Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí
 
logo
Setmana 09
Del 25 de febrer al 3 de març de 2019
logo
logologo
       
 
Dilluns 25
Dimarts 26
Dimecres 27
Dijous 28
Divendres 01

Dissabte 02

 

POSTGRAU EN REHABILITACIÓ

 

L'EXPOSICIÓ 20 ANYS DE BIENNALS VIATJA AL COAC DE LLEIDA

   
 
destacat  de la setmana
 
LA DEMARCACIÓ

VIATGE A PORTO - INSCRIPCIONS OBERTES
La Demarcació de Tarragona del COAC organitza un viatge a Porto els dies 10, 11 i 12 de maig de 2019. Es tracta d'una molt bona oportunitat per conèixer l'arquitectura més rellevant d'aquesta ciutat.
Descarrega el programa. Més informació.

POSTGRAU EN REHABILITACIÓ
Del 26 de febrer al 23 de juliol, cada dimarts al COAC de Tarragona.
Si ets arquitecte inscrit als serveis de la Demarcació de Tarragona tens importants descomptes en aquest curs. Et pots apuntar també per separat en adascun dels mòduls formatius.Tota la informació aquí.

L'EXPOSICIÓ 20 ANYS DE BIENNALS VIATJA AL COAC DE LLEIDA
El 28 de febrer a les 19.30h al COAC de Lleida es farà la inauguració de l'exposició "20 anys de la Biennal d’Arquitectura a Tarragona - Premi extraordinari Alejandro de la Sota". L'exposició es podrà veure fins al 5 d'abril. <+info>

EXPOSICIÓ: MESURAR AMB ESCAIRES LO MEDIEVAL
Es pot veure del 7 de febrer al fins al 12 d'abril al COAC de Tarragona.
La mostra explica com els mestres d'obres medievals projectaven els espais amb proporcions i mesures com l’Alna, el Peu, el Pam, el Dit...
<+info>

CONCURS REVISTA AT - CONVOCATÒRIA
El COAC de Tarragona convoca el Concurs per a l’adjudicació de la direcció i producció de la revista AT, Arquitectes de Tarragona, per a l’any 2019 i següents. Termini de presentació de propostes: divendres 1 de març de 2019. <+info>

 

XI BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA - CONVOCATÒRIA
La Demarcació de Tarragona convoca l'onzena Biennal Alejandro de la Sota - Mostra d'Arquitectura de Tarragona.
Podeu presentar els vostres projectes fins al 28 de febrer de 2019.
Consulteu les Bases

NOVES ADQUISICIONS A LA BIBLIOTECA
Podeu consultar el <llistat actualitzat febrer 2019> dels últims llibres posats a disposició de tots els col·legiats. Si voleu suggerir l'adquisició d'algun títol en concret, ho podeu fer escrivint un correu electrònic a l'adreça bibl.tar@coac.net.

SERVEI D'ASSESSORAMENT TÈCNIC
L'horari d'atenció telefònica i presencial a les oficines del SAT és de dilluns a divendres de 10 a 14h.
Per a consultes urgents podeu enviar un correu electrònic a satvisat@coac.cat

VISAT TELEMÀTIC
Vols aprendre a fer el teu primer visat telemàtic? Des de la Demarcació us oferim un servei d’assessorament  personalitzat, de dilluns a divendres, de 08:00h a 15:00h. Podeu trucar al telèfon de la Demarcació per demanar cita prèvia i reservar dia i hora.

PREMIS BAT 2019 - CONVOCATÒRIA
Es convoca la novena edició dels Premis Rafael Moneo per a treballs de recerca d’estudiants de batxillerat de la província de Tarragona i Terres de l’Ebre. El termini per presentar els treballs finalitza el 17 de maig de 2019. <+info>

     
destacat  de la setmana
   

FIGURACIONES - Conferència de Jacobo García Germán
La Demarcació de Tarragona del COAC us convida a la conferència FIGURACIONES, que anirà a càrrec del l'arquitecte Jacobo García Germán i que farà el pròxim dijous 7 de març de 2019 a les 19.30h a la sala d'actes de la Demarcació. <+info>

SESSIÓ PRÀCTICA DE MESURAR AMB ESCAIRES A LA CATEDRAL DE TARRAGONA. Dissabte 9 de març a les 11 del matí.
El preu és gratuït però, si estàs interessat en assistir-hi, cal que t'inscriguis enviant un correu a cultura.tar@coac.net
<+info>

CONFERÈNCIA: BLANCA LLEÓ
Dijous 21 de març a les 19.30h al COAC de Tarragona.
Blanca Lleó es doctora arquitecte i catedràtica de la Universitat politècnica de Madrid.
Aviat més informació.

