Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí
 
logo
Setmana 15
de l'11 al 17 d'abril de 2016
logo
logologo
       
 
Dilluns 11
Dimarts 12
Dimecres 13
Dijous 14
Divendres 15

Dissabte 16

 

CURS: Eina Unificada HULC

JUNTA GENERAL

 

  VERMUT D'OBRA A BONAVISTA I A CAMPCLAR
 
destacat  de la setmana
 
LA DEMARCACIÓ

CURS: Compliment normatiu opció general, CTE HE0, HE1 i Certificació energètica, Eina Unificada HULC.
S'explicarà com assolir, de manera pràctica, el coneixement i l'ús de HULC (Eina Unificada Lider i Calener). Els dies 12 i 19 d'abril -de 9.30 a 13.30h i de 15 a 19h- Inscripcions i més informació aquí.

JUNTA GENERAL ORDINÀRIA
Es convoca a tots els col·legiats de la Demarcació de Tarragona del COAC a la Junta General Ordinària que tindrà lloc el dimecres 13 d'abril de 2016 a 2/4 de 7 del vespre, en primera convocatòria, i a les 7, en segona. <convocatòria> <acta G57, esborrany> <Memòria 2015, esborrany> <tancament, esborrany>

VERMUT D'OBRA A BONAVISTA i A CAMPCLAR
Dissabte 16 d’abril a les 10.30 del matí visitarem el SDA de Campclar i a continuació el recent inaugurat Complex Parroquial de Bonavista. Al finalitzar la visita es servirà el tradicional vermut.
<Descarrega el targetó>
<+info>

 

VISAT INFORMA
A data d’avui els expedients es revisen en un termini de
4 dies laborables.
Els visats exprés es continuen revisant en el termini de
2 dies laborables.

EXPOSICIÓ: TRAHNTEM LAPIDES MMXVI
Un recull del treball dels alumnes de l'Escola d'Arquitectura de Reus dedicat a la patologia i rehabilitació d'edificis. Podeu veure aquesta exposició del 10 de març al 27 d'abril.
<Descarrega el targetó>
<+info>

EXPOSICIÓ: LLUC QUERALT AL BARHAUS
Una mirada personal del fotògraf Lluc Queralt, que ens mostra fragments visuals d'edificis emblemàtics a través dels reflexes. L'exposició es podrà veure del 8 de març al 30 de maig de 2016 a la Sala Barhaus.
<Descarrega el targetó>

NOVES ADQUISICIONS A LA BIBLIOTECA
Podeu consultar el <llistat actualitzat març 2016> dels últims llibres posats a disposició de tots els col·legiats. Si voleu suggerir l'adquisició d'algun títol en concret, ho podeu fer escrivint un correu electrònic a l'adreça bibl.tar@coac.net.

     
destacat  de la setmana
   

CONFERÈNCIA: CÉSAR PORTELA
El dijous 21 d'abril a les 19.30h, l'arquitecte César Portela, que l'any 1999 va rebre el Premio Nacional de Arquitectura, ens parlarà de la seva trajectòria professional.
<Descarrega el targetó> <+info>

CONCERT DE GUITARRA
Divendres 22 d’abril a les 19:30 h. El Conservatori de Música de Tarragona organitza aquest concert, a la sala d'actes del COAC, amb l'actuació dels germans Elena i Hendrik Martín, que recentment han rebut el 1r premi al Concurs de Cambra Higini Anglès a Reus el 2015.

EXPOSICIÓ: ESTRUCTURES PER SEURE, de Soldevila Arquitectes
El dimarts 26 d’abril a les 19.30h  s’inaugura aquesta exposició amb una conferència a càrrec de Soldevila arquitectes. L’exposició es podrà veure fins al 27 de maig de 2016 a l'Escola d'Art de Reus.
<Descarrega el targetó>
<+info>

EXPOSICIÓ: “600 totxanes grogues” Cadaval & Solà-Morales
El dijous 28 d’abril a les 19.30h s’inaugura aquesta exposició amb una conferència a càrrec dels arquitectes del despatx.
L’exposició es podrà visitar fins al 10 de juny de 2016.
<Descarrega el targetó>
<+info>

 

JORNADES DE REPÀS DEL CODI TÈCNIC
Es faran 5 jornades de 4 hores cadascuna: SI, RSCIEI, HS, HR, i SUA. Una explicació de cadascun dels DB's i un repàs de les últimes modificacions que s'han produït en el text normatiu. Dies 3, 10, 17, 24 i 31 de maig de 10 a 14h. Inscripcions i més informació aquí.

