Del 7 al 13 de SETEMBRE 2009

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte




Casa de Cultura 9.30h

Decret d'habitabilitat


   

 

Si no ho veus bé, clica aquí | ES: Escola Sert / C: Cultura / G: Girona / O: Olot / F: Figueres
d    

» Programa de formació en polítiques d'habitatge 2009. Jornada Decret sobre les condicions d'habitabilitat i la cèdula d'habitabilitat.
Girona, 8 de setembre de 2009, de 9.30 a 15 hores | Sala Magna de la Casa de Cultura. Plaça de l'Hospital, 6.
La Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del COAC han organitzat aquesta jornada amb la voluntat de donar a conèixer el nou decret d'habitabilitat i les modificacions que se'n deriven. Es treballarà sobre els canvis a què s'hauran d'adaptar les persones que treballen en aquest àmbit, ja sigui en el camp del disseny d'habitage nou con el el camp de les reformes i inspeccions. La jornada anirà a càrrec de David Codinach, arquitecte membre de l'Oficina Consultora Tècnica de la Demarcació de Girona. Les inscripcions són gratuïtes i les places limitades. Programa sencer i inscripcions

» 1a edició del Màster en Estudis Immobiliaris - MEI
Girona, del setembre de 2009 al juny de 2010.
La UdG organitza, per el curs 2009-10, un màster sobre Estudis Immobiliaris amb la finalitat de formar professionals qualificats en el sector immobiliari, i capacitar-los per a desenvolupar les tasques de gestió i direcció empresarial. El màster el configuren un total de 16 mòduls diferents amb la possibilitat de matricular-se de forma independent a qualsevol d’ells. Aquest fet és interessant ja que us permetrà assistir, només, en aquells mòduls que hi estigueu interessats i no haver de fer el màster sencer. A més, gaudireu d’un 10% de descompte quan formalitzeu la matrícula ja que la Demarcació de Girona col•labora en l’organització.
Més informació i programa sencer

Vols conèixer l'arquitectura de l'Índia?
Encara ets a temps d'apuntar-te al viatge a l'Índia que Tarannà Viatges & Arquexplora ha organitzat del 26 de desembre al 10 de gener. La visita inclou, entre destacades mostres d'arquitectura tradicional i contemporània del país, un recorregut per edificis de Le Corbusier i Charles Correa.
Des del mes d'abril, l'empresa Tarannà Viatges & Arquexplora, especialitzada en itineraris d'arquitectura, organitza els viatges per als col·legiats validats en contingut pel COAC, i així ha quedat fixat per conveni. L'organització tècnica, la recepció de les reserves, la contractació dels viatges i la seva execució correspon exclusivament a Tarannà Viatges & Arquexplora. Més informació


» Els Premis d'Arquitectura de Girona canvien de data
Us informem que a partir d'aquest any, els Premis d'Arquitectura que cada any convoca la Demarcació de Girona del COAC canvien de data passant del mes de desembre al mes de maig. Així, la 13a edició tindrà lloc el mes de maig de 2010. A partir de la tardor trobareu les bases d'aquesta nova convocatòria a la pàgina web de la Demarcació.


» Apunteu-vos a l'ASSESSORIA FISCAL de la Demarcació de Girona i us facilitarem les vostres relacions amb l'Agència Tributària...
... Us avisarem de totes les vostres obligacions professionals
... Us presentarem la documentació trimestral o anual necessària...
... El servei és gratuït durant, el primer any pels arquitectes amb menys d'una any de col·legiació.
Per a més informació: Antoni Cicres. Tel. 972 412 894. Horari d'atenció: dimarts i dijous, de 10 a 14 hores.

 

 

 

 

 

 

 

» L'Escola Sert amplia la seva oferta formativa

L’Escola Sert de la Demarcació de Girona inicia el nou curs amb una formació concentrada en les àrees de coneixement sobre edificació i territori. Aquesta vegada, per tal de que pugueu programar d’antuvi l’assistència als cursos que siguin del vostre interès, us presentem la programació del curs 2009 – 2010.

Àrea d’Edificació
1. Mòdul transversal de Tecnologia: construir el disseny | Novembre i desembre de 2009.
Aquest mòdul, que forma part del Màster en interiorisme de la Universitat Politècnica de Catalunya UPC, estudia els sistemes constructius basats en materials moderns que permeten més rapidesa, lleugeresa i precisió. El mòdul inclou tres visites a diversos tallers.

b. La casa sostenible | Juny de 2010.
El curs dóna a conèixer les pautes per a poder fer una casa amb baix consum energètic i amb poca despesa de CO2. També tracta els aspectes claus de la sostenibilitat amb productes i sistemes que hi ha al mercat.

c. El llibre blanc del projecte: Codi Tècnic de l’Edificació i altres normatives (I) | Octubre, novembre i desembre 2009.
El curs analitza el compliment de la normativa vigent en un projecte tipus d’un habitatge. Reflexiona sobre els punts d’aplicació de la normativa segons casos, i ensenya la utilització de les eines que actualment té el COAC com les memòries i les fitxes per a la demostració del seu compliment.

