Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí
 
logo
Setmana 29
de l'18 al 24 de juliol de 2016
logo
logologo
       
 
Dilluns 18
Dimarts 19
Dimecres 20
Dijous 21
Divendres 22

Dissabte 23

  CONFERÈNCIA: JUJOL I EL GREMI DE PAGESOS

 

     
 
destacat  de la setmana
 
LA DEMARCACIÓ

VISITA AADIPA
El dissabte 16 de juliol de 2016 s'organitza una visita al conjunt arqueològic d'Olèrdola, l’aqüeducte romà del Pont del Diable, la Vil·la Romana de Centcelles i el Pont de les Caixes.
Inscripcions i més informació aquí.

CONFERÈNCIA: JUJOL I EL GREMI DE PAGESOS
A càrrec de la Dra. Anna Serra Masdeu professora d’Història de l’Art de la URV. Dimarts 19 de juliol  de  2016  a les 19.30h. Sala d'actes de la Demarcació de Tarragona del COAC.
<descarrega el targetó> <+ info>

VIATGE AL TICINO, INSCRIPCIONS OBERTES
La Demarcació de Tarragona del COAC organitza un viatge al Ticino Suïs els dies 21, 22, i 23 d'octubre de 2016. Podeu fer la reserva prèvia enviant un correu a tarragona@coac.net, abans del 8 d'agost.
<+info> <descarrega el programa>

NOVES ADQUISICIONS A LA BIBLIOTECA
Podeu consultar el <llistat actualitzat juliol 2016> dels últims llibres posats a disposició de tots els col·legiats. Si voleu suggerir l'adquisició d'algun títol en concret, ho podeu fer escrivint un correu electrònic a l'adreça bibl.tar@coac.net.

 

HORARI D'ESTIU
Des del dijous 23 de juny les oficines de la Demarcació estaran obertes de 8 del matí a 3 del migdia. Tardes tancat.
Del 15 d'agost al 2 de setembre la seu estarà tancada per vacances del personal.

EXPOSICIÓ: SENYALS
Un treball de l'arquitecta Fina Royo on copsa Retalls de Paisatge i els interpreta amb la tècnica de l'aquarel·la. Exposició oberta del 14 de juliol al 10 d’octubre de 2016 a la Sala Barhaus del COAC Tarragona.
<descarrega el targetó> <+info>

VISAT INFORMA
A data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 5 dies laborables i els visats exprés es continuen revisant en el termini de 2 dies laborables.

 

     
destacat  de la setmana
   

CONGRÉS D'ARQUITECTURA 2016
Enguany el COAC organitza aquest Congrés amb la voluntat de construir una visió col·lectiva de futur de la professió i de difondre l'arquitectura. Envia, la teva comunicació, que formarà part del debat obert a les xarxes socials i el web. Participa-hi!

 

FESTIVAL INTERNACIONAL DE FOTOGRAFIA SCAN TARRAGONA
LLIGAMS i NEW YORK son dues exposicions fotogràfiques amb diferents maneres de copsar el fet arquitectònic.Dues Mostres que podrem veure a la Demarcació de Tarragona del COAC del 17 d'octubre de 2016 al 8 de gener de 2017.

     
destacat  de la setmana
   

CONCURS D'INSTAGRAM DEL MUSEU DEL PORT DE TARRAGONA
S'obre la convocatòria per participar al IV Concurs d'Instagram del Port de Tarragona. De l'1 de juliol al 31 d’agost de 2016 podeu participar-hi utilitzant l' etiqueta #detallsdeport2016.
Consulteu les Bases.

 

VII PREMI PORT DE TARRAGONA
L’Autoritat Portuària de Tarragona i l’Arxiu del Port de Tarragona convoquen el VII Premi d’Investigació Port de Tarragona. La dotació del premi és de 6.000 euros i el termini de presentació dels projectes es el 25 de novembre de 2016. Consulta les bases.

     
destacat  de la setmana
   
CTE: Actualització de les versions comentades d’alguns DBs
S’han publicat al web del Código Técnico de la Edificación les noves versions comentades pel Ministeri de Foment dels Documents Bàsics DB-SI Seguretat en cas d’incendi, DB-SUA Seguretat d’utilització i accessibilitat i DB-HR Protecció enfront del soroll, amb data 30 de juny de 2016. <+info>  

SUBVENCIONS PER A OBRES D'ARRANJAMENT EN L'INTERIOR D'HABITATGES PER A PERSONES GRANS
El DOGC de l’1 de juliol publica la Resolució GAH/1615/2016, de 15 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió, en règim de concurrència competitiva, de les subvencions per a obres d'arranjament en l'interior dels habitatges per a persones grans, i es fa pública la convocatòria per a l'any 2016.<+info>

SUBVENCIONS PER LA REHABILITACIÓ D'EDIFICIS RESIDENCIALS
S’ha publicat al DOGC la RESOLUCIÓ GAH/1320/2016, de 20 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al foment de la rehabilitació edificatòria d'edificis de tipologia residencial, i es fa pública la convocatòria per a l'any 2016.

 

NOVES INSTRUCCIONS TÈCNIQUES SP (INCENDIS)
Posem en coneixement vostre la publicació de noves instruccions tècniques per part de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments.
Podeu descarregar-les clicant a cadascun dels següents enllaços:
SP 131:2016 - Sistemes de ruixadors automàtics d'aigua
SP 132:2016 - Condicions de Seguretat en cas d'incendi en els aparcaments sota rasant
SP 133:2016 - Compartimentació de recorreguts en escales d'evacuació
SP 134:2016 - Consideració de l'accés a una escala com a sortida de planta
SP 135:2016 - Sortida de planta en establiments d'ús hospitalari

 
| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu T@R |