Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí
 
logo
Setmana 16
del 17 al 23 d'abril de 2017
logo
logologo
       
 
Dilluns 17
Dimarts 18
Dimecres 19
Dijous 20
Divendres 21

Dissabte 22

DILLUNS DE PASQUA  

JUNTA GENERAL ORDINÀRIA

 

 

 
 
destacat  de la setmana
 
LA DEMARCACIÓ

JUNTA GENERAL ORDINÀRIA
Es convoca a tots els col·legiats de la Demarcació de Tarragona del COAC a la Junta General Ordinària que tindrà lloc el dimecres 19 d'abril de 2017 a 2/4 de 7 del vespre, en primera convocatòria, i a les 7, en segona. <Convocatòria> <Acta Esborrany> <Memòria 2016 Esborrany> <Tancament 2016 Esborrany>

HORARI DE SETMANA SANTA
El dilluns, dimarts i dimecres de Setmana Santa l'horari de l'oficina serà de 8 a 15h. Dijous Sant l'oficina estarà tancada. Posteriorment al dilluns de Pasqua, l'horari serà l'habitual: Dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15h i dimarts i dijous, de 8 a 18h.

BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA
10a MOSTRA D’ARQUITECTURA DE TARRAGONA
El dijous 27 d'abril es farà l'acte de lliurament de premis. A continuació s'inaugurarà l'exposició d'aquesta mostra. Consulteu l'acta d'obres seleccionades. <+info>

EXPOSICIÓ: INDIA HABITATGE I DIGNITAT
Una mostra de la construcció social d'habitatges a Anantapur, feta amb l’acompanyament i el suport tècnic de la Fundació Vicente Ferrer. Del 9 de març al 19 de maig es podrà veure a la Demarcació de Tarragona del COAC <Descarrega el targetó> <+info>

 

SETMANA DE SANT JORDI
Com ja és habitual, del 18 al 28 d'abril muntarem la parada de llibres a la venda per festejar la Diada de Sant Jordi.

 

NOVES ADQUISICIONS A LA BIBLIOTECA
Podeu consultar el <llistat actualitzat abril 2017> dels últims llibres posats a disposició de tots els col·legiats. Si voleu suggerir l'adquisició d'algun títol en concret, ho podeu fer escrivint un correu electrònic a l'adreça bibl.tar@coac.net.

VISAT TELEMÀTIC
Vols aprendre a fer el teu primer visat telemàtic? Des de la Demarcació us oferim un servei d’assessorament  personalitzat, els dimarts i dijous a la tarda, de 15:00 a 18:00 hores. Cal trucar al telèfon de la Demarcació per demanar cita prèvia i reservar dia i hora.

SERVEI D'ASSESSORAMENT TÈCNIC
L'horari d'atenció telefònica és de dilluns a divendres de 10 a 14h.
Per a consultes urgents podeu enviar un correu electrònic a satvisat@coac.cat

VISAT INFORMA
A data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 5 dies laborables i els visats exprés es continuen revisant en el termini de 2 dies laborables.

     
destacat  de la setmana
   

CURS DE REVIT AVANÇAT 2a EDICIÓ
Dirigit a persones que ja tinguin una base en BIM i vulguin aprofundir-hi. Dies 9, 16 i 23 de maig de 2017, matí i tarda. Preu: 192 euros per Inscrits als Serveis de la Demarcació. Descompte addicional del 10% si heu cursat el nivell bàsic. Inscripcions i més informació aquí.

CONFERÈNCIA: GRUPO ARANEA
El dijous 11 de maig a les 19.30h, l'arquitecte Francisco Leiva de l'estudi d'arquitectura alacantí "Grupo Aranea" ens parlarà dels seus últims projectes i de les intencions fonamentals que marquen la trajectòria d'aquest equip pluridisciplinar. <Descarrega el targetó> <+info>

 

CONFERÈNCIA: MARIO COREA
La Demarcació de Tarragona conjuntament amb el Centre de Lectura de Reus us convidem a la conferència de l'arquitecte Mario Corea que es farà el dijous 25 de maig a les 19.30h al Centre de Lectura de Reus.
<Descarrega el targetó> <+info>

     
destacat  de la setmana
   

CURS: ELABORACIÓ DE PLANS D’AUTOPROTECCIÓ
El COAATT organitza un curs "ON LINE" per formar tècnics competents en l'elaboració de plans d'autoprotecció.
Nivell Superior: 19 d'abril de 2017, de 18:00h a 20:00h
<+info>

FLORITS. ART AL BARRI. 2017
Concurs d’intervencions artístiques efímeres convocat per l'ASSOCIACIÓ BARRI ANTIC DE VALLS en col·laboració amb l'Ajuntament de Valls. El dissabte 22 d’abril a la tarda es farà la inauguració de la mostra. Consulta les Bases.