CONFERÈNCIA: CARLES ENRICH
El dijous 19 de maig a les 19.30h, l'arquitecte Carles Enrich ens parlarà de la seva obra que gira en torn a espais habitables i situacions d’intercanvi optimitzant els mitjans materials i respectant les condicions pròpies de l’hàbitat natural i urbà. <Descarrega el targetó>

CONFERÈNCIA: LAGULA ARQUITECTES
El dijous 2 de juny a les 19.30h, l'arquitecte Ignacio López Alonso de l'estudi Lagula Arquitectes ens parlàrà dels conceptes que defineixen la seva arquitectura. Posteriorment s'obrirà el debat a tots els assistents. <Descarrega el targetó> <+info>

FESTIVAL INTERNACIONAL DE FOTOGRAFIA SCAN TARRAGONA
Del 17 d'octubre al 21 de desembre.
Si esteu interessats en exposar les vostres fotografies al COAC Tarragona, podeu contactar amb nosaltres a cultura.tar@coac.net.
Presentació de portafolis fins al 13 de maig.

     
destacat  de la setmana
   

FÒRUM DE DEBAT CONVERSES AL CAMP DE TARRAGONA
La Fundació Privada Mútua Catalana convoca aquest fòrum per fomentar el diàleg, la confrontació d’idees i arguments, els acords i els consensos sobre els grans temes que afecten el nostre territori.
Dies 11 i 12 d’abril <+info>

CONCURS D'INTERVENCIONS ARTÍSIQUES A VALLS
FLORITS. ART AL BARRI és un concurs d’intervencions artístiques efímeres convocat per l’ASSOCIACIÓ BARRI ANTIC DE VALLS. Les intervencions s'hauran de realitzar entre el 14 i el 21 de maig de 2016. Consulta les Bases.

PREMIS NACIONALS D'ARTS PLÀSTIQUES, DE FOTOGRAFIA, DE DISSENY DE MODA, I DE RESTAURACIÓ I CONSERVACIÓ DE BÉNS CULTURALS Convocatòria (BOE 66 de 17.3.2016). El termini per a la presentació de les propostes serà de dos mesos a comptar de la data de publicació al BOE. Bases Reguladores.

VII PREMI PORT DE TARRAGONA
L’Autoritat Portuària de Tarragona i l’Arxiu del Port de Tarragona convoquen el VII Premi d’Investigació Port de Tarragona. La dotació del premi és de 6.000 euros i el termini de presentació dels projectes es 25 de novembre de 2016. Consulta les bases.

 

MASTER UNIVERSITARI D'ANÀLISI I GESTIÓ DEL TERRITORI
Planificació, Governança i Lideratge Territorial.
Centre: Facultat de Turisme i Geografia, Universitat Rovira i Virgili. Ensenyament: Semi-presencial: Crèdits: 60 Horari: tarda-nit
<+info>

EXPOSICIÓ: L'ARQUITECTURA MODERNISTA AL CAMP DE TARRAGONA I A LES TERRES DE L'EBRE
Aquesta exposició itinerant, produïda per la Diputació de Tarragona, es podrà visitar al Museu d’Alcover del 19 de febrer al 15 d’abril de 2016.
<+Info>

PREMIS TARRAGONÈS 2016
El Consell Comarcal del Tarragonès, seguint la seva línia de promoció de la cultura i servei als municipis, convoca, anualment, els Premis Tarragonès, en tres àmbits: Investigació, Creació i Difusió. Presentació de propostes fins al 29 de juliol de 2015. <+info>

     
destacat  de la setmana
   

LA REGULACIÓ DE LA INSPECCIÓ URBANÍSTICA ÉS COMPETÈNCIA AUTONÒMICA
La Sentència del Tribunal Constitucional de 21 de gener declara inconstitucionals i nuls alguns articles i disposicions del Reial Decret-Llei 8/2011 d’1 de juliol. Nota de premsa.
El Tribunal Constitucional considera que la inspecció dels edificis no té una finalitat de consecució d’objectius de política econòmica general, sinó que és una tècnica o instrument urbanístic, i com a tal és competència de les Comunitats Autònomes, i no de l’Estat.

NOVES PUBLICACIONS DEL MINISTERI DE FOMENT ACCESSIBLES DES DEL WEB
La Direcció general d'Arquitectura, Habitatge i Sòl del Ministeri de Foment informen dels últims estudis i publicacions a què es poden consultar a través del portal web del Departament. > Sectors Residencials a Espanya 2014. > Butlletí Especial Lloguer Residencial. > Actualització de l'Atles Digital de les Àrees Urbanes.

 

REPARACIÓ ESTRUCTURAL EN EDIFICIS EXISTENTS
Nova taula d’interpretació de la normativa de seguretat contra incendis. DT-13. Sobre Intervenció de reparació estructural en edificis existents.

 
| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu T@R |