logo
 
logo
 
     
  Setmana 47   logo logo logo logo
  20/11 - 26/11  
 
Dilluns 20 Dimarts 21 Dimecres 22 Dijous 23 Divendres 24 Dissabte 25 Diumenge 26

 
CURS-TALLER [2a Edició]
GENERACIÓ ARXIUS GML
15:00 - 18:00 h
     
logo
CURS · TARRAGONA
APROFUNDIMENT AL CE3X
05/12 - 19/12
Online · COAC Tarragona
Inicialment, el CE3x va néixer com un programa de certificació energètica per a edificis existents segons el mètode simplificat, en competència amb d'altres (Cerma, CE3,...), simplificats o no (Calener). Gràcies a la seva "ergonomia" i claredat d'ús, es va fer molt popular i, quan va ser normativament possible, va evolucionar cap a la certificació energètica d'edificis nous i cap a la comprovació dels DB HE0 i HE1, del Codi Tècnic.
Aquest curs està destinat als usuaris que vulguin treure'n partit d'aquest "potencial ocult", per tal de millorar la qualitat de la seva feina i, inclús, fer-ho servir en situacions per a les quals no està directament pensat.
Dies: 5, 12 i 19 de desembre de 2023
Horari: De 10:00 a 14:00 h
Hores: 12 hores lectives
Modalitat: Online
Apunta-t’hi!
Inscripcions i més informació.
logo
CONSULTES ASEMAS
Una vegada al mes, ASEMAS atén presencialment a la Demarcació de Tarragona del COAC. Aquest mes, atendran consultes el 21 de novembre, en horari de matí, a les oficines de la Demarcació.
JUNTA GENERAL ORDINÀRIA
TARRAGONA
28/11 · 18:30 - 19:00 h
Sala d'actes · COAC Tarragona
Es convoca als col·legiats a la seu de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya per la Junta General Ordinària del dia 28 de novembre de 2023 a les 18:30 h, en primera convocatòria, i a les 19:00 h, en segona convocatòria.
<Convocatòria> <Acta esborrany>
HORARI
Les oficines del COAC Tarragona estan obertes els dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h, i dimarts i dijous de 8 a 18 h de la tarda. Contacta al 977249367 o al correu tarragona@coac.net.
CURS-TALLER · TARRAGONA
GENERACIÓ D'ARXIUS GML INSPIRE. GEOREFERENCIACIÓ I COORDINACIÓ ENTRE CADASTRE I REGISTRE DE LA PROPIETAT [2a Edició]
23/11 - 14/12
Online · COAC Tarragona
En aquest curs s'abordaran els casos generals de coordinació i els procediments tècnics necessaris per a escometre qualsevol assumpte relacionat amb la delimitació de la propietat.
Inscripcions i més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
XIII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA - MOSTRA D'ARQUITECTURA DE TARRAGONA
ACTE LLIURAMENT DE PREMIS
12/12 · 19:00 h
Sala d'actes · COAC Tarragona
Acte de lliurament de premis on es desvetlla el veredicte del Jurat i es lliuren els premis d'aquesta mostra, i en col·laboració amb la Fundació Alejandro de la Sota, el 7è Premi Alejandro de la Sota. També conferència de la Carlota de Gispert de Cierto Estudio, membre del jurat d'aquesta edició, i inauguració de l'exposició.
Més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
COMENÇA UN NOU CICLE DE SESSIONS SERT
D’EDIFICIS DIGITALS A LA PERCEPCIÓ SENSORIAL DELS ESPAIS
Necessites eines que t’ajudin a estar al dia com a professional? Les Sessions Sert són la solució perfecta per estar actualitzats amb les darreres tendències al món de l’arquitectura. Temes innovadors, eines indispensables al sector, nous enfocaments...
T’avancem la programació de les Sessions Sert per al darrer trimestre de 2023 perquè la tinguis present a la teva agenda. Recorda que totes les jornades són gratuïtes i exclusives per als arquitectes col·legiats.
Més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 5 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
PRESENTACIÓ · REUS
GUIA DE REUS
15/12
Centre d'Art Cal Massó
La Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) publica la 'Guia de Reus', i es presentarà el pròxim 15 de desembre de 2023, al Centre d'Art Cal Massó (Carrer de Pròsper de Bofarull, 7) de Reus.
Aviat més informació
 
logo
CÈDULA HABITABILITAT
Resolució TER/3217/2023, de 15 de setembre, per la qual s'aprova el model de cèdula d'habitabilitat que informa del compliment dels requisits tècnics d'habitabilitat.
Més informació.
EINA INTERIORS SALUDABLES
L'Oficina Consultora Tècnica del COAC ha ampliat l’apartat de Contaminants de la Guia d’Espais Interiors Saludables, incorporant l'amiant de forma específica (Fibres, Partícules i Amiant).
Més informació.
PLEC DE CONDICIONS
Mitjançant un acord de col·laboració subscrit pel CSCAE i l'IVE, ja es pot disposar del Plec de Condicions Tècniques en Edificació IVE en català. Descompte del 50% per arquitectes col·legiats.
Més informació.
 
logo
JORNADA ACCESSIBILITAT
Pel Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el COAC organitza una Jornada sobre Accessibilitat, el 29 de novembre a les 16 h a la Sala d'Actes de Plaça Nova.
Més informació.
12a BIENNAL
Del 24 al 28 de novembre se celebra la 12a edició de la Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona, dedicada a la intervenció en el paisatge, des de la vessant docent i professional.
Més informació.
ARQUIA - BLOG FQ
I Concurs per a seleccionar la nova direcció editorial del Blog FQ, El Blog de la Fundació Arquia, període 2024-2025.
Presentació de propostes fins al 30 de novembre de 2023.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.