European Biennial

POP UP GREEN


Banner popupgreen

El 28 de setembre, com a activitat d'inaguració de la Bienal Internacional de Paisatge de Barcelona, la plaça de la Catedral es cubrirà amb un paisatge efímer composat per més de 8.000 plantetes.

Diem efímer perquè a les 19.00h es començaran a repartir les plantes una a una a tots els assistents. Cada persona amb la seva planteta tindrà ara el poder d'endur-se la seva peça de paisatge al lloc que vulgui de la ciutat. Hi haurà qui posi la seva planta a on desitgi que hi hagi un parc o nens que se les emportin a on esperen veure espais per jugar, també avis que les acumulin al lloc on es queixen d'un problema d'accessibilitat, etc.El poder de decidir on i per a que posem allà la planta serà de cadascú.

I entre tots jugarme a disenyar els nostres paisatges cotidinats (#fempaisatge).

Accepteu la nostra invitació per jugar a això!

Una vegada el paisatge efímer de la catedral s'hagi dissolt començarem a veure a on emergeixen els nous paisatges. És important que a l'ubicar la planta assenyalem la seva nova ubicació i usem el hashtag oficial #fempaisatge, d'aquesta manera es podran assenyalar i donar visibilitat a tots els espais. L'Ajuntament de Barcelona, molt interessat des del principi en aquest exercici d'urbanisme social, podrà veure quins llocs han estat escollits per els ciutadans per a crear paisatges, jugar amb ells, denunciar desperfectes, millorar el seu barri, imaginar escenaris, decorar façanes, repoblar horts urbans i tota la resta d'iniciatives, jocs i ocurrències que sorgeixin!

Ja hem parlat amb tots vosaltres:

- Mescladis - Fundació Comtal - Casal de Barri Pou de la Figuera - RAI - Recursos d'Animació Intercultural - Fundació Roure - Associació l'esquitx - Casal Gent Gran - EICA - Casal del infants - TOT RAVAL - AFA Baixeras - AMPA Sant Felip Neri - Escola Baixeras - Escola Sant Felip Neri - Casal Martí Marco - Escola Drassanes - Centro Civic Patí Llimona - Casal del Gotic - Asociación de Vecinos del Barri Gotic - Casal Tarradellas - Escola de turismo - La Negreta - Associació Gabella - Santa Monica - Fundació SURT - Grupo de Taller de Marionetas - Atenció a las Dones - Dit i Fet - Impulsem - EKU MENE - Diàlegs de Dona - Fundació ESCO - Centro de Atenció i assesoramiento de jóvenes - Sant Lluc - Casa de les Entremeses - Oficina para la no discriminació - Ludoteca / plaça del Pi - Fundació La caixa "La esperanza" - Arrels Fundació - Hora de deu - Fundació 4 vents - Casal de Gent Gran Josep Trueta - Fundació Social del Raval - ACESOP

Us demanem ajuda per difondre aquesta informació per a que arribat el dia tots els grups, associacions i fundacions del barri poguem participar!

pop1 pop2 pop3 pop4 pop5 pop6 pop7

#fempaisatge

TWITTER

INSTAGRAM