logo
 
logo
 
     
  Setmana 16   logo logo logo logo
  17/04 - 23/04  
 
Dilluns 17 Dimarts 18 Dimecres 19 Dijous 20 Divendres 21 Dissabte 22 Diumenge 23
    CONFERÈNCIA J.LLINÀS
JUJOL EN TARRACO
15:30 - 17:00 h

CONFERÈNCIA J.MERCADÉ
JUJOL EN TARRACO
15:30 - 17:00 h

CONFERÈNCIA
HARQUITECTES
19:30 h

CONFERÈNCIA R.MIRALLES
JUJOL EN TARRACO
15:30 - 17:00 h
   
logo
CONFERÈNCIA · TARRAGONA
HARQUITECTES, LA NATURALESA DELS EDIFICIS
20/04 · 19:30 h
Sala d'actes · COAC Tarragona

Tindrem l’oportunitat d’escoltar una conferència presencial de Harquitectes, on Xavier Ros ens parlarà sobre la trajectòria de l’estudi i dels seus projectes més rellevants.L’arquitectura vernacular, en les diferents cultures i en les diferents condicions climàtiques, sempre ha incorporat, de vegades de manera molt explícita, estratègies arquitectòniques per gestionar i organitzar la matèria fluida creant atmosferes molt concretes (en el seu sentit més ampli).
HARQUITECTES és un estudi fundat l’any