Del 3 d'AGOST al
6 de SETEMBRE 2009

           





   

 

Si no ho veus bé, clica aquí | ES: Escola Sert / C: Cultura / G: Girona / O: Olot / F: Figueres
d    

» Els Premis d'Arquitectura de Girona canvien de data
Us informem que a partir d'aquest any, els Premis d'Arquitectura que cada any convoca la Demarcació de Girona del COAC canvien de data passant del mes de desembre al mes de maig. Així, la 13a edició tindrà lloc el mes de maig de 2010. A partir de la tardor trobareu les bases d'aquesta nova convocatòria a la pàgina web de la Demarcació.

» Apunteu-vos a l'ASSESSORIA FISCAL de la Demarcació de Girona i us facilitarem les vostres relacions amb l'Agència Tributària...
... Us avisarem de totes les vostres obligacions professionals
... Us presentarem la documentació trimestral o anual necessària...
... El servei és gratuït durant, el primer any pels arquitectes amb menys d'una any de col·legiació.
Per a més informació: Antoni Cicres. Tel. 972 412 894. Horari d'atenció: dimarts i dijous, de 10 a 14 hores.

» 1a edició del Màster en Estudis Immobiliaris - MEI
Girona, del setembre de 2009 al juny de 2010.
La UdG organitza, per el curs 2009-10, un màster sobre Estudis Immobiliaris amb la finalitat de formar professionals qualificats en el sector immobiliari, i capacitar-los per a desenvolupar les tasques de gestió i direcció empresarial. El màster el configuren un total de 16 mòduls diferents amb la possibilitat de matricular-se de forma independent a qualsevol d’ells. Aquest fet és interessant ja que us permetrà assistir, només, en aquells mòduls que hi estigueu interessats i no haver de fer el màster sencer. A més, gaudireu d’un 10% de descompte quan formalitzeu la matrícula ja que la Demarcació de Girona col•labora en l’organització.
Més informació i programa sencer

» Horaris Estiu 2009
L'horari de les tres seus serà l'habitual, de 9 a 15 hores a Girona, i de 9 a 14 hores a Figueres i Olot. Les delegacions romandran tancades del 3 al 14 d'agost, i Girona del 17 al 31 d'agost. Els dies que la seu de Girona estigui tancada, hi haurà servei de Visat a les delegacions, a Figueres els dilluns i dimarts, i a Olot els dimecres i dijous. Us recordem, també, que la Biblioteca: tanca de l'1 al 31 d'agost i l'Arxiu Històric del 12 al 31 d'agost.

 

» Cambra de comerç i impost

Segurament, recentment heu rebut una liquidació del RECURS CAMERAL PERMANENT que és un impost que giren les Cambres de Comerç. Els professionals de l’arquitectura i les societats dedicades a l’exercici de l’arquitectura i / o d’altres activitats professionals, no estan obligats al pagament d’aquest impost.

Malgrat l’anterior, l’epígraf de l’IAE que serveix per determinar qui és o no subjecte passiu de l’impost es troba dins una secció dedicada a activitats empresarials, pel que, la Cambra de Comerç, d’acord amb la informació que li facilita la Hisenda Pública, envia les liquidacions de referència també a societats dedicades a l’arquitectura.

A la vista de l’anterior, us informem que és possible interposar recurs contra les liquidacions que rebeu acreditant que la societat es dedica exclusivament a l’arquitectura o a activitats professionals per tal de sol•licitar l’anul•lació de les liquidacions.

A partir de l’entrada en vigor de la nova Llei de Societats Professionals, la Cambra ja no girarà més aquest impost a les societats d’arquitectura que estiguin col·legiades. Així doncs, a partir de l’exercici 2009 no s’haurien de rebre més liquidacions de l’impost.

Ara bé, la Cambra està actualment liquidant exercicis anteriors pel que, si teniu interès en poder recórrer les liquidacions que eventualment rebeu, podeu contactar amb l’Assessoria Jurídica de la Demarcació de Girona a la major brevetat, pel tal d’evitar que transcorri el termini del recurs.

