Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí
 
logo
Setmana 45
del 3 al 9 de novembre de 2014
logo
logologo
       
 
Dilluns 03
Dimarts 04
Dimecres 05
Dijous 06
Divendres 07
Dissabte 08
 
IPOSTGRAU GESTIÓ ENERGÈTICA

 

JORNADA EMPRENEDORIA I INNOVACIÓ 10H
 
destacat  de la setmana
 
LA DEMARCACIÓ

POSTGRAU: GESTIÓ ENERGÈTICA D’EDIFICIS TERCIARIS
Dimarts 4, 11, 18, 25 de novembre i 9 de desembre
Postgrau per videoaula al COAC Tarragona. Preu especial per als arquitectes inscrits als Serveis de la Demarcació: 640€ <+info>
Per a consultar el programa del curs cliqueu aquí.

JORNADA: EMPRENEDORIA I INNOVACIÓ AL COAC
Divendres 7 de novembre a les 10h a la seu de la Demarcació.
Com ho has de fer per trobar idees de negoci que siguin una oportunitat? La resposta la trovareu en aquesta jornada gratuïta.
Si esteu interessats en assistir al curs, us podeu inscriure aquí.

AVANÇ CALENDARI

CONFERÈNCIA: CICLE ARQUITECTURES EMPELTADES
Dijous 13 de novembre a les 19:30h
Sala d'actes COAC Tarragona <+info>
Conferència que a càrrec de David Closes / Flores & Prats Arquitectes (Ricardo Flores i Eva Prats)

SEMINARI: NOVES TECNOLOGIES APLICADES A LA DOCUMENTACIÓ DEL PATRIMONI ARQUEOLÒGIC
El seminari dura dos dies i és gratuït. El dijous 13 de novembre s'impartirà a la Sala d'actes del COAC i el divendres 14 de novembre a l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica. Cal inscriure's aquí. Consulta el programa.

TALLER SENSE MOURE'T DEL SOFÀ - COAC TARRAGONA
Dissabte 15 de novembre de 10 a 13h
Taller gratuït adreçat a infants de 6 a 10 anys. Cal inscriure's aquí.
Els participants es convertiran en turistes a la recerca de semblances entre les ciutats de TGN i BCN a través de connexions virtuals. <+info>

JUNTA GENERAL ORDINÀRIA
Dimecres 26 de novembre, a 2/4 de 7 del vespre en primera convocatòria i a les 7 en segona, a la Seu de la Demarcació.
<Convocatòria amb l'ordre del dia>
.

CONFERÈNCIA: CICLE ARQUITECTURES EMPELTADES
Dijous 27 de novembre a les 19:30h
Sala d'actes COAC Tarragona <+info>
Conferència que a càrrec de Toni Gironès / Calderon Folch Sarsanedas Arquitectes (Pilar Calderón i Marc Folch) .

JORNADA: PORT AVENTURA I EL CRT, 25 ANYS
Dissabte 29 de novembre
l'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes de Catalunya i la Demarcació ha preparat una jornada per visitar el CENTRE RECREATIU I TURÍSTIC. Es faran conferències i un dinar-debat. Programa i inscripcions.

 

EXPOSICIONS: FESTIVAL DE FOTOGRAFIA SCAN TARRAGONA
Del 16 d'octubre al 21 de desembre,
dos col·legiats exposen els seus treballs al COAC. Les exposicions porten per títol "Mirall Trencat" de l'arquitecte Josep M. Solé Gras i "Moments en moviment" de l'arquitecte Antoni Cort.

EXPOSICIÓ: STORYBOARD GOVERN CIVIL – III BIG DRAW TGN
A partir del 13 d'Octubre

Podem veure a la Seu de la Demarcació els dibuixos de "Storyboard Govern Civil'. Un taller, emmarcat en la  III Edició Big Draw Tarragona 2014 que ha consistit en dibuixar aquest edifici-icona del segle XX.

JORNADA: CONSTRUCCIONS EN SÒL NO URBANITZABLE
Podeu descarregar la documentació de la jornada, facilitada pel Servei Territorial d'Urbanisme de Tarragona, en els següents arxius:
Document 1
Document 2

COOPERATIVA JORDI CAPELL
La Cooperativa Jordi Capell ha decidit interrompre l’atenció presencial a la seu de la Demarcació.
Tanmateix, i com fins ara, podeu seguir adreçant les vostres consultes i comandes a en Jordi Pérez, 97723299

COWORKING COAC TARRAGONA
La Demarcació posa a la vostra disposició el nou servei de Coworking.
Si hi esteu interessats i voleu conèixer les instal·lacions disponibles, tarifes, serveis i horaris, podeu consultar aquest arxiu o be enviar un correu aquí.

