Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí
 
logo
Setmana 48
del 28 de novembre al 4 de desembre de 2016
logo
logologo
       
 
Dilluns 28
Dimarts 29
Dimecres 30
Dijous 01
Divendres 02

Dissabte 03

  CURS: ARQUITECTURA TURÍSTICA EN PETITS MUNICIPIS

JUNTA GENERAL ORDINÀRIA


   
 
destacat  de la setmana
 
LA DEMARCACIÓ

JUNTA GENERAL ORDINÀRIA
Es convoca a tots els col·legiats a la Demarcació de Tarragona del COAC a la Junta General Ordinària que tindrà lloc el dimecres 30 de novembre de 2016 a 18.30h, en primera convocatòria, i a les 19h, en segona. <convocatòria> <esborrany acta G58> <esborrany pressupost 2016>

CURS: ARQUITECTURA TURÍSTICA EN PETITS MUNICIPIS
Com plantejar intervencions en matèria d'urbanisme i turisme
Dies 15 i 29 de novembre i 13 de desembre de 2016.
Preu: Gratuït.
Inscripcions i més informació aquí

EXPOSICIÓ: INTERIOR EXTERIOR / INSIDE OUTSIDE
Aquesta mostra presenta una selecció dels projectes i obres de l’estudi “Liebman Villavecchia Arquitectes". Es podrà visitar del 17 de novembre de 2016 fins al 12 de gener de 2017 a la Demarcació de Tarragona del COAC. <Descarrega el targetó> <+info>

HORARI DE NADAL
Les oficines de la Demarcació estaran tancades els
dies 30 de desembre de 2016 i el 5 de gener de 2017.
Del 27 de desembre al 4 de gener l'horari d'atenció serà de 8 del matí a 3 del migdia.

 

SERVEI D'ASSESSORAMENT TÈCNIC
L'horari d'atenció telefònica és de dilluns a divendres de 10 a 14h.
Per a consultes urgents podeu enviar un correu electrònic a satvisat@coac.cat

EXPOSICIÓ NEW YORK - SCAN TARRAGONA
Una mirada als edificis emblemàtics de Manhattan, vistes globals i fragmentades a través de l'objectiu de l'arquitecte Ferran Robusté. Oberta del 17 d’octubre de 2016 al 08 de gener de 2017 a la sala Barhaus del COAC. <+info>

EXPOSICIÓ LLIGAMS - SCAN TARRAGONA
Una mirada a la quotidianitat a través del fet arquitectònic. Fotografies d'Amàlia Jansà, Clara Jansà i Manuel Prieto. Oberta del 17 d’octubre de 2016 al 08 de gener de 2017 a la sala Barhaus del COAC.
<+info>

VISAT INFORMA
A data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 6 dies laborables i els visats exprés es continuen revisant en el termini de 2 dies laborables.

     
destacat  de la setmana
   

CICLE INTESIS: CATEDRAL DE TORTOSA - AGUSTÍ COSTA
NOVA DATA El dijous 22 de desembre de 2016 a les 19.30h, a la Sala d’Actes del COAC Tarragona, es presentarà la Tesi Doctoral de l’Arquitecte Agustí Costa i Jové, titulada "Anàlisi del procés de construcció - deconstrucció de la catedral de Tortosa"
<Descarrega el targetó> <+info>

NOUS CURSOS DE RÈVIT BÀSIC I AVANÇAT
S'estan preparant nous cursos de Rèvit nivell bàsic i avançat per al primer trimestre del 2017. . Si esteu interessats en assistir-hi us podeu adreçar aquí. Els arquitectes que hagin cursat el nivell bàsic i cursin el nivell avançat tindrán un 10% de descompte.

EXPOSICIÓ : LA SAVINOSA
L'exposició mostra un recull de totes les propostes presentades al concurs per a la proposta d'intervenció global de l'antic preventori de la Savinosa. La conferència inaugural es farà el dijous 19 de gener al COAC, on l'equip guanyador del concurs ens explicarà la seva proposta.

