Del 1 al 7 de març 2010

Dilluns 01 Dimarts 02 Dimecres 03 Dijous 04 Divendres 05 Dissabte 06

ES 18 a 20 h
Autocad 2010, rendibilitat, funcionament i prestacions



ES 18 a 20 h
Autocad 2010, rendibilitat, funcionament i prestacions

 


C 20h

Inauguració exposició "habitant - arquitecte"

 

 

Si no ho veus bé, clica aquí | ES: Escola Sert / C: Cultura / G: Girona / O: Olot / F: Figueres
d    

» 4 de maig: eleccions al COAC
El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) convoca eleccions per a la renovació dels seus òrgans de govern (Junta de Govern i juntes directives de les demarcacions de Barcelona, Ebre, Girona, Lleida i Tarragona i delegats de les delegacions) i dels 200 representants de l'Assemblea General (distribuïts entre les cinc demarcacions), per al dimarts 4 de maig de 2010. Amb motiu de les eleccions s’ha creat una pàgina web específica on hi trobareu el calendari electoral i informació relativa a tot el procés. Més informació

»Conferència sobre les modificacions de la Llei d'Urbanisme
Organitzada per el Gremi de Promotors i Constructors d'Edificis de Girona. +informació

»Entren en vigor els nous estatuts del COAC i el Reglament electoral

El Diari Oficial de la Generalitat va publicar el 15 de gener el text refós dels nous estatuts del COAC, aprovats per la Junta de Govern el 28 de juliol, per tal d'adaptar-los a la Llei de l'exercici de les professions col·legiades i dels col·legis professionals de Catalunya, a la legislació sobre igualtat efectiva entre dones i homes i la normativa comptable, de lliure competència i directiva del mercat interior de serveis professionals. Amb la publicació al DOGC ha entrat també en vigor el Reglament electoral del COAC, que regula el contingut de tot el procés electoral. Més informació

»Debat tertúlia - Estat actual de la professió i del col·legi
A petició d'un grup d'arquitectes de la demarcació, el proper 10 de març a les 8 del vespre, obrirem un espai de diàleg i debat per tal de compartir inquietuds i suggeriments sobre l'estat de la professió i el col·legi.

»Oriol Bohigas i Benedetta Tagliabue a Olot
L’Ajuntament de Palafolls i la Universitat d’Indiana (EE.UU) organitzen conjuntament un cicle de xerrades que sota el títol d’”Arquitectura catalana global” portaran a la ciutat d’Olot les conferències dels arquitectes Oriol Bohigas (25 de febrer) i Benedetta Tagliabue (11 de març). Aquest cicle de xerrades es portarà a terme des de la Biblioteca Miralles de Palafolls i es podrà seguir en directe des de la sala d’actes del Museu Comarcal de la Garrotxa (Hospici) d’Olot, a partir de les vuit del vespre + informació. Totes les xerrades del cicle es podràn seguir amb streaming a través d'aquest enllaç.

 

» El COAC Girona i la UdG convoquen els premis de recerca d'estudiants de batxillerat
Un any més, el Consell Social de la Universitat de Girona, juntament amb la Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) convoca la 11a i 8a edició, respectivament, dels Premis a treballs de recerca d'estudiants de batxillerat amb l'objectiu de promoure la recerca d'aquests estudiants en totes les àrees de coneixement. Aquests premis pretenen també acostar els estudiants a l'ensenyament superior, en un àmbit de proximitat i col·laboració entre els centres de secundària i la Universitat de Girona.

Dins la convocatòria s’integra un premi específic per als treballs que tractin temàtiques relacionades amb la joventut, promogut per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, i, d’acord amb els consells comarcals de l’Alt Empordà, el Baix Empordà, la Cerdanya, la Garrotxa, el Gironès, el Pla de l’Estany, el Ripollès i la Selva, premis a treballs de recerca d'àmbit comarcal per estimular la investigació d’aspectes propis de les diferents comarques gironines. Enguany, amb el suport de l’Ajuntament de Girona, s’afegeix a la convocatòria un premi per a treballs de recerca que tinguin com a àmbit la ciutat de Girona.

En total s'atorgaran vint-i-tres premis: cinc premis en la categoria de treballs de recerca en humanitats, art i ciències socials; cinc premis en la categoria de treballs de recerca en tecnologia, ciències de la naturalesa i de la salut; un premi i dos accèssits en la categoria de treballs de recerca sobre arquitectura, urbanisme i ciutat; un premi en la categoria de treballs de recerca sobre temàtiques relacionades amb la joventut, vuit premis en la categoria de treballs de recerca d'àmbit comarcal i un premi en la categoria de treballs de recerca que tinguin com a àmbit la ciutat de Girona.

Més informació



 

 

 

 

 

 

 

 

 


GIRONA

Dilluns 1 i dimecres 3 de març
AUTOCAD 2010 - 2d: rendibilitat, funcionament i presentacions.

Aula d'informàtica l de 18 a 20 hores
El nou Autocad 2010 té incorporat noves aplicacios potents i flexibles per a la rendibilitat, funcionament i les presentacions dels projectes arquitectónics.



     
   

Escola Sert: GOOGLE SKETCHUP - renderitzacions
Girona 12, 14, 19, 21, 26, i 28 d'abril, i 3 i 5 de maig del 2010, de 18 a 20h. Preu (sense iva): 90€
Informació


 


Cultura: Exposició fotogràfica "habitant - arquitecte"
Girona, del 8 de març al 25 d'abril
Inauguració, 5 de març Sala La Cova, a les 20h
Mes informació

 

 

  • Es lloga despatx de 140 m2 al Centre de Girona (Plaça Independència). Està completament reformat. Interessats posar-se en contacte amb la Sra. Marta Pons. Tel. 685 547 340.

 

 
  • Curs Intervencions en edificis particulars en mal estat, a càrrec de Fèlix Ruiz Gorrindo, arquitecte tècnic. Dates: 12 de març, 30 d’abril, 28 de maig i 11 de juny de 2010. Lloc: Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. Organitza: Servei d’Habitatge de la Diputació de Girona. Inscripció gratuïta, Més informació: www.ddgi.cat/habitatge
| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu PI@