Del 29 de març al 4 d'abril de 2010

Dilluns 29 Dimarts 30 Dimecres 31 Dijous 01 Divendres 02 Dissabte 03


ES 18 a 20 h

Autocad 2010, rendibilitat, funcionament i prestacions




ES 18 a 20 h
Autocad 2010, rendibilitat, funcionament i prestacions

 


 

 

Si no ho veus bé, clica aquí | ES: Escola Sert / C: Cultura / G: Girona / O: Olot / F: Figueres
d    

» 4 de maig: eleccions al COAC
El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) convoca eleccions per a la renovació dels seus òrgans de govern (Junta de Govern i juntes directives de les demarcacions de Barcelona, Ebre, Girona, Lleida i Tarragona i delegats de les delegacions) i dels 200 representants de l'Assemblea General (distribuïts entre les cinc demarcacions), per al dimarts 4 de maig de 2010. Amb motiu de les eleccions s’ha creat una pàgina web específica on hi trobareu el calendari electoral i informació relativa a tot el procés. Més informació

»Cicle de visites tècniques: Intervencions en el patrimoni arquitectonic. Girona Barri Vell
Visita a dues intervencions en el Barri Vell de Girona, que tindrà lloc el dissabte 10 d’abril de 2010 i que ha organitzat en Pep Fortià, vocal d’AADIPA a Girona. Mes informació

»Projectes seleccionats dels Premis d’Arquitectura de Girona 2010
Ja podeu consultar les vint-i-dos obres seleccionades dels Premis d’Arquitectura de Girona 2010 que han estat escollides pel Jurat format pels arquitectes Xavier Monteys, com a president, i Juan Herreros, José Morales i Rafael Moranta, com a vocals. En aquesta nova edició, la tretzena, s’han presentar un total de cent disset projectes a la modalitat única d’arquitectura. Les obres premiades es donaran a conèixer el 28 de maig, en un acte a la seu de la Demarcació de Girona del COAC. Projectes seleccionats

» Arquitectura catalana global, cicle de videoconferències entre Catalunya i Nord-Amèrica
L’Ajuntament de Palafolls i la Universitat d’Indiana (EE.UU), amb la col·laboració de l’Anella Cultural, la Generalitat de Catalunya i Techno Trends, organitzen un cicle de xerrades que sota el títol d’”Arquitectura catalana global” els arquitectes i teòrics de la urbanització, Oriol Bohigas (25.02), Benedetta Tagliabue (11.03), Joan Roca i Albert (25.03), i Francesc Muñoz (08.04), conversaran amb alumnes del curs de doctorat de la Universitat d’Indiana l’Arquitectura i l’urbanisme catalans dins del context de la globalització. Aquest cicle de xerrades es portarà a terme des de la Biblioteca Miralles de Palafolls i es podrà seguir en directe, amb streming, a través d’aquest enllaç

» Calendari fiscal del professional liberal

Fins el 31 de març teniu temps de presentar els models 347 i 184.
El model 347 és el corresponent a la declaració de tots els clients i proveïdors que el montant global per a cada un d’ells, durant l’any 2009, superi els 3005,06 €. No s’ha de tenir en compte les quantitats que han estat objecte de retenció per IRPF (col·laboracions, honoraris amb retenció, etc.).
El model 184 és la declaració que han de fer les Societats en règim d’atribució de rendes, és a dir les Societats Civils, Comunitats de Béns, etc...que tenen l’obligació d’informar a l’administració dels ingressos, despeses, retencions, etc. i l’atribució fiscal a cada un dels socis.

 

» 4 de maig de 2010: eleccions al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya
El 4 de maig d’aquest any es celebraran eleccions al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), en una jornada electoral que començarà a les 10 del matí i finalitzarà a les 19 hores. Aquest dia s’elegiran els membres que han de composar la Junta de Govern, les Juntes Directives de Demarcació, els delegats de les Delegacions i els representants a l’Assemblea.

El passat dia 1 de març de 2010, es va constituir la Mesa Electoral Central que vetllarà per la legalitat i transparència de tot el procediment. També, ja es pot consultar el cens definitiu de col·legiats amb dret a vot que és a totes les seus col·legials i també a la pàgina web del COAC: enllaç . Així mateix, el proper dia 31 de març finalitza el termini per a la presentació de candidatures. En aquesta data es faran públiques les que s’hagin presentat, i el dia 12 d’abril es farà la proclamació oficial de candidats per part de la Mesa Electoral Central, un cop resoltes les eventuals impugnacions.

El procediment electoral es regeix ja pel nou text estatutari i pel nou reglament col·legial que presenta algunes diferències i novetats respecte l’anterior normativa. En concret, es destaca la possibilitat de votar telemàticament, i la desaparició de l’antic “vot delegat”. Així mateix, també serà possible votar per correu. Tant en el cas del vot telemàtic com en el del vot per correu, és necessari haver recollit l’acreditació prèviament a la Demarcació abans de les 18.30hores del dia 4 de maig, en el primer cas, i abans del dia 21 d’abril en el segon.

Podeu consultar tota la informació relativa al procediment electoral al web del COAC: enllaç.

Secretaria
Demarcació de Girona



 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 


GIRONA

Dilluns 29 i dimecres 31 de març
AUTOCAD 2010 - 2d: rendibilitat, funcionament i presentacions.

Aula d'informàtica l de 18 a 20 hores
El nou Autocad 2010 té incorporat noves aplicacios potents i flexibles per a la rendibilitat, funcionament i les presentacions dels projectes arquitectónics.

Exposicions obertes...

habitant - arquitecte
Sala La Cova | Del 5 de març al 25 d'abril de 2010
La mostra vol ensenyar l’habitat de treball dels arquitectes mitjançant un seguit de fotografies i també d’una projecció. Les imatges ensenyen els edificis, els carrers, els objectes dels despatxos relacionats o no amb l’exercici de la professió. Una exposició que ens acosta al treball diari i a la personal visió de la fotògrafa alhora de captar les particularitats de la professió i dels professionals.
Horari de visita: Feiners de 9 a 15 hores. | Accés lliure i gratuït

     
   

Escola Sert: GOOGLE SKETCHUP - renderitzacions
Girona 12, 14, 19, 21, 26, i 28 d'abril, i 3 i 5 de maig del 2010, de 18 a 20h. Preu (sense iva): 90€
Informació

Escola Sert: Interiors
Girona 13, 20 i 27 d'abril, i 4 de maig del 2010, de 16 a 20h.
Informació

 


Escola Sert: Módul 8 - Aplicació del planejament II: projectes de reparcel·lació i d'expropiació
Girona 4, 11, 18, i 25 de maig, 1, 8, i 15 de juny de 2010.
Informació

 

  • Es lloga despatx de 140 m2 al Centre de Girona (Plaça Independència). Està completament reformat. Interessats posar-se en contacte amb la Sra. Marta Pons. Tel. 685 547 340.
  • Despatx d'arquitectura busca professionals per compartir local al centre de Girona. Interessats trucar al 972 212 985
  • Es lloga despatx d'arquitectura per a compartir situat a la Plaça de Pou Rodó de Girona. Interessats trucar al 699 310 687. Carme.

 

 
  • Curs Intervencions en edificis particulars en mal estat, a càrrec de Fèlix Ruiz Gorrindo, arquitecte tècnic. Dates: 12 de març, 30 d’abril, 28 de maig i 11 de juny de 2010. Lloc: Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. Organitza: Servei d’Habitatge de la Diputació de Girona. Inscripció gratuïta, Més informació
| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu PI@