LA DEMARCACIÓ DONARÀ PRIORITAT ALS VISATS RÀPIDS.
Es visaran ràpidament els: Certificats finals d’obra, Annex A i B, Assumeix de projectes visats, Inici d’obra, Manual d’ús, Certificat d’obra, Carta cessió de drets, Projectes d'Activitat, ITE, Projecte Reparació de façanes, Memòria valorada, Projectes de piscina i de magatzems.<+ info>

EXPOSICIÓ PROJECT 52
Durant 52 setmanes el fotògraf Josep Maria Argilaguet va fer fotografies del pati del COAC. Les imatges van ser preses sempre des del mateix punt de vista i a la mateixa hora. Del 4 al 30 de desembre podem veure aquest treball a la sala d’exposicions del col·legi. <+ info>

SEGUEIX EL FACEBOOK I EL TWITTER DE LA DEMARCACIÓ
Si voleu estar al dia de les de les últimes activitats que es realitzen a la Demarcació  us animem a seguir el Twitter i el facebook del COAC TGN. Hores d’ara ja comptem amb més de 450 seguidors.

     
destacat  de la setmana
   


PREMI NACIONAL D'ARQUITECTURA 2014 (Convocatòria)
El Premi Nacional d'Arquitectura te una dotació econòmica de 60.000 €. Les candidatures es dirigiran a la Direcció General d'Arquitectura, Habitatge i Sòl, i es presentaran al Registre General del Ministerio de Fomento abans del 06-11-2014. Consulta les bases.

 

PREMIS NACIONALS D'ARTS PLÀSTIQUES, DE FOTOGRAFIA, DE DISSENY DE MODA, I DE RESTAURACIÓ I CONSERVACIÓ DE BÉNS CULTURALS (Convocatòria)
La decisió serà elevada al ministre d'Educació, Cultura i Esport, a través del director general de Belles Arts i Béns Culturals i d'Arxius i Biblioteques, abans del 28 de novembre de 2014. <bases>

XIV REUNIÓ TÈCNICA CONSERVACIÓ RESTAURACIÓ
La conservació arquitectònica, un treball en equip.
3 i 4 de novembre de 2014.
Museu Nacional d'Art de Catalunya, Barcelona.
Si esteu interessats en assistir-hi podeu trobar més informació aquí.

     
destacat  de la setmana
   

NOU: AVANTPROJECTE DE LLEI DE SÒL DÚS AGRARI
Amb l'EDICTE d’1 d’octubre de 2014 es sotmet a informació pública l’Avantprojecte de llei del sòl d’ús agrari. Aquesta llei vol establir disposicions per a l’ordenació i la gestió del sòl d’ús agrari de Catalunya, la determinació del seu règim jurídic i la regulació dels supòsits i de les modalitats d’intervenció pública, per assegurar que es pugui utilitzar de la manera més beneficiosa possible per la societat, així com pels treballadors del sector agrari.

NOU: REGLAMENT GENERAL DE COSTES
El BOE de dissabte 11 d’octubre publica el Reial Decret 876/2014, de 10 d’octubre, pel qual s'aprova el Reglament General de Costes. En vigor des del 12.10.2014, el nou Reglament deroga l’anterior, aprovat per Reial Decret 1471/1989, d’1 de desembre.

 

 

SUBVENCIONS A LA REHABILITACIÓ D’HABITATGES 2014
Aquest agost s'ha publicat al DOGC la convocatòria de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per la qual es convoquen subvencions per a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial per a l'any 2014, construïts i acabats abans de l’any 1981. Per poder-se acollir als ajuts, les obres han d'haver començat a partir de l'11.4.2013, i de no haver-se iniciat, hauran de  començar en els sis mesos següents a la concessió provisional de la subvenció. La informació i sol·licitud es poden consultar on line. <+Info>

Entrada en vigor del <Decret 64/2014>, de 13 de maig, pel qual s’aprova el Reglament sobre protecció de la legalitat urbanística. DOGC número 6623 de 15.05.2014

Entrada en vigor 13 de març del NOU DB-HE del CTE. Ordre del Ministeri de Foment FOM/1635/2013 per la que s'actualitza el document bàsic d'estalvi d'energia. Publicat al <BOE 219-2013>, de 12 de setembre de 2013. Els projectes que NO hagin sol·licitat la seva llicència abans del 13 de març, han de complir el nou DB-HE.

 
| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu T@R |