Del 8 al 14 de març de 2010

Dilluns 08 Dimarts 09 Dimecres 10 Dijous 11 Divendres 12 Dissabte 13


ES 18 a 20 h

Autocad 2010, rendibilitat, funcionament i prestacions




ES 18 a 20 h
Autocad 2010, rendibilitat, funcionament i prestacions

 


 

 

Si no ho veus bé, clica aquí | ES: Escola Sert / C: Cultura / G: Girona / O: Olot / F: Figueres
d    

» 4 de maig: eleccions al COAC
El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) convoca eleccions per a la renovació dels seus òrgans de govern (Junta de Govern i juntes directives de les demarcacions de Barcelona, Ebre, Girona, Lleida i Tarragona i delegats de les delegacions) i dels 200 representants de l'Assemblea General (distribuïts entre les cinc demarcacions), per al dimarts 4 de maig de 2010. Amb motiu de les eleccions s’ha creat una pàgina web específica on hi trobareu el calendari electoral i informació relativa a tot el procés. Més informació



»Entren en vigor els nous estatuts del COAC i el Reglament electoral
El Diari Oficial de la Generalitat va publicar el 15 de gener el text refós dels nous estatuts del COAC, aprovats per la Junta de Govern el 28 de juliol, per tal d'adaptar-los a la Llei de l'exercici de les professions col·legiades i dels col·legis professionals de Catalunya, a la legislació sobre igualtat efectiva entre dones i homes i la normativa comptable, de lliure competència i directiva del mercat interior de serveis professionals. Amb la publicació al DOGC ha entrat també en vigor el Reglament electoral del COAC, que regula el contingut de tot el procés electoral. Més informació



»Debat tertúlia - Estat actual de la professió i del col·legi
A petició d'un grup d'arquitectes de la demarcació, el proper 10 de març a les 8 del vespre, obrirem un espai de diàleg i debat per tal de compartir inquietuds i suggeriments sobre l'estat de la professió i el col·legi.


»Oriol Bohigas i Benedetta Tagliabue a Olot
L’Ajuntament de Palafolls i la Universitat d’Indiana (EE.UU) organitzen conjuntament un cicle de xerrades que sota el títol d’”Arquitectura catalana global” portaran a la ciutat d’Olot la conferència de l'arquitecta Benedetta Tagliabue (11 de març). Aquest cicle de xerrades es portarà a terme des de la Biblioteca Miralles de Palafolls i es podrà seguir en directe des de la sala d’actes del Museu Comarcal de la Garrotxa (Hospici) d’Olot, a partir de les vuit del vespre . Totes les xerrades del cicle es podràn seguir amb streaming a través d'aquest enllaç.


 

» El Projectes seleccionats dels Premis d’Arquitectura de Girona 2010

El passat dimarts 2 de març, en un acte a la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona es van fer públics els projectes seleccionats de la 13a edició dels Premis d’Arquitectura de Girona. La presentació va anar a càrrec de Frederic Cabré, president de la Demarcació, que va estar acompanyat pels presidents de la Diputació de Girona i Caixa Girona que entren com a entitats coproductores dels premis d’aquest 2010.

En el decurs de la presentació, Frederic Cabré va explicar les novetats de la nova edició dels Premis d’Arquitectura de Girona. Per una banda, els premis fan un pas més en la dinàmica dels darrers quatre anys de voler-se involucrar en la vida cultural de l’àmbit territorial que li és propi creant el premi Jurat de la Cultura. Representants del món de la gestió i comunicació cultural votaran un dels projectes seleccionats per donar lloc a aquest nou guardó, però també se’ls demanarà que jutgin i reflexionin sobre les obres i diguin com veuen l’estat de salut de l’arquitectura que es produeix a la província de Girona. De l’altra banda, els nous Premis d’Arquitectura eliminen les categories d’arquitectura, interiorisme, espais exteriors i espais efímers per reivindicar l’arquitectura com a disciplina única i transversal, i valorar la seva qualitat en si mateixa, amb independència del seu ús, mida o especialitat.

En total, les propostes presentades han estat 117 de les quals 22 han passar la primera fase, la de seleccionats. Els guanyadors es donaran a conèixer el 28 de maig en un acte públic a la mateixa seu del COAC a Girona.

Seleccionats 2010

Més informació:
Departament d’Activitats Culturals
Tel. 972 412 895



 

 

 

 

 

 

 

 

 


GIRONA

Dilluns 8 i dimecres 10 de març
AUTOCAD 2010 - 2d: rendibilitat, funcionament i presentacions.

Aula d'informàtica l de 18 a 20 hores
El nou Autocad 2010 té incorporat noves aplicacios potents i flexibles per a la rendibilitat, funcionament i les presentacions dels projectes arquitectónics.

Exposicions obertes...

habitant - arquitecte
Sala La Cova | Del 5 de març al 25 d'abril de 2010
La mostra vol ensenyar l’habitat de treball dels arquitectes mitjançant un seguit de fotografies i també d’una projecció. Les imatges ensenyen els edificis, els carrers, els objectes dels despatxos relacionats o no amb l’exercici de la professió. Una exposició que ens acosta al treball diari i a la personal visió de la fotògrafa alhora de captar les particularitats de la professió i dels professionals.
Horari de visita: Feiners de 9 a 15 hores. | Accés lliure i gratuït

     
   



Escola Sert: GOOGLE SKETCHUP - renderitzacions

Girona 12, 14, 19, 21, 26, i 28 d'abril, i 3 i 5 de maig del 2010, de 18 a 20h. Preu (sense iva): 90€
Informació


 

Escola Sert: Módul 8 - Aplicació del planejament II: projectes de reparcel·lació i d'expropiació
Girona 4, 11, 18, i 25 de maig, 1, 8, i 15 de juny de 2010.
Informació

 

  • Es lloga despatx de 140 m2 al Centre de Girona (Plaça Independència). Està completament reformat. Interessats posar-se en contacte amb la Sra. Marta Pons. Tel. 685 547 340.
  • Despatx d'arquitectura busca professionals per compartir local al centre de Girona. Interessats trucar al 972 212 985.
 
  • III Jornades de Construcció Ecològica de Tavertet. 6 i 7 de març de 2010. Més informació
  • Curs Intervencions en edificis particulars en mal estat, a càrrec de Fèlix Ruiz Gorrindo, arquitecte tècnic. Dates: 12 de març, 30 d’abril, 28 de maig i 11 de juny de 2010. Lloc: Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. Organitza: Servei d’Habitatge de la Diputació de Girona. Inscripció gratuïta, Més informació

| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu PI@