Àrea de Territori
Del Programa d’Intensificació en la Pràctica del Planejament Urbanístic que vam engegar el curs passat, us oferim els mòduls restants:

d. m4 – Planejament derivat I: Catàlegs i Plans especials de protecció | Setembre i octubre de 2009.

e. m6 – Planejament derivat III: PPUae – Plan parcials urbanístics d’activitats econòmiques | Novembre i desembre de 2009.

f. m7 – Planejament derivat IV: PMU: Els Plans de Millora Urbana | Gener i febrer de 2010.

g. m8 – Aplicació del planejament II: Projectes de reparcel•lació i d’expropiació | Maig i juny de 2010.

h. Plans locals d'habitatge | Octubre de 2009.

El curs es concep amb l'objectiu de transmetre als col•legiats interessats en l'àmbit de l'urbanisme, les eines necessàries per a poder participar en la redacció dels Plans Locals d'Habitatge de manera satisfactòria, amb la voluntat d'invertir aquesta dinàmica i demostrar la vinculació professional que existeix entre el contingut dels Plans Locals d'Habitatge i l'activitat dels arquitectes.


Finalment, en el decurs de l’any s’aniran programant vàries jornades del Campus professional que us anirem actualitzant a la pàgina web per a poder tenir un contacte amb les innovacions tecnològiques que vàries empreses ens presenten per a poder respondre a les necessitats pel compliment de les noves normatives.

Tota aquesta informació, molt més detallada i amb el seu programa corresponent, està penjada a la pàgina web del COAC, a l’apartat de Formació: http://www.coac.net/home/frames/fhomeformacio.htm

Si esteu interessats en algun curs que es faci en altres demarcacions o en alguna temàtica específica ens ho podeu comunicar. Si hi ha varis col•legiats interessats en el mateix tema, des de l’Escola Sert farem tots els possibles perquè les vostres peticions es realitzin.

Per a més informació:
Escola Sert de la Demarcació
Tel. 972 412 896

 

 

 

 

 

 

 

 

 


GIRONA

FIGUERES

Exposicions obertes...


Concurs Facultat de Turisme de la Universitat de Girona

Sala d'exposicions |
Del 22 de juny al 6 de setembre
Horari de visita: de dilluns a divendres, de 9 a 15h

Exposicions obertes...



Premis d'Arquitectura de les comarques de Girona 2008

Sala d'exposicions | Del 22 de juny al 13 de setembre
Horari de visita: de dilluns a divendres, de 9 a 14h

   

 

  • Es lloga despatx en un Estudi d'Arquitectura per a compartir situat al centre de Girona. Disposa de sala de reunions, recepció, sala d'espera, office i servei, aire condicionat, telèfon i connexió a internet. Interessats trucar al telèfon 686 963 943 o 647 424 055.
  • Arquitecte col·legiat especialitzat en urbanisme, projectes, història de l'art i tassacions de l'Estat, s'ofereix per a col·laborar en un Despatx d'Arquitectura. Interessats trucar al 646 824 921 i demanar per Lluís.
  • Despatx d'arquitectura busca professionals per compartir local al centre de Girona. Interessats trucar al 972 212 985.
  • OCTSA ofereix nous serveis Serveis d'Assessoria: Auditoria de projectes per arquitectes i/o promotors privats / Auditoria de projectes per l’administració (LCSP) / Control de qualitat de projectes per a concursos / Compliment del Codi Tècnic de l’Edificació (CTE) / Llibre de l’edifici / Eficiència energètica / Amidaments i supervisió d'amidaments / Estudis de Seguretat i Salut. Serveis de Control (OCT): Estabilitat (Estructura) / Estanquitat (Tancaments) Altres serveis segons sol·licitud.
    Més informació: Tel. 902 218 217 | oct@coac.net | www.octsa.com
 
  • Exposició Nits fosques de l'ànima. Bòlit. Centre d'Art Contemporani. Girona. Sala La Rambla, Capella de Sant Nicolau i Dadespai. Del 26 de juny al 20 de setembre de 2009. Més informació
  • 2a Ruta de l'art de Castelló d'Empúries. Del 9 al 12 d'octubre de 2009. Més informació
  • VI Concurs de fotografia de l'Alta Garrotxa. Data límit per presentar-hi fotografies: 10 de setembre de 2009. Més informació i bases
  • XXXII Curset d'intervenció en el patrimoni arquitectònic "Arquitectures d'anada i tornada. Patrimoni colonial. Indià i modern: Cuba, Catalunya i altres experiències". Barcelona, del 10 al 13 de desembre de 2009. Organitza: AADIPA. Més informació i butlleta d'inscripció
| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu PI@