Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí
 
logo
Setmana 42
del 13 al 19 d'octubre de 2014
logo
logologo
       
 
Dilluns 13
Dimarts 14
Dimecres 15
Dijous 16
Divendres 17
Dissabte 18
CURS SKETCH UP
 

INICI EXPO SCAN
INICI CICLE ARQ. EMPELTADES

 
destacat  de la setmana
 
LA DEMARCACIÓ

ARQUITECTURES EMPELTADES - Presentació del cicle de conferències - Dijous 16 d'octubre a les 19:30h - COAC TGN
A càrrec Josep Torrents i Alegre comissari del projecte "Grafting Architecture" exposat 14a Biennal d'Arquitectura de Venècia i de Guillem Carabí Bescós i Jordi Ribas Boldú, comissaris adjunts. <+info>

EXPOSICIONS: FESTIVAL DE FOTOGRAFIA SCAN TARRAGONA
Del 16 d'octubre al 21 de desembre,
dos col·legiats exposaran els seus treballs al COAC. Les exposicions porten per títol "Mirall Trencat" de l'arquitecte Josep M. Solé Gras i "Moments en moviment" de l'arquitecte Antoni Cort. Inauguració: dimarts, 28 d’octubre, a les 19:00 h.

JORNADA: CONSTRUCCIONS EN SÒL NO URBANITZABLE
Podeu descarregar la documentació de la jornada, facilitada pel Servei Territorial d'Urbanisme de Tarragona, en els següents arxius:
Document 1
Document 2

CURS: SKETCH UP PER A ARQUITECTES
Dies 07, 14, 21 d'octubre de 10:00 a 14:00h
Sala de d'actes COAC Tarragona
Preu: 192,00 € / 144,00 € / 96,00 €
Si esteu interessats en assistir al curs, us podeu inscriure aquí.

EXPOSICIÓ: STORYBOARD GOVERN CIVIL – III BIG DRAW TGN
A partir del 13 d'Octubre

Podem veure a la Seu de la Demarcació els dibuixos de "Storyboard Govern Civil'. Un taller, emmarcat en la  III Edició Big Draw Tarragona 2014 que ha consistit en dibuixar aquest edifici-icona del segle XX.

AVANÇ CALENDARI

JORNADA CUPASTONE Solucions al DBHE per quedar-se de pedra
Dijous 23 d'octubre de 12:00h a 14:00h

Plantejament, respostes i solucions amb pedra natural pel compliment del nou Document Bàsic d'Estalvi Energètic del nou DB HE
Si esteu interessats en assistir al curs, us podeu inscriure aquí.

CONFERÈNCIA: CICLE ARQUITECTURES EMPELTADES
Dijous 30 d'octubre a les 19:30h
Sala d'actes COAC Tarragona <+info>
Encetem el cicle amb la primera conferència que a càrrec l'estudi Vora Arquitectura i de Garcés-de Seta-Bonet Arquitectes.

 

COWORKING COAC TARRAGONA
La Demarcació posa a la vostra disposició el nou servei de Coworking.
Si hi esteu interessats i voleu conèixer les instal·lacions disponibles, tarifes, serveis i horaris, podeu consultar aquest arxiu o be enviar un correu aquí.

LA DEMARCACIÓ DONARÀ PRIORITAT ALS VISATS RÀPIDS.
Es visaran ràpidament els: Certificats finals d’obra, Annex A i B, Assumeix de projectes visats, Inici d’obra, Manual d’ús, Certificat d’obra, Carta cessió de drets, Projectes d'Activitat, ITE, Projecte Reparació de façanes, Memòria valorada, Projectes de piscina i de magatzems.<+ info>

EXPOSICIÓ PROJECT 52
Durant 52 setmanes el fotògraf Josep Maria Argilaguet va fer fotografies del pati del COAC. Les imatges van ser preses sempre des del mateix punt de vista i a la mateixa hora. Del 4 al 30 de setembre podem veure aquest treball a la sala d’exposicions del col·legi. <+ info>

LA DEMARCACIÓ DE TARRAGONA DEL COAC JA DISPOSA DE TWITTER
Si voleu estar al dia de les de les últimes novetats de la Demarcació us animem a seguir-nos al Twitter
També us convidem a visitar el compte de facebook
Seria interessant que els arquitectes col·legiats a Tarragona seguíssim el nostre facebook i així podrem estar al corrent de les activitats més recents. Hores d’ara ja comptem amb més de 400 seguidors.

