Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí
 
logo
Setmana 16
del 15 al 21 d'abril de 2019
logo
logologo
       
 
Dilluns 15
Dimarts 16
Dimecres 17
Dijous 18
Divendres 19

Dissabte 20

 

 

 

DIJOUS SANT
COAC TANCAT

DIVENDRES SANT
COAC TANCAT
 
 
destacat  de la setmana
 
LA DEMARCACIÓ

HORARI DE SETMANA SANTA
Del dijous 18 d'abril de 2019 fins al dilluns dia 22 (ambdós inclosos) la Seu de la Demarcació romandrà tancada. Les oficies tornaran a obrir a partir del 23 d'abril amb l'horari habitual.

PREMIS BAT 2019 - CONVOCATÒRIA
Es convoca la novena edició dels Premis Rafael Moneo per a treballs de recerca d’estudiants de batxillerat de la província de Tarragona i Terres de l’Ebre. El termini per presentar els treballs finalitza el 17 de maig de 2019. <+info>

POSTGRAU EN REHABILITACIÓ
Del 26 de febrer al 23 de juliol, cada dimarts al COAC de Tarragona.
Si ets arquitecte inscrit als serveis de la Demarcació de Tarragona tens importants descomptes en aquest curs. Et pots apuntar també per separat en cadascun dels mòduls formatius.<+info>

 

CONCURS REVISTA AT - CONSULTA L'ACTA DEL JURAT
El COAC de Tarragona dona a conèixer l'acta del jurat amb la qualificació de cadascuna de les propostes presentades al concurs per a l’adjudicació de la direcció i producció de la revista AT, Arquitectes de Tarragona, per a l’any 2019 i següents. <Acta del jurat> <+info>

SERVEI D'ASSESSORAMENT TÈCNIC
L'horari d'atenció telefònica i presencial a les oficines del SAT és de dilluns a divendres de 10 a 14h.
Per a consultes urgents podeu enviar un correu electrònic a satvisat@coac.cat

VISAT TELEMÀTIC
Vols aprendre a fer el teu primer visat telemàtic? Des de la Demarcació us oferim un servei d’assessorament  personalitzat, de dilluns a divendres, de 08:00h a 15:00h. Podeu trucar al telèfon de la Demarcació per demanar cita prèvia i reservar dia i hora.

     
destacat  de la setmana
   

ACTE DE LLIURAMENT DE PREMIS DE LA XI BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA - MOSTRA D'ARQUITECTURA DE TARRAGONA
Dijous 25 d'abril de 2019 a les 18.30h. L'acte començarà amb el lliurament de premis. A contucuació es farà la conferència de l'arquitecte JM Sánchez García i s'inaugurarà l'exposició del certamen. <+info>

CONFERÈNCIA DE JOSÉ MARIA SÁNCHEZ GARCÍA
El pròxim dijous 25 d'abril a les 18.30h, coincidint amb l'acte de lliurament de premis de la XI Biennal Alejandro de la Sota, l'arquitecte madrileny José María Sánchez García ens parlarà dels seus projectes més recents.
<Descarrega el targetó>

L'EXPOSICIÓ 20 ANYS DE BIENNALS VIATJA A MALLORCA
L'exposició "20 anys de Biennals d’Arquitectura a Tarragona - Premi extraordinari Alejandro de la Sota" es pot veure al Col·legi d'arquitectes de Mallorca del 25 d'abril al 17 de maig. L'acte inaugural serà el dijous 25 d'abril a les 19.00h. <+info>

VIATGE A PORTO
La Demarcació de Tarragona del COAC organitza un viatge arquitectònic a Porto els dies 10, 11 i 12 de maig de 2019.
Descarrega el programa.
Més informació.

 

III JORNADA JUJOLIANA
El Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre i el Col·legi d’Arquitectes us conviden a la III JORNADA JUJOLIANA, que tindrà lloc el proper dissabte 18 de maig al COAC de Tarragona.
Aviat més informació.

CURS BÀSIC DE REVIT 8a EDICIÓ
Dirigit a persones que vulguin introduir-se en el disseny BIM.
Estem preparant la programació d'aquest curs.
Preu: 192 euros per Inscrits als Serveis de la Demarcació.
Inscripcions a satvisat@coac.cat

CURS AVANÇAT DE REVIT 6a EDICIÓ
Dirigit a persones que ja tinguin una base en BIM i vulguin aprofundir-hi. Estem preparant la programació d'aquest curs.
Preu: 192 euros per Inscrits als Serveis de la Demarcació.
Inscripcions a satvisat@coac.cat

     
destacat  de la setmana
   

ES PUBLIQUEN LES BASES PER FER PRÀCTIQUES EN RESTAURACIÓ DEL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC PER L'ANY 2019.
Les pràctiques es podran realitzar als Serveis Territorials de Tarragona del Departament de Cultura de la Generalitat, entre d'altres localitzacions. Consulta les bases.

 

 

     
destacat  de la setmana
   

LES CÈDULES D'HABITABILITAT S'HAN DE TRAMITAR ELECTRÒNICAMENT
L'agència de l'habitatge de catalunya comunica que a partir del dia 1 d’abril del 2019, per tal de donar compliment a la Llei 39/2015, d’1 d’ octubre, del Procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, on s’indica l’obligació de relacionar-se electrònicament amb les Administracions Públiques, no s’acceptaran cap tipus de registre presencials pels tràmits de cèdules de 2ª ocupació i certificats d’Aptituds on consti com a sol·licitant un tècnic o una persona jurídica (a excepció de sol·licituds de copies de cèdules vigents i recollida de cèdules tramitades).

MANUAL PER CONTESTAR REQUERIMENTS DE CÈDULES AMB NOTIFICACIO ELECTRONICA  Descarrega el manual

 

ACTUALITZACIÓ DE LA FITXA DB-HS3 DEL PROJECTE BÀSIC
L’Oficina Consultora Tècnica del COAC ha actualitzat la fitxa per al Projecte Bàsic del DB-HS 3 Qualitat de l’aire interior, adequant-la a la modificació de les exigències introduïdes per l’Ordre FOM/588/2017 per la qual es modifiquen el Document Bàsic DB-HE “Estalvi d’Energia” i el DB-HS “Salubritat”.

OFERTES DE LA BORSA DE TREBALL:
Consulta les ofertes al web de la Borsa de Treball.

 

© 2019 Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya | Carrer Sant Llorenç, 20-22 | 43003 Tarragona | Tel. 977 24 93 67 | tarragona@coac.cat
Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.