 

III JORNADA JUJOLIANA
El Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre i el Col·legi d’Arquitectes us conviden a la III JORNADA JUJOLIANA, que tindrà lloc el proper dissabte 18 de maig al COAC de Tarragona.
Aviat més informació.

CURS BÀSIC DE REVIT 8a EDICIÓ
Dirigit a persones que vulguin introduir-se en el disseny BIM.
Estem preparant la programació d'aquest curs.
Preu: 192 euros per Inscrits als Serveis de la Demarcació.
Inscripcions a satvisat@coac.cat

CURS AVANÇAT DE REVIT 6a EDICIÓ
Dirigit a persones que ja tinguin una base en BIM i vulguin aprofundir-hi. Estem preparant la programació d'aquest curs.
Preu: 192 euros per Inscrits als Serveis de la Demarcació.
Inscripcions a satvisat@coac.cat

     
destacat  de la setmana
   

ES PUBLIQUEN LES BASES PER FER PRÀCTIQUES EN RESTAURACIÓ DEL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC PER L'ANY 2019.
Les pràctiques es podran realitzar als Serveis Territorials de Tarragona del Departament de Cultura de la Generalitat, entre d'altres localitzacions. Consulta les bases.

SALÓ COSTRUÏM FUTUR
Jornada dedicada al sector immobiliari i de l'edificació que es celebrarà a Salou el 8 de març. Trobada de networking per conèixer les darreres tendències del sector i també per fer contactes professionals i obrir noves oportunitats de negoci. Inscriu-te aquí.

 

VISITA GUIADA A TARRAGONA "De la postguerra a l’apertura"
Passeig per l’eixample de Ponent, a càrrec de Ramon Aloguin.
Dissabte 23 de mar , 10,30 h Punt de trobada: Coca central de la Rambla Lluís Companys, davant del Corte Inglés. <+info>
Inscripció prèvia a bhmt@tarragona.cat.

ENTRADES AMB DESCOMPTE PEL BALLET DE MOSCÚ
Si ets arquitecte col·legiat estàs de sort! Pots gaudir d'un preu especial per veure l'espectacle del Ballet de Moscú "La bella dorment " que es farà el pròxim 14 d'abril a les 18 h al Palau de Congressos de Tarragona.
Pots adquirir els tiquets aquí. Amb aquest codi promocional.

     
destacat  de la setmana
   

LES CÈDULES D'HABITABILITAT S'HAN DE TRAMITAR ELECTRÒNICAMENT
L'agència de l'habitatge de catalunya comunica que a partir del dia 1 d’abril del 2019, per tal de donar compliment a la Llei 39/2015, d’1 d’ octubre, del Procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, on s’indica l’obligació de relacionar-se electrònicament amb les Administracions Públiques, no s’acceptaran cap tipus de registre presencials pels tràmits de cèdules de 2ª ocupació i certificats d’Aptituds on consti com a sol·licitant un tècnic o una persona jurídica (a excepció de sol·licituds de copies de cèdules vigents i recollida de cèdules tramitades).

MANUAL PER CONTESTAR REQUERIMENTS DE CÈDULES AMB NOTIFICACIO ELECTRONICA  Descarrega el manual

 

ACTUALITZACIÓ DE LA FITXA DB-HS3 DEL PROJECTE BÀSIC
L’Oficina Consultora Tècnica del COAC ha actualitzat la fitxa per al Projecte Bàsic del DB-HS 3 Qualitat de l’aire interior, adequant-la a la modificació de les exigències introduïdes per l’Ordre FOM/588/2017 per la qual es modifiquen el Document Bàsic DB-HE “Estalvi d’Energia” i el DB-HS “Salubritat”.

OFERTES DE LA BORSA DE TREBALL:
Consulta les ofertes al web de la Borsa de Treball.

 

© 2019 Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya | Carrer Sant Llorenç, 20-22 | 43003 Tarragona | Tel. 977 24 93 67 | tarragona@coac.cat
Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.