Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí
 
logo
Setmana 17
del 22 al 28 d'abril de 2019
logo
logologo
       
 
Dilluns 22
Dimarts 23
Dimecres 24
Dijous 25
Divendres 26

Dissabte 27

DILLUNS DE PASQUA
FESTIU

VENDA DE LLIBRES A PREU REDUÏT

POSTGRAU EN REHABILITACIÓ

ACTE DE LLIURAMENT DE PREMIS DE LA XI BIENNAL + CONFERÈNCIA DE JOSÉ MARIA SÁNCHEZ GARCÍA

   
 
destacat  de la setmana
 
LA DEMARCACIÓ

ACTE DE LLIURAMENT DE PREMIS DE LA XI BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA - MOSTRA D'ARQUITECTURA DE TARRAGONA
Dijous 25 d'abril de 2019 a les 18.30h. L'acte començarà amb el lliurament de premis. A contucuació es farà la conferència de l'arquitecte JM Sánchez García i s'inaugurarà l'exposició del certamen. <+info>

CONFERÈNCIA DE JOSÉ MARIA SÁNCHEZ GARCÍA
El pròxim dijous 25 d'abril a les 18.30h, coincidint amb l'acte de lliurament de premis de la XI Biennal Alejandro de la Sota, l'arquitecte José María Sánchez García ens parlarà dels seus projectes més recents.
<Descarrega el targetó>

L'EXPOSICIÓ 20 ANYS DE BIENNALS VIATJA A MALLORCA
L'exposició "20 anys de Biennals d’Arquitectura a Tarragona - Premi extraordinari Alejandro de la Sota" es pot veure al Col·legi d'arquitectes de Mallorca del 25 d'abril al 17 de maig. L'acte inaugural serà el dijous 25 d'abril a les 19.00h. <+info>

CONCURS REVISTA AT - CONSULTA L'ACTA DEL JURAT
El COAC de Tarragona dona a conèixer l'acta del jurat amb la qualificació de cadascuna de les propostes presentades al concurs per a l’adjudicació de la direcció i producció de la revista AT, Arquitectes de Tarragona, per a l’any 2019 i següents. <Acta del jurat> <+info>

POSTGRAU EN REHABILITACIÓ
Del 26 de febrer al 23 de juliol, cada dimarts al COAC de Tarragona.
Si ets arquitecte inscrit als serveis de la Demarcació de Tarragona tens importants descomptes en aquest curs. Et pots apuntar també per separat en cadascun dels mòduls formatius.<+info>

 

SETMANA DE SANT JORDI
Com ja és habitual, durant la setmana de Sant Jordi i la següent, del 23 d’abril al 3 de maig, la biblioteca de la Demarcació posa a la venda llibres i revistes a preu reduït, al primer pis de la seu, per celebrar la Diada de Sant Jordi.

HORARI DE SETMANA SANTA
Del dijous 18 d'abril de 2019 fins al dilluns dia 22 (ambdós inclosos) la Seu de la Demarcació romandrà tancada. Les oficies tornaran a obrir a partir del 23 d'abril amb l'horari habitual.
.

NOVES ADQUISICIONS A LA BIBLIOTECA
Podeu consultar el <llistat actualitzat abril 2019> dels últims llibres posats a disposició de tots els col·legiats a la biblioteca de la Demarcació . Si voleu suggerir l'adquisició d'algun títol en concret, ho podeu fer escrivint un correu electrònic a l'adreça bibl.tar@coac.net.

SERVEI D'ASSESSORAMENT TÈCNIC
L'horari d'atenció telefònica i presencial a les oficines del SAT és de dilluns a divendres de 10 a 14h.
Per a consultes urgents podeu enviar un correu electrònic a satvisat@coac.cat

VISAT TELEMÀTIC
Vols aprendre a fer el teu primer visat telemàtic? Des de la Demarcació us oferim un servei d’assessorament  personalitzat, de dilluns a divendres, de 08:00h a 15:00h. Podeu trucar al telèfon de la Demarcació per demanar cita prèvia i reservar dia i hora.

     
destacat  de la setmana
   

VIATGE A PORTO
La Demarcació de Tarragona del COAC organitza un viatge arquitectònic a Porto els dies 10, 11 i 12 de maig de 2019.
Descarrega el programa.
Més informació.

CONFERÈNCIA DE MARÍA LANGARITA
El dijous 16 de maig a les 19.30h, María Langarita, fundadora de l'estudi d'arquitectura madrileny Langarita-Navarro ens parlarà dels seus últims projectes.
Aviat més informació.

III JORNADA JUJOLIANA
El Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre i el Col·legi d’Arquitectes us conviden a la III JORNADA JUJOLIANA, que tindrà lloc el proper dissabte 18 de maig al COAC de Tarragona.
Aviat més informació

 

CURS BÀSIC DE REVIT 8a EDICIÓ
Dirigit a persones que vulguin introduir-se en el disseny BIM.
Estem preparant la programació d'aquest curs.
Preu: 192 euros per Inscrits als Serveis de la Demarcació.
Inscripcions a satvisat@coac.cat

CURS AVANÇAT DE REVIT 6a EDICIÓ
Dirigit a persones que ja tinguin una base en BIM i vulguin aprofundir-hi. Estem preparant la programació d'aquest curs.
Preu: 192 euros per Inscrits als Serveis de la Demarcació.
Inscripcions a satvisat@coac.cat

     
destacat  de la setmana
   

ES PUBLIQUEN LES BASES PER FER PRÀCTIQUES EN RESTAURACIÓ DEL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC PER L'ANY 2019.
Les pràctiques es podran realitzar als Serveis Territorials de Tarragona del Departament de Cultura de la Generalitat, entre d'altres localitzacions. Consulta les bases.

 

 

     
destacat  de la setmana
   

LES CÈDULES D'HABITABILITAT S'HAN DE TRAMITAR ELECTRÒNICAMENT
L'agència de l'habitatge de catalunya comunica que a partir del dia 1 d’abril del 2019, per tal de donar compliment a la Llei 39/2015, d’1 d’ octubre, del Procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, on s’indica l’obligació de relacionar-se electrònicament amb les Administracions Públiques, no s’acceptaran cap tipus de registre presencials pels tràmits de cèdules de 2ª ocupació i certificats d’Aptituds on consti com a sol·licitant un tècnic o una persona jurídica (a excepció de sol·licituds de copies de cèdules vigents i recollida de cèdules tramitades).

MANUAL PER CONTESTAR REQUERIMENTS DE CÈDULES AMB NOTIFICACIO ELECTRONICA  Descarrega el manual

 

ACTUALITZACIÓ DE LA FITXA DB-HS3 DEL PROJECTE BÀSIC
L’Oficina Consultora Tècnica del COAC ha actualitzat la fitxa per al Projecte Bàsic del DB-HS 3 Qualitat de l’aire interior, adequant-la a la modificació de les exigències introduïdes per l’Ordre FOM/588/2017 per la qual es modifiquen el Document Bàsic DB-HE “Estalvi d’Energia” i el DB-HS “Salubritat”.

OFERTES DE LA BORSA DE TREBALL:
Consulta les ofertes al web de la Borsa de Treball.

 

© 2019 Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya | Carrer Sant Llorenç, 20-22 | 43003 Tarragona | Tel. 977 24 93 67 | tarragona@coac.cat
Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.