logo
 
logo
 
     
  Setmana 48   logo logo logo logo
  27/11 - 03/12  
 
Dilluns 27 Dimarts 28 Dimecres 29 Dijous 30 Divendres 01 Dissabte 02 Diumenge 03
INICI CAMPANYA DE
RECOLLIDA DE JOGUINES
"SOM-HI TOTS" CÀRITAS

JUNTA GENERAL
ORDINÀRIA
18:30 - 19:00 h

CURS-TALLER [2a Edició]
GENERACIÓ ARXIUS GML
15:00 - 18:00 h
     
logo
CURS · TARRAGONA
APROFUNDIMENT AL CE3X
05/12 - 19/12
Online · COAC Tarragona
Inicialment, el CE3x va néixer com un programa de certificació energètica per a edificis existents segons el mètode simplificat, en competència amb d'altres (Cerma, CE3,...), simplificats o no (Calener). Gràcies a la seva "ergonomia" i claredat d'ús, es va fer molt popular i, quan va ser normativament possible, va evolucionar cap a la certificació energètica d'edificis nous i cap a la comprovació dels DB HE0 i HE1, del Codi Tècnic.
Aquest curs està destinat als usuaris que vulguin treure'n partit d'aquest "potencial ocult", per tal de millorar la qualitat de la seva feina i, inclús, fer-ho servir en situacions per a les quals no està directament pensat.
Dies: 5, 12 i 19 de desembre de 2023
Horari: De 10:00 a 14:00 h
Hores: 12 hores lectives
Modalitat: Online
Apunta-t’hi!
Inscripcions i més informació.
logo
CURSOS ESCOLA SERT
Estem preparant el curs acadèmic del 2024 i ens agradaria saber quins cursos t'interessen que oferim des de l'Escola Sert de Tarragona. Envia les teves propostes a tarragona@escolasert.com.
JUNTA GENERAL ORDINÀRIA
TARRAGONA
28/11 · 18:30 - 19:00 h
Sala d'actes · COAC Tarragona
Es convoca als col·legiats a la seu de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya per la Junta General Ordinària del dia 28 de novembre de 2023 a les 18:30 h, en primera convocatòria, i a les 19:00 h, en segona convocatòria.
<Convocatòria> <Acta esborrany> <Pressupost 2024>
HORARI
Les oficines del COAC Tarragona estan obertes els dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h, i dimarts i dijous de 8 a 18 h de la tarda. Contacta al 977249367 o al correu tarragona@coac.net.
DEMARCACIÓ DE TARRAGONA
CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES
"SOM-HI TOTS" DE CÀRITAS
27/11 - 11/12
Planta baixa · COAC Tarragona
Recollida de joguines per a nens i nenes d'entre 6 i 12 anys. Anima't a participar! Les joguines poden ser noves o usades, però han d'estar en bon estat i conservar totes les peces necessàries per a jugar.
Més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
CURS-TALLER · TARRAGONA
GENERACIÓ D'ARXIUS GML INSPIRE. GEOREFERENCIACIÓ I COORDINACIÓ ENTRE CADASTRE I REGISTRE DE LA PROPIETAT [2a Edició]
23/11 - 14/12
Online · COAC Tarragona
En aquest curs s'abordaran els casos generals de coordinació i els procediments tècnics necessaris per a escometre qualsevol assumpte relacionat amb la delimitació de la propietat.
Més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
XIII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA - MOSTRA D'ARQUITECTURA DE TARRAGONA
ACTE LLIURAMENT DE PREMIS
12/12 · 19:00 h
Sala d'actes · COAC Tarragona
Acte de lliurament de premis on es desvetlla el veredicte del Jurat i es lliuren els premis d'aquesta mostra, i en col·laboració amb la Fundació Alejandro de la Sota, el 7è Premi Alejandro de la Sota. També conferència de la Carlota de Gispert de Cierto Estudio, membre del jurat d'aquesta edició, i inauguració de l'exposició.
Més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 5 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
PRESENTACIÓ · REUS
GUIA DE REUS
15/12
Centre d'Art Cal Massó
La Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) publica la 'Guia de Reus', i es presentarà el pròxim 15 de desembre de 2023, al Centre d'Art Cal Massó (Carrer de Pròsper de Bofarull, 7) de Reus.
Aviat més informació
 
logo
PREGUNTES FREQÜENTS
S’ha actualitzat l'apartat de preguntes freqüents de l'Oficina Consultora Tècnica, passant a estar directament disponibles des del Mapa de continguts del web de l'OCT.
Més informació.
HABITATGES D'ÚS TURÍSTIC
Aprovat el Decret llei 3/2023, de 7 de novembre, de mesures urgents sobre el règim urbanístic dels habitatges d'ús turístic, amb l'objectiu de prevenir la pèrdua d'habitatges de lloguer.
Més informació.
LLISTES PÈRITS 2024
Ja podeu consultar la Llista provisional de Pèrits per al 2024, aprovada el passat 27 d’octubre per la secretària de la Junta de Govern del COAC, per acord de la Junta de Govern de 13 de setembre.
Més informació.
 
logo
LICITACIÓ DE SERVEIS
Redacció del projecte executiu, ESS, DO i CSS, ITE, CEE’s, Llibre de l’Edifici per als grups d'habitatges gestionats per l’AHC. Fins a l'1 de desembre de 2023 a les 14 h.
Més informació.
ARQUITECTÒNIC
L’1 i 2 de desembre de 2023 arriba la segona edició de l'Arqueotònic, les jornades d'arqueologia i d'arquitectura del patrimoni dels Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Cultura.
Més informació.
CONCURS DE COMISSARIAT
La Secretaria General d'Agenda Urbana, Habitatge i Arquitectura, informa del concurs per a impulsar l'estratègia digital de la futura Casa de l'Arquitectura. Fins al 10 de gener de 2024 a les 14 h.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.