 

EXPOSICIÓ: JUJOL - LA TORRE DELS OUS
Quatre fotògrafs amb quatre mirades particulars d'aquesta joia jujoliana, la torre Gibert de Sant Joan d'Espí. Elisenda Domingo, Carme Ollé, Ei POiNT i Jordi Camprubí ens presenten aquesta exposició que es podrà veure del 23 de gener al 27 de març al Barhaus.

CICLE INTESIS: LA MAISON PROUVÉ - DAVID TAPIAS
El dijous 23 de febrer de 2017 a les 19.30h, a la Sala d’Actes del COAC Tarragona, es presentarà la Tesi Doctoral de l’Arquitecte David Tapias Monné, titulada "Amb les mans. Del pensament al fet? La maison Prouvé a Nancy"

     
destacat  de la setmana
   

LLISTES DE PÈRITS 2017 - INSCRIPCIONS I MODIFICACIÓ DE DADES
Els col·legiats que vulguin formar part de les Llistes per al 2017 poden fer arribar la seva petició d'inscripció fins al 9 de desembre. Els que ja formeu part de la llista de pèrits podeu actualitzar les dades. Tota la informació aquí.

JORNADA DE DEBAT I PARTICIPACIÓ: ELS USOS DEL PATRIMONI
El Museu d’Història de Tarragona organitza aquesta jornada, que tindrà lloc el proper divendres 2 de desembre de 9 a 14 h a Casa Canals. Tres conferències i una taula tècnica de discussió per parlar de les condicions legals i d’ús del patrimoni. <+info>

 

JORNADES DEL PATRIMONI MUNDIAL A TARRAGONA
Del 30 de novembre al 4 de desembre, ponències, premis, visites, jornades de portes obertes i molts més actes per celebrar els XVI Anys de Tarragona Patrimoni Mundial.
<Descarrega el programa>

     
destacat  de la setmana
   

SUBVENCIONS PER LA RESTAURACIÓ DE FAÇANES I ANNEXES EN EDIFICIS JA CONSTRUÏTS DE LA PART ALTA DE TARRAGONA
Accions subvencionables: Tots el edificis que es trobin dins de l’àmbit del Pla Integral de la part Alta de Tarragona, convocatòria 2017 de la Llei 2/2004, de 4 de juny, de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixin una atenció especial. Consulteu les Bases Reguladores.

SUBVENCIONS PER A OBRES D'ARRANJAMENT EN L'INTERIOR D'HABITATGES PER A PERSONES GRANS
El DOGC de l’1 de juliol publica la Resolució GAH/1615/2016, de 15 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió, en règim de concurrència competitiva, de les subvencions per a obres d'arranjament en l'interior dels habitatges per a persones grans, i es fa pública la convocatòria per a l'any 2016.<+info>

 

CTE: Actualització de les versions comentades d’alguns DBs
S’han publicat al web del Código Técnico de la Edificación les noves versions comentades pel Ministeri de Foment dels Documents Bàsics DB-SI Seguretat en cas d’incendi, DB-SUA Seguretat d’utilització i accessibilitat i DB-HR Protecció enfront del soroll, amb data 30 de juny de 2016. <+info>  

INSTRUCCIONS TÈCNIQUES SP (INCENDIS)
Posem en coneixement vostre la publicació de noves instruccions tècniques per part de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments.
Podeu descarregar-les clicant a cadascun dels següents enllaços:
SP 131:2016 - Sistemes de ruixadors automàtics d'aigua
SP 132:2016 - Condicions de Seguretat en cas d'incendi en els aparcaments sota rasant
SP 133:2016 - Compartimentació de recorreguts en escales d'evacuació
SP 134:2016 - Consideració de l'accés a una escala com a sortida de planta
SP 135:2016 - Sortida de planta en establiments d'ús hospitalari

 
| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu T@R |