logo
 
logo
 
     
  Setmana 14   logo logo logo logo
  03/04 - 09/04  
 
Dilluns 03 Dimarts 04 Dimecres 05 Dijous 06 Divendres 07 Dissabte 08 Diumenge 09
      Les oficines de
Tarragona estaran
tancades
FESTIU
DIVENDRES
SANT
   
logo
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
ARQUITECTES EN CONSTRUCCIÓ
27/03 - 23/04
Centre cultural Antic Ajuntament de Tarragona

Mitjançant una mostra i una publicació impresa dels Projectes Final de Carrera de 34 arquitectes col·legiats/des, la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya recupera l’edició d’aquest recull que es va publicar per última vegada l’any 2006.
L’exposició neix de la voluntat de donar suport als/les arquitectes recentment graduats/des i apropar els àmbits acadèmics i professional. Aquesta edició recull els projectes final de carrera des de l’any 2007 fins al 2021.
Del 27 de març al 23 d’abril del 2023, es podrà veure l’exposició al Centre Cultural Antic Ajuntament de Tarragona.
Conferència inaugural de l’exposició “Arquitectes en construcció. Exposició projectes final de carrera 2007-2021” el 30 de març de 2023, a les 19:30 h, al Centre Cultural Antic Ajuntament de Tarragona. Una presentació/taula rodona centrada en el futur de Tarragona.
Més informació.
logo
HORARI / SETMANA SANTA
Del 3 al 5 d'abril la Seu està oberta de 8 a 15 h, tardes tancat. Del 6 al 10 d'abril (ambdós inclosos) la Seu estarà tancada. Les oficies tornaran a obrir en l'horari habitual l'11 d'abril.
JUNTA GENERAL ORDINÀRIA
TARRAGONA
25/04 · 18:30 - 19:00 h
Sala d'actes · COAC Tarragona
Es convoca als col·legiats a la seu de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya per la Junta General Ordinària del dia 25 d'abril de 2023 a les 18:30 h, en primera convocatòria, i a les 19:00 h, en segona convocatòria.
<Convocatòria> <Acta G70>
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
CURS · TARRAGONA
CÀLCULS SENZILLS I ASPECTES CONSTRUCTIUS BÀSICS PER AL PROJECTE D'ESTRUCTURES I FONAMENTS [ACTUALITZAT AMB EL CE]
07/03 - 11/04
Aula de formació · COAC Tarragona
S’hi tracten els elements bàsics i habituals, amb fulls de càlcul, formules simplificades, promptuaris intel·ligibles i programets il·lustrats amb exemples d'aplicació.
Més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
ARQUITECTURES BUIDES
30/03 - 26/05
Sala d'exposicions · COAC Tarragona
Treball fotogràfic sobre alguns edificis i construccions abandonats al llarg del territori de l’illa de Mallorca, realitzades per l’arquitecte i fotògraf d’arquitectura Lluís Bort.
Aviat més informació de la conferència.
Més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 4 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
CURS · TARRAGONA
AVANÇAT DE REVIT ONLINE [7A EDICIÓ]
25/04 - 30/05
Online · COAC Tarragona
El curs avançat de Revit és la continuació del curs de Revit de nivell bàsic i et permetrà aprofundir en totes les possibilitats de l'eina de Revit. Durant el curs s'aprofundirà en els conceptes i metodologies pròpies de la metodologia BIM i s'ensenyarà a realitzar una organització avançada de projectes.
Inscripcions i més informació.
 
logo
NOVA CIRCULAR
Circular de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya relativa al còmput de la superfície de les obertures, amb aplicació en paràmetres d’il·luminació i ventilació.
Més informació.
NOU DOCUMENT
La Taula per a la Interpretació de la Normativa de Seguretat contra Incendis (TINSCI) ha publicat un nou document: DT-18 “Sectorització de conductes d’extracció de fums de les cuines”.
Més informació.
UTILITZACIÓ ÀRIDS RECICLATS
El 26 de gener de 2023, es va publicar al DOGC l'Ordre ACC/9/2023, de 23 de gener, per la qual es regula la utilització dels àrids reciclats procedents de residus de la construcció i demolició.
Més informació.
 
logo
XVI BIENNAL ESPANYOLA
S'obre la convocatòria per presentar projectes a la XVI Biennal Espanyola d'Arquitectura i Urbanisme. Presentacions fins al 14 d'abril de 2023, a les 14 h.
Més informació.
AJUNTAMENT DE REUS
S’ha obert la convocatòria de subvencions a la rehabilitació d’habitatges amb destí a la borsa de lloguer de Reus. La presentació serà del 18 de març al 19 de juny del 2023.
Més informació.
CURS PLANS AUTOPROTECCIÓ
El decret d’autoprotecció 30/2015, aprova el catàleg d’activitats i centres obligats a adoptar mesures d’autoprotecció. El COAATT ofereix als col·legiats del COAC el preu de col·legiat en aquest curs.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.