Per a més informació:
Assessoria Jurídica de la Demarcació
Tel. 972 412 891

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


GIRONA

FIGUERES

Exposicions obertes...


Concurs Facultat de Turisme de la Universitat de Girona

Sala d'exposicions |
Del 22 de juny al 6 de setembre
Horari de visita: de dilluns a divendres, de 9 a 15h

Exposicions obertes...



Premis d'Arquitectura de les comarques de Girona 2008

Sala d'exposicions | Del 22 de juny al 13 de setembre
Horari de visita: de dilluns a divendres, de 9 a 14h

   

 

  • Es lloga despatx en un Estudi d'Arquitectura per a compartir situat al centre de Girona. Disposa de sala de reunions, recepció, sala d'espera, office i servei, aire condicionat, telèfon i connexió a internet. Interessats trucar al telèfon 686 963 943 o 647 424 055.
  • Alícia Castan Masip, arquitecta especialitzada en Arquitectura sostenible i Ecourbanisme, s'ofereix per a col·laborar en despatx d'arquitectura. Tel. 637 222 658.
  • Arquitecte col·legiat especialitzat en urbanisme, projectes, història de l'art i tassacions de l'Estat, s'ofereix per a col·laborar en un Despatx d'Arquitectura. Interessats trucar al 646 824 921 i demanar per Lluís.
  • Es lloga pis d 145 m2 útils, 5 habitacions, a l'Avinguda Jaume I de Girona. Es pot dividir en despatx i habitatge amb entrada independent. Tel. 972 204 441. Josep Ros
  • Despatx d'arquitectura busca professionals per compartir local al centre de Girona. Interessats trucar al 972 212 985.
  • Es ven HP Desinjet 500 plus (amplada de paper 0,62 cm), d'un any d'antiguetat, per 800 €. Interessats trucar al 625 886 888. Cristian.
  • OCTSA ofereix nous serveis Serveis d'Assessoria: Auditoria de projectes per arquitectes i/o promotors privats / Auditoria de projectes per l’administració (LCSP) / Control de qualitat de projectes per a concursos / Compliment del Codi Tècnic de l’Edificació (CTE) / Llibre de l’edifici / Eficiència energètica / Amidaments i supervisió d'amidaments / Estudis de Seguretat i Salut. Serveis de Control (OCT): Estabilitat (Estructura) / Estanquitat (Tancaments) Altres serveis segons sol·licitud.
    Més informació: Tel. 902 218 217 | oct@coac.net | www.octsa.com
 
  • Programa de formació en polítiques d'habitatge 2009. Jornada Decret sobre les condicions d'habitabilitat i la cèdula d'habitabilitat. Girona, 8 de setembre de 2009, de 9.30 a 15 hores. Lloc: Sala Magna de la Casa de Cultura. Plaça de l'Hospital, 6. Les inscripcions són gratuïtes i les places limitades. Programa sencer i inscripcions
  • Exposició Nits fosques de l'ànima. Bòlit. Centre d'Art Contemporani. Girona. Sala La Rambla, Capella de Sant Nicolau i Dadespai. Del 26 de juny al 20 de setembre de 2009. Més informació
  • 2a Ruta de l'art de Castelló d'Empúries. Del 9 al 12 d'octubre de 2009. Més informació
  • VI Concurs de fotografia de l'Alta Garrotxa. Data límit per presentar-hi fotografies: 10 de setembre de 2009. Més informació i bases
  • XXXII Curset d'intervenció en el patrimoni arquitectònic "Arquitectures d'anada i tornada. Patrimoni colonial. Indià i modern: Cuba, Catalunya i altres experiències". Barcelona, del 10 al 13 de desembre de 2009. Organitza: AADIPA. Més informació i butlleta d'inscripció
| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu PI@