PODEU RECOLLIR L'ÚLTIM NÚMERO DE QUADERNS
A la seu la demarcació podeu recollir el número 265 de la revista Quaderns 'Casa i contradicció', dedicat al món domèstic, en el qual es dibuixa el límit existent entre allò individual i allò públic, entre el món urbà i la casa.

COOPERATIVA JORDI CAPELL
La Cooperativa Jordi Capell ha decidit interrompre l’atenció presencial a la seu de la Demarcació.
Tanmateix, i com fins ara, podeu seguir adreçant les vostres consultes i comandes a en Jordi Pérez, 97723299

     
destacat  de la setmana
   

PREMI NACIONAL D'ARQUITECTURA 2014 (Convocatòria)
El Premi Nacional d'Arquitectura te una dotació econòmica de 60.000 €. Les candidatures es dirigiran a la Direcció General d'Arquitectura, Habitatge i Sòl, i es presentaran al Registre General del Ministerio de Fomento abans del 06-11-2014. Consulta les bases.

XIV REUNIÓ TÈCNICA CONSERVACIÓ RESTAURACIÓ
La conservació arquitectònica, un treball en equip.
3 i 4 de novembre de 2014.
Museu Nacional d'Art de Catalunya, Barcelona.
Si esteu interessats en assistir-hi podeu trobar més informació aquí.

 

PREMIS NACIONALS D'ARTS PLÀSTIQUES, DE FOTOGRAFIA, DE DISSENY DE MODA, I DE RESTAURACIÓ I CONSERVACIÓ DE BÉNS CULTURALS (Convocatòria)
La decisió serà elevada al ministre d'Educació, Cultura i Esport, a través del director general de Belles Arts i Béns Culturals i d'Arxius i Biblioteques, abans del 28 de novembre de 2014. <bases>

     
destacat  de la setmana
   

NOU: SUBVENCIONS A LA REHABILITACIÓ D’HABITATGES 2014
Aquest agost s'ha publicat al DOGC la convocatòria de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per la qual es convoquen subvencions per a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial per a l'any 2014, construïts i acabats abans de l’any 1981. Per poder-se acollir als ajuts, les obres han d'haver començat a partir de l'11.4.2013, i de no haver-se iniciat, hauran de  començar en els sis mesos següents a la concessió provisional de la subvenció. La informació i sol·licitud es poden consultar on line. <+Info>

NOU: PROGRAMA LEADER DE CATALUNYA
AJUTS PER A LA DIVERSIFICACIÓ ECONÒMICA DE LES ZONES RURALS

Convocats ajuts del programa LEADER  per a creació de microempreses, foment d'activitats turístiques i conservació del patrimoni rural.
Termini de sol·licitud: del 9 d'agost al 2 d'octubre de 2014, ambdós inclosos. <+ info>

 

Entrada en vigor del <Decret 64/2014>, de 13 de maig, pel qual s’aprova el Reglament sobre protecció de la legalitat urbanística. DOGC número 6623 de 15.05.2014

Entrada en vigor 13 de març del NOU DB-HE del CTE. Ordre del Ministeri de Foment FOM/1635/2013 per la que s'actualitza el document bàsic d'estalvi d'energia. Publicat al <BOE 219-2013>, de 12 de setembre de 2013. Els projectes que NO hagin sol·licitat la seva llicència abans del 13 de març, han de complir el nou DB-HE.

 
| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu T@R |