport professional  
       
  NOU DECRET   FOTOVOLTAIQUES   CATÀLEG  
  Publicat el Decret 209/2023, de 28 de novembre, que aprova el Codi d'Accessibilitat de Catalunya. Entra en vigor en tres mesos des de la seva publicació. >>   S'ha publicat la Instrucció DGI 12/2023, sobre condicions i procediment a seguir, per posar en servei les instal·lacions d’autoconsum fotovoltaiques. >>   L'Institut Català de Seguretat i Salut Laboral elabora un catàleg d'imatges de materials amb amiant instal·lats a Catalunya, amb una descripció detallada. >>  
             
  A+  
       
  CONVOCATÒRIA   VISITA   FESTA  
  Oberta una convocatòria per a la recerca d’un/a Arquitecte/a Superior per al Consell Comarcal del Tarragonès. Presentacions fins al 17 de juny. >>   Sortida organitzada per Espais Ocults per conèixer el patrimoni de Porrera, el 16 de juny a les 10 h. Cal inscripció prèvia i és exclusiva per a socis. >>   El divendres 7 de juny, a partir de les 18 h, tens una cita al COAC Barcelona, arriba la Festa Arquitectes 2024, sota el lema "Les mans i les ments". >>  
             
  La Demarcació  
       
  HORARI   SERVEIS PROPIS   VISAT INFORMA  
  Les oficines del COAC Tarragona estan obertes els dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h, i dimarts i dijous de 8 a 18 h. Contacta per a més informació.   Consulta els serveis específics que ofereix de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.   En data d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 3 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en 2 dies laborables.
 
             
SEGUEIX-NOS
........................................................................................
COAC Tarragona
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
Tel. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Consulta l'arxiu de butlletins T@R
© Col·legi d’Arquitectes de Catalunya 2024
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.