Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí
 
logo
Setmana 48
del 24 al 30 de novembre de 2014
logo
logologo
       
 
Dilluns 24
Dimarts 25
Dimecres 26
Dijous 27
Divendres 28
Dissabte 29
 
POSTGRAU GESTIÓ ENERGÈTICA
JUNTA GENERAL

CONFERÈNCIA: TONI GIRONÈS + CALDERON FOLCH

VISITA PORT AVENTURA I EL CRT
 
destacat  de la setmana
 
LA DEMARCACIÓ

JUNTA GENERAL ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA
Dimecres 26 de novembre, a 2/4 de 7 del vespre en primera convocatòria i a les 7 en segona, a la Seu de la Demarcació.
<Convocatòria amb l'ordre del dia>
<Convocatòria Junta General Extraordinària>
<Esborrany acta G53>
<Esborrany pressupost 2015, format clàssic>
<Esborrany pressupost 2015, format nou>

CONFERÈNCIA: CICLE ARQUITECTURES EMPELTADES
Dijous 27 de novembre a les 19:30h
Sala d'actes COAC Tarragona <+info>
Conferència a càrrec de Toni Gironès / Calderon Folch Sarsanedas Arquitectes (Pilar Calderón i Marc Folch) .

JORNADA: PORT AVENTURA I EL CRT, 25 ANYS
Dissabte 29 de novembre
l'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes de Catalunya i la Demarcació ha preparat una jornada per visitar el CENTRE RECREATIU I TURÍSTIC. Es faran conferències i un dinar-debat. Programa i inscripcions.

POSTGRAU: GESTIÓ ENERGÈTICA D’EDIFICIS TERCIARIS
Dimarts 4, 11, 18, 25 de novembre i 9 de desembre
Postgrau per videoaula al COAC Tarragona. Preu especial per als arquitectes inscrits als Serveis de la Demarcació: 640€ <+info>
Per a consultar el programa del curs cliqueu aquí.

AVANÇ CALENDARI

CONFERÈNCIA DRA. ARQUITECTA NÚRIA SALVADÓ
En preparació. Gener de 2015.

Continuem amb el Cicle de conferències InTESIS amb la presentació de la tesi doctoral de Núria Salvadó Aragonès. IH, Intervals habitats. Aproximacions a l’espai de transició en l’habitatge col•lectiu (1990-2006)

 

EXPOSICIÓ: “100 AÑOS CON ALEJANDRO DE LA SOTA”
Després del seu pas pel CGAG i el COAM, del 18 de novembre al 16 de gener podem veure aquesta exposició a la Subdelegació del Govern de Tarragona; Plaça Imperial Tarraco 3. S’emmarca dins els actes de commemoració del 50 aniversari de l’edifici del Govern Civil. <+info>

EXPOSICIONS: FESTIVAL DE FOTOGRAFIA SCAN TARRAGONA
Del 16 d'octubre al 21 de desembre,
dos col·legiats exposen els seus treballs al COAC. Les exposicions porten per títol "Mirall Trencat" de l'arquitecte Josep M. Solé Gras i "Moments en moviment" de l'arquitecte Antoni Cort.

EXPOSICIÓ: STORYBOARD GOVERN CIVIL – III BIG DRAW TGN
A partir del 13 d'Octubre

Podem veure a la Seu de la Demarcació els dibuixos de "Storyboard Govern Civil'. Un taller, emmarcat en la  III Edició Big Draw Tarragona 2014 que ha consistit en dibuixar aquest edifici-icona del segle XX.

JORNADA: CONSTRUCCIONS EN SÒL NO URBANITZABLE
Podeu descarregar la documentació de la jornada, facilitada pel Servei Territorial d'Urbanisme de Tarragona, en els següents arxius:
Document 1
Document 2

COOPERATIVA JORDI CAPELL
La Cooperativa Jordi Capell ha decidit interrompre l’atenció presencial a la seu de la Demarcació.
Tanmateix, i com fins ara, podeu seguir adreçant les vostres consultes i comandes a en Jordi Pérez, 97723299

COWORKING COAC TARRAGONA
La Demarcació posa a la vostra disposició el nou servei de Coworking.
Si hi esteu interessats i voleu conèixer les instal·lacions disponibles, tarifes, serveis i horaris, podeu consultar aquest arxiu o be enviar un correu aquí.

