Del 12 al 18 d'abril de 2010

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte


ES 18 a 20 h

Google Sketchup


ES 16 a 20 h

Interiors

ES 18 a 20 h
Google Sketchup

 


 

 

Si no ho veus bé, clica aquí | ES: Escola Sert / C: Cultura / G: Girona / O: Olot / F: Figueres
d    

» 4 de maig: eleccions al COAC
El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) convoca eleccions per a la renovació dels seus òrgans de govern (Junta de Govern i juntes directives de les demarcacions de Barcelona, Ebre, Girona, Lleida i Tarragona i delegats de les delegacions) i dels 200 representants de l'Assemblea General (distribuïts entre les cinc demarcacions), per al dimarts 4 de maig de 2010. Amb motiu de les eleccions s’ha creat una pàgina web específica on hi trobareu el calendari electoral i informació relativa a tot el procés. Més informació

»Cicle de visites tècniques: intevencions en el patrimoni arquitectònic. Girona Barri Vell
L’Associació d’Arquitectes per a la Defensa del Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) ha programat una visita pel dissabte 10 d’abril de 2010 al Barri Vell de Girona a càrrec de l’arquitecte Josep Fortià, vocal de l’AADIPA a Girona. La jornada inclou una visita a l’antic Convent de Santa Caterina – Nova seu de la Generalitat de Catalunya a Girona – i al Teatre Municipal de Girona. Més informació i programa de la visita

»Projectes seleccionats dels Premis d’Arquitectura de Girona 2010
Ja podeu consultar les vint-i-dos obres seleccionades dels Premis d’Arquitectura de Girona 2010 que han estat escollides pel Jurat format pels arquitectes Xavier Monteys, com a president, i Juan Herreros, José Morales i Rafael Moranta, com a vocals. En aquesta nova edició, la tretzena, s’han presentar un total de cent disset projectes a la modalitat única d’arquitectura. Les obres premiades es donaran a conèixer el 28 de maig, en un acte a la seu de la Demarcació de Girona del COAC. Projectes seleccionats

» Calendari fiscal del professional liberal
_abril
Fins al proper 20 d’abril podeu presentar, si s’escau, la declaració corresponent al primer trimestre del 2010. Concretament el MOD 110 corresponent a les retencions sobre nòmines i col·laboracions; el MOD 115 referent a les retencions sobre lloguers; el MOD 130 que és un pagament a compte de la Renda; i el MOD 303 sobre el pagament de l’IVA.

 

» A voltes amb el recurs cameral permanent

El recurs cameral permanent és una exacció parafiscal (com un impost) que giren les Cambres de Comerç als empresaris. És possible que en dates recents hagueu rebut la liquidació d’aquest impost corresponent a l’exercici 2008.

La Demarcació de Girona del COAC va impugnar les liquidacions girades per la Cambra de Comerç de Girona a societats professionals que es dediquen a l’exercici de l’arquitectura, entenent que, l’exercici de la professió no és una activitat del comerç sinó, l’exercici d’una activitat professional. La Llei que regula l’impost de referència, exclou expressament les activitats professionals del pagament de l’impost.

En dates recents, s’ha obtingut la primera resolució favorable per part del Tribunal Econòmic Administratiu Regional que estima el recurs del COAC.

És per l’anterior que la Cambra de Comerç ha resolt anular les liquidacions emeses enguany per a l’exercici 2008 i retornar els imports d’aquelles que ja s’haguessin abonat. Així doncs, si rebeu la liquidació del recurs cameral permanent girada al vostre nom o a nom d’una societat professional dedicada a l’exercici de l’arquitectura podeu posar-vos en contacte amb l’Assessoria Jurídica de la Demarcació de Girona per tal de gestionar el retrocés de la liquidació si es tracta de l’exercici 2008.


Per a més informació
Assessoria Jurídica de la Demarcació de Girona
Tel. 972 412 891



 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 


GIRONA

Dilluns 12 i dimecres 14 d'abril
Google Sketchup
- renderitzacions
Aula d'informàtica l de 18 a 20 h
La utilització d'aquest programa gratuït, pensat per a modelar en 3D de forma ràpida i intuïtiva, totalment compatible amb arxius de CAD, i de fàcil aprenentatge. Pensat no només en aixecar volums, sinó per a dissenyar directament en 3D.


Dimarts 13 d'abril
Interiors

Aula d'informàtica l de 16 a 20 h
Amb l'objectiu de capacitar a l'arquitecte en la pràctica del disseny d'interiors, detacarem aquells aspectes instrumentals que podrírem descriure com a tècnics i ens ocuparem de destacar-ne aquells que, en el context del projecte estan destinats a fer viable la construcció de les propostes de disseny. Parlarem també de la caixa dintre de la caixa: l'arquitectura d'interiors dins de l'edifici.

Exposicions obertes...

habitant - arquitecte
Sala La Cova | Del 5 de març al 25 d'abril de 2010
La mostra vol ensenyar l’habitat de treball dels arquitectes mitjançant un seguit de fotografies i també d’una projecció. Les imatges ensenyen els edificis, els carrers, els objectes dels despatxos relacionats o no amb l’exercici de la professió. Una exposició que ens acosta al treball diari i a la personal visió de la fotògrafa alhora de captar les particularitats de la professió i dels professionals.
Horari de visita: Feiners de 9 a 15 hores. | Accés lliure i gratuït

     
   

Escola Sert: Módul 8 - Aplicació del planejament II: projectes de reparcel·lació i d'expropiació
Girona 4, 11, 18, i 25 de maig, 1, 8, i 15 de juny de 2010, de 17 a 20h. Informació
Escola Sert: Aplicació pràctica LIDER
Girona 12, 19, i 26 de maig, i 2 de juny de 2010, de 17 a 20h. Informació

 


Escola Sert: Aplicació pràctica CALENER
Girona 7, 14, 21 i 28 de juny de 2010, de 17 a 20h. Informació

 

  • Es lloga despatx de 140 m2 al Centre de Girona (Plaça Independència). Està completament reformat. Interessats posar-se en contacte amb la Sra. Marta Pons. Tel. 685 547 340.
  • Despatx d'arquitectura busca professionals per compartir local al centre de Girona. Interessats trucar al 972 212 985
  • Es lloga despatx d'arquitectura per a compartir situat a la Plaça de Pou Rodó de Girona. Interessats trucar al 699 310 687. Carme.

 

 

 
  • Curs Intervencions en edificis particulars en mal estat, a càrrec de Fèlix Ruiz Gorrindo, arquitecte tècnic. Dates: 12 de març, 30 d’abril, 28 de maig i 11 de juny de 2010. Lloc: Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. Organitza: Servei d’Habitatge de la Diputació de Girona. Inscripció gratuïta, Més informació
| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu PI@