CONGRÉS SOBRE EL DRET A L'HABITATGE
La Càtedra d’Habitatge de la URV realitza els dies 27 i 28 d’abril un Congrés internacional sobre l’accés a l’habitatge des d’un punt de vista interdisciplinar.
Podeu consultar el programa.

PREMIS D'ARQUITECTURA BIG MAT 2017
Fins al 4 maig 2017 queda obert el termini d'inscripció al concurs "BigMat International Architecture Award" per reconèixer aquelles obres d'arquitectura que han tingut una contribució a la cultura arquitectònica en cadascuna de les modalitats del premi.

 

PREMIS EMPRESA TARRAGONA
La Convocatòria va adreçada a emprenedors que estiguin en vies de desenvolupament d’un projecte empresarial o l’hagin llançat en els darrers 36 mesos. <+info>
El termini restarà obert fins al proper 5 de maig

CONCURS D'INTERVENCIONS EFÍMERES A TORTOSA
L’Ajuntament de Tortosa convoca la quarta edició d’A Cel Obert, festival d’intervencions efímeres amb la finalitat de mostrar espais emblemàtics de la ciutat de Tortosa a través de projectes d’art efímer.
Termini 28 de maig de 2017.

PREMIS TARRAGONÈS 2017
El Consell Comarcal del Tarragonès, seguint la seva línia de promoció de la cultura i servei als municipis, convoca, anualment, els Premis Tarragonès, en tres àmbits: Investigació, Creació i Difusió. Presentació de propostes fins al 28 de juliol de 2017. <+info>

     
destacat  de la setmana
   

NOVETATS ITE
Tal i com indica la disposició transitòria del Decret 67/2015, de 5 de maig, per al foment del deure de conservació, manteniment i rehabilitació dels edificis d’habitatges, el termini per a acreditar l’esmena de les deficiències greus finalitza el 27 de maig de 2017 per als ITE fets segons el D. 187/2010.

RATIFICACIÓ DE LES CONDICIONS DE FINAL D'OBRA I HABITABILITAT
Nou model de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya per a la ratificació de les condicions de final d'obra i d'habitabilitat. Vàlid per habitatges amb certificat final d'obra caducat, (més de 12 mesos) que no hagin obtingut la cèdula d'habitabilitat de primera ocupació. Descarrega el document.

INSTRUCCIONS TÈCNIQUES SP (INCENDIS)
Posem en coneixement vostre la publicació de noves instruccions tècniques per part de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments.
Podeu descarregar-les clicant a cadascun dels següents enllaços:
SP 131:2016 - Sistemes de ruixadors automàtics d'aigua
SP 132:2016 - Condicions de Seguretat en cas d'incendi en els aparcaments sota rasant
SP 133:2016 - Compartimentació de recorreguts en escales d'evacuació
SP 134:2016 - Consideració de l'accés a una escala com a sortida de planta
SP 135:2016 - Sortida de planta en establiments d'ús hospitalari
SP-136:2017 - Certificació d’instal·lació o aplicació de productes de protecció passiva contra incendis.

 

 

OFERTES DE LA BORSA DE TREBALL:
> Plaça arquitecte funcionari interí al Consell Comarcal del Priorat
> Taxador intern.
> Incorporació o col·laboració en despatx professional.
Consulta les ofertes al web de la Borsa de Treball

CONCURSOS DE LA DEMARCACIÓ:
1 . Redacció de projectes d'enderroc de construccions o instal.lacions afectades per expedients de protecció de la legalitat urbanística. Departament de territori i Sostenibilitat

2.  Redacció del plec de condicions tècniques per la contractació dels projectes i direccions d'obres de la urbanització del Centre de Coma-ruga i la rehabilitació de l'equipament municipal del Tabaris. Ajuntament del Vendrell

Tota la informació al web de concursos. .

 

 
| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu T@R |