Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí
 
logo
Setmana 47
del 16 al 22 de novembre de 2015
logo
logologo
       
 
Dilluns 16
Dimarts 17
Dimecres 18
Dijous 19
Divendres 20

Dissabte 21


CURS VALORACIONS
(gratuït pels col·legiats)

 

JORNADA CONTROL SOLAR - MANSER

   
 
destacat  de la setmana
 
LA DEMARCACIÓ

CURS: VALORACIONS IMMOBILIÀRIES
Gratuït per arquitectes col.legiats. Dirigit a Tècnics interessats en la redacció de valoracions i/o taxacions immobiliàries. Dies 10,17, 24 de novembre i 1 de desembre de 15:30 a 19:30.

JORNADA: CONTROL SOLAR - MANSER
El dijous 19 de novembre de 2015 a les 18.00h, l'empresa de serralleria MANSER ens presentarà les últimes novetats en sistemes de control solar de façanes.
Us podeu inscriure en aquesta jornada gratuïta aquí.

JORNADES DE REPÀS DEL CODI TÈCNIC AJORNAT- FEBRER 2016
Es farà un explicació de cada un dels DB's i un repàs de les últimes modificacions que s'han produït en el text normatiu. Es faran 5 jornades programades de 4 hores cada una:HR,HS-HE,SI,RSCIEI,SUA. Inscripcions i més infornació aquí.

AVANÇ CALENDARI

CURS: MILLORA DE LA COMPETITIVITAT PER ARQUITECTES
Gratuït per arquitectes col.legiats. L’objectiu del curs és donar eines per saber “Com aconseguir la conciliació entre arquitecte i client”. Dilluns 23 de novembre de 2015 a les 16h i dimarts 24 a les 9.30h.
Inscripcions aquí.

JUNTA GENERAL ORDINÀRIA
Dimecres 25 de novembre, a 2/4 de 7 del vespre en primera convocatòria i a les 7 en segona, a la Seu de la Demarcació.
<convocatòria> <Esborrany acta G56>
Aviat rebreu més informació.

CICLE IMPORT GENEVA. CONFERÈNCIA #03
Dijous 26 de novembre de 2015 a les 19.30h. Conferència a càrrec de Daniela Liengme (arquitecta de Ginebra) + Ricard Galiana (Export Barcelona) <Descarrega el targetó> <+info>
Amb el patrocini de TECNOL.

CICLE INTESIS: TEXT I TECTÒNICA - ERNEST FERRÉ
El dijous 10 de desembre de 2015 a les 19.30h, a la Sala d’Actes del COAC Tarragona, es presentarà la Tesi Doctoral de l’Arquitecte
Ernest Ferré, titulada "Text i Tectònica" <Descarrega el targetó> <+info>

CONFERÈNCIA: 150 ANIVERSARI DE L'ARQUITECTE PAU MONGUIÓ
El pròxim dijous 17 de desembre de 2015 a les 19.30h, a la sala d’actes del COAC Tarragona. A càrrec de l’arquitecte Jaume Costa i Pallejà, que ens parlarà de la trajectòria professional d’aquest arquitecte tarragoní.
<Descarrega el targetó> <+info>

EXPOSICIÓ: CASA, TERRITORI, PAISATGE
Dibuixos, estudis i projectes a la illa d’Eivissa, 1994-2014. Stefano Cortellaro. Podeu veure aquesta exposició del 14 de gener a l’11 de març de 2016. Inauguració i conferència el dijous 14 de gener.
<Descarrega el targetó> <+info>

CONFERÈNCIA: PEREDA PEREZ ARQUITECTOS
El dijous 18 de febrer a les 19.30h, aquest estudi d'arquitectura de Navarra ens parlarà de la seva obra més recent.
<Descarrega el targetó> <+info>.

 

EXPOSICIÓ: IX BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA A REUS
A partir del 16 de novembre podrem visitar aquesta exposició a l'escola d'arquitectura de Reus. Una mostra de les obres guardonades en cadascuna de les modalitats de la IX edició d'aquests premis.
<+info>

EXPOSICIÓ: IMPORT GENEVA
Del 29 d’octubre al 23 de desembre de 2015 / Sala d’exposicions COAC Tarragona. Una exposició de l'arquitectura d'habitatges més recent de la ciutat suïssa de Ginebra. També es farà un cicle de conferències. <Descarrega el targetó> <+info> Amb el patrocini de TECNOL.