LA DEMARCACIÓ DONARÀ PRIORITAT ALS VISATS RÀPIDS.
Es visaran ràpidament els: Certificats finals d’obra, Annex A i B, Assumeix de projectes visats, Inici d’obra, Manual d’ús, Certificat d’obra, Carta cessió de drets, Projectes d'Activitat, ITE, Projecte Reparació de façanes, Memòria valorada, Projectes de piscina i de magatzems.<+ info>

EXPOSICIÓ PROJECT 52
Durant 52 setmanes el fotògraf Josep Maria Argilaguet va fer fotografies del pati del COAC. Les imatges van ser preses sempre des del mateix punt de vista i a la mateixa hora. Del 4 al 30 de desembre podem veure aquest treball a la sala d’exposicions del col·legi. <+ info>

SEGUEIX EL FACEBOOK I EL TWITTER DE LA DEMARCACIÓ
Si voleu estar al dia de les últimes activitats que es realitzen a la Demarcació  us animem a seguir el Twitter i el facebook del COAC TGN.
A hores d’ara ja comptem amb més de 460 seguidors.

     
destacat  de la setmana
   

PREMIS NACIONALS D'ARTS PLÀSTIQUES, DE FOTOGRAFIA, DE DISSENY DE MODA, I DE RESTAURACIÓ I CONSERVACIÓ DE BÉNS CULTURALS (Convocatòria)
La decisió serà elevada al ministre d'Educació, Cultura i Esport, a través del director general de Belles Arts i Béns Culturals i d'Arxius i Biblioteques, abans del 28 de novembre de 2014. <bases>

 

 

     
destacat  de la setmana
   

NOU: LLEI D'ACCESSIBILITAT
Us fem arribar la LLEI 13/2014, del 30 d'octubre, d'accessibilitat publicada al DOGC del 4/11/2014. La Llei entra en vigor el 5 de novembre de 2014 , i el Govern l’haurà de desplegar reglamentàriament d’aquí al 5 de novembre de 2016. Mentrestant, i en el que no contradigui la nova Llei, continua vigent el Codi d’Accessibilitat aprovat per Decret 135/1995.

NOU: PROCÉS PARTICIPATIU - NOVA LLEI DE TERRITORI
La nova legislació suposarà repensar tota la legislació vigent en matèria de política territorial i d’urbanisme i permetrà integrar les diverses normatives que més afecten l’ordenació del territori. Podeu veure el vídeo de la sessió inicial dels debats. 20/10/2014.

NOU: REGLAMENT GENERAL DE COSTES
El BOE de dissabte 11 d’octubre publica el Reial Decret 876/2014, de 10 d’octubre, pel qual s'aprova el Reglament General de Costes. En vigor des del 12.10.2014, el nou Reglament deroga l’anterior, aprovat per Reial Decret 1471/1989, d’1 de desembre.

NOU: AVANTPROJECTE DE LLEI DE SÒL DÚS AGRARI
Amb l'EDICTE d’1 d’octubre de 2014 es sotmet a informació pública l’Avantprojecte de llei del sòl d’ús agrari. Aquesta llei vol establir disposicions per a l’ordenació i la gestió del sòl d’ús agrari de Catalunya, la determinació del seu règim jurídic i la regulació dels supòsits i de les modalitats d’intervenció pública, per assegurar que es pugui utilitzar de la manera més beneficiosa possible per la societat, així com pels treballadors del sector agrari.

 

SUBVENCIONS A LA REHABILITACIÓ D’HABITATGES 2014
Aquest agost s'ha publicat al DOGC la convocatòria de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per la qual es convoquen subvencions per a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial per a l'any 2014, construïts i acabats abans de l’any 1981. Per poder-se acollir als ajuts, les obres han d'haver començat a partir de l'11.4.2013, i de no haver-se iniciat, hauran de  començar en els sis mesos següents a la concessió provisional de la subvenció. La informació i sol·licitud es poden consultar on line. <+Info>

Entrada en vigor del <Decret 64/2014>, de 13 de maig, pel qual s’aprova el Reglament sobre protecció de la legalitat urbanística. DOGC número 6623 de 15.05.2014

Entrada en vigor 13 de març del NOU DB-HE del CTE. Ordre del Ministeri de Foment FOM/1635/2013 per la que s'actualitza el document bàsic d'estalvi d'energia. Publicat al <BOE 219-2013>, de 12 de setembre de 2013. Els projectes que NO hagin sol·licitat la seva llicència abans del 13 de març, han de complir el nou DB-HE.

 
| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu T@R |