Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí
 
logo
Setmana 18
del 29 d'abril al 5 de maig de 2019
logo
logologo
       
 
Dilluns 29
Dimarts 30
Dimecres 01
Dijous 02
Divendres 03

Dissabte 04

 

POSTGRAU EN REHABILITACIÓ

FESTIU

 

   
 
destacat  de la setmana
 
LA DEMARCACIÓ

DEBAT AMB ELS CANDIDATS DE REUS A LES ELECCIONS MUNICIPALS El COAC de Tarragona organitza un debat amb els representants polítics de Reus amb l'objectiu de confrontar idees sobre l'arquitectura i l'urbanisme de la ciutat. L'acte es farà el dilluns 29 d'abril a les 20h al Centre de Lectura de Reus. <+info>

VEREDICTE DE LA XI BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA
MOSTRA D’ARQUITECTURA DE TARRAGONA
Es fa pública l'acta del jurat amb el veredicte amb les obres premiades en aquest certamen.
<+info>

EXPOSICIÓ: XI BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA
Del 25 d'abril al 26 de juny de 2019
Sala d'exposicions del COAC Tarragona.
Mostra de les obres guardonades en cadascuna de les modalitats de la XI edició de la d'aquests premis. <+info>

L'EXPOSICIÓ 20 ANYS DE BIENNALS VIATJA A MALLORCA
L'exposició "20 anys de Biennals d’Arquitectura a Tarragona - Premi extraordinari Alejandro de la Sota" es pot veure al Col·legi d'arquitectes de Mallorca del 25 d'abril al 17 de maig. L'acte inaugural serà el dijous 25 d'abril a les 19.00h. <+info>

POSTGRAU EN REHABILITACIÓ
Del 26 de febrer al 23 de juliol, cada dimarts al COAC de Tarragona.
Si ets arquitecte inscrit als serveis de la Demarcació de Tarragona tens importants descomptes en aquest curs. Et pots apuntar també per separat en cadascun dels mòduls formatius.<+info>

 

SETMANA DE SANT JORDI
Com ja és habitual, durant la setmana de Sant Jordi i la següent, del 23 d’abril al 3 de maig, la biblioteca de la Demarcació posa a la venda llibres i revistes a preu reduït, al primer pis de la seu, per celebrar la Diada de Sant Jordi.

CONCURS REVISTA AT - CONSULTA L'ACTA DEL JURAT
El COAC de Tarragona dona a conèixer l'acta del jurat amb la qualificació de cadascuna de les propostes presentades al concurs per a l’adjudicació de la direcció i producció de la revista AT, Arquitectes de Tarragona, per a l’any 2019 i següents. <Acta del jurat> <+info>

NOVES ADQUISICIONS A LA BIBLIOTECA
Podeu consultar el <llistat actualitzat abril 2019> dels últims llibres posats a disposició de tots els col·legiats a la biblioteca de la Demarcació . Si voleu suggerir l'adquisició d'algun títol en concret, ho podeu fer escrivint un correu electrònic a l'adreça bibl.tar@coac.net.

SERVEI D'ASSESSORAMENT TÈCNIC
L'horari d'atenció telefònica i presencial a les oficines del SAT és de dilluns a divendres de 10 a 14h.
Per a consultes urgents podeu enviar un correu electrònic a satvisat@coac.cat

VISAT TELEMÀTIC
Vols aprendre a fer el teu primer visat telemàtic? Des de la Demarcació us oferim un servei d’assessorament  personalitzat, de dilluns a divendres, de 08:00h a 15:00h. Podeu trucar al telèfon de la Demarcació per demanar cita prèvia i reservar dia i hora.

     
destacat  de la setmana
   

VIATGE A PORTO
La Demarcació de Tarragona del COAC organitza un viatge arquitectònic a Porto els dies 10, 11 i 12 de maig de 2019. Inscripcions tancades.
Descarrega el programa.
Més informació.

ATENCIÓ DE CONSULTES D'ASEMAS A TARRAGONA
Us recordem que un cop al mes ASEMAS disposa d'atenció presencial a la Demarcació de Tarragona del COAC.
Aquest mes, atendran consultes personalitzades el dimecres 15 de maig, al matí, a les oficines de la Demarcació

CONFERÈNCIA DE MARÍA LANGARITA
El dijous 16 de maig a les 19.30h, María Langarita, fundadora de l'estudi d'arquitectura madrileny Langarita-Navarro ens parlarà dels seus últims projectes.
Descarrega el targetó

III JORNADA JUJOLIANA
El Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre i el Col·legi d’Arquitectes us conviden a la III JORNADA JUJOLIANA, que tindrà lloc el proper dissabte 18 de maig al COAC de Tarragona.
Aviat més informació

 

VERMUT D'OBRA 41
El dissabte 8 de juny visitarem els Tallers Gon-Gar a Benissanet, l'església del poble vell de Corbera d'Ebre i el Celler del Pinell de Brai acompanyats dels arquitectes autors dels projectes. Després dinarem al restaurant Catedral del vi. Cal inscripció a tarragona@coac.net.

CURS BÀSIC DE REVIT 8a EDICIÓ
Dirigit a persones que vulguin introduir-se en el disseny BIM.
Estem preparant la programació d'aquest curs.
Preu: 192 euros per Inscrits als Serveis de la Demarcació.
Inscripcions a satvisat@coac.cat

CURS AVANÇAT DE REVIT 6a EDICIÓ
Dirigit a persones que ja tinguin una base en BIM i vulguin aprofundir-hi. Estem preparant la programació d'aquest curs.
Preu: 192 euros per Inscrits als Serveis de la Demarcació.
Inscripcions a satvisat@coac.cat

     
destacat  de la setmana
   

ES PUBLIQUEN LES BASES PER FER PRÀCTIQUES EN RESTAURACIÓ DEL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC PER L'ANY 2019.
Les pràctiques es podran realitzar als Serveis Territorials de Tarragona del Departament de Cultura de la Generalitat, entre d'altres localitzacions. Consulta les bases.

 

 

     
destacat  de la setmana
   

LES CÈDULES D'HABITABILITAT S'HAN DE TRAMITAR ELECTRÒNICAMENT
L'agència de l'habitatge de catalunya comunica que a partir del dia 1 d’abril del 2019, per tal de donar compliment a la Llei 39/2015, d’1 d’ octubre, del Procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, on s’indica l’obligació de relacionar-se electrònicament amb les Administracions Públiques, no s’acceptaran cap tipus de registre presencials pels tràmits de cèdules de 2ª ocupació i certificats d’Aptituds on consti com a sol·licitant un tècnic o una persona jurídica (a excepció de sol·licituds de copies de cèdules vigents i recollida de cèdules tramitades).

MANUAL PER CONTESTAR REQUERIMENTS DE CÈDULES AMB NOTIFICACIO ELECTRONICA  Descarrega el manual

 

ACTUALITZACIÓ DE LA FITXA DB-HS3 DEL PROJECTE BÀSIC
L’Oficina Consultora Tècnica del COAC ha actualitzat la fitxa per al Projecte Bàsic del DB-HS 3 Qualitat de l’aire interior, adequant-la a la modificació de les exigències introduïdes per l’Ordre FOM/588/2017 per la qual es modifiquen el Document Bàsic DB-HE “Estalvi d’Energia” i el DB-HS “Salubritat”.

OFERTES DE LA BORSA DE TREBALL:
Consulta les ofertes al web de la Borsa de Treball.

 

© 2019 Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya | Carrer Sant Llorenç, 20-22 | 43003 Tarragona | Tel. 977 24 93 67 | tarragona@coac.cat
Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.