EXPOSICIÓ: IMATGES DE POBLET
Un recull de fotografies del Monestir de Poblet que van ser preses durant la primera meitat de segle XX. L'exposició es podrà veure del 16 d’octubre de 2015 al 4 de març de 2016 a la Sala Barhaus.
<Descarrega el targetó> <+info>

NOVES ADQUISICIONS A LA BIBLIOTECA
Podeu consultar el <llistat actualitzat> dels últims llibres posats a disposició de tots els col·legiats. Si voleu suggerir l'adquisició d'algun títol en concret, ho podeu fer escrivint un correu electrònic a l'adreça bibl.tar@coac.net

     
destacat  de la setmana
   

LLISTES DE PÈRITS 2016 - INSCRIPCIONS I MODIFICACIÓ DE DADES
Els col·legiats que vulguin formar part de les Llistes per al 2016 poden fer arribar la seva petició d'inscripció fins a l'11 de desembre. Els que ja formeu part de la llista de pèrits podeu actualitzar les dades. Tota la informació aquí.

CONSURS HNAVIDAD “hna amb els més petits”
HNA convoca un concurs de targetes nadalenques pensat per als teus fills , néts o nebots amb edats d'entre els 3 i els 14 anys. Cal enviar un dibuix DIN A-4 abans de 10 de desembre. Premis de 100€ en targetes regal. Tota la informació aquí.

CURS: PÈRITS JUDICIALS, PERITATGE, PERÍCIA I PERSPICÀCIA
Podria haver fet millor el meu dictamen pericial? Totes les respostes en aquest curs organitzat pel COAATT. 2,9 i 16 de desembre.
Ponent: Enric Casanovas Ripoll
Consulta el programa aquí

CONCURS PER A LA CONTRACTACIÓ D’UN PROJECTE DE COMISSARIAT PER AL DISSENY DE L’EXPOSICIÓ DELS PREMIS D’ARQUITECTURA DE LES COMARQUES DE GIRONA 2016
s'ha de presentar abans de les 14 hores del dia 11 de novembre de 2015.
Més informació a cultura.gir@coac.cat

 

BEQUES DE TRANSPORT PER ALUMNES DEL DALF 6 QUE VIUEN LLUNY DE BARCELONA
S'atorguen ajuts de desplaçament, fins a un límit del 50% de l’import de la matrícula als arquitectes residents en situacions allunyades de Barcelona, en el Diploma d’Arquitectura Legal i Forense (DALF 6).

PREMIS D'ORDENACIÓ DEL TERRITORI
La Societat Catalana d'Ordenació del Territori ha convocat els premis Catalunya d'Urbanisme, Catalunya Territori i Estudiants. El termini per presentar les candidatures és el 3 de desembre de 2015.
<Consulteu les bases>

PREMIS HISPALY
Es convoca el "XIII Premio de Arquitectura de Ladrillo" i el "II Premio de
Arquitectura Cerámica – Categoría TEJAS" per a obres executades entre el setembre de 2013 i el novembre de 2015. El termini per a presentar la documentació és el 22 de desembre de 2015. <+info>

     
destacat  de la setmana
   

NOU: PUBLICADA LA NOVA "LEY DEL SUELO Y REHABILITACIÓN URBANA"
El 31 d'octubre de 2015 s'ha publicat al BOE el "Real Decreto Legislativo 7/2015, de 30 de octubre, por el que se aprueba el texto refundido de la Ley de Suelo y Rehabilitación Urbana". Entrada en vigor el mateix dia de la publicació.

NOVA LLEI DE SIMPLIFICACIÓ ADMINISTRATIVA
LLEI 16/2015, del 21 de juliol, de simplificació de l'activitat administrativa de l'Administració de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d'impuls de l'activitat econòmica.Publicada al DOGC 24.7.2015.

NOVA LLEI PER COORDINAR CADASTRE I REGISTRE
La coordinació de la informació existent al Registre de la Propietat i al Cadastre, per afavorir una millor identificació dels immobles, és un dels objectius de la Llei 13/2015, de 24 de juny, de reforma de la Llei Hipotecària i del text refós de la Llei de Cadastre Immobiliari. <+info>

 

NOU GENERADOR D'INFORMES ITE
Amb motiu de l'entrada en vigor del Nou Decret ITE, l'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha elaborat una aplicació en entorn web per poder generar l'informe corresponent.

SUBVENCIONS PER ARRANJAMENT D'HABITATGES DE PERSONES GRANS
Subvencions per a obres d'arranjament a l'interior dels habitatges per a les persones grans, per a l'any 2015. El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 21 de novembre de 2015. <+info>

SUBVENCIONS PER INSTAL·LAR ASCENSORS
L'Agència de l'Habitatge de Catalunya subvenciona fins a un 60% del pressupost per a la instal·lació d'ascensors dels habitatges que gestiona. Les sol·licituds es poden presentar fins al 13 de novembre de 2015.<+info>

 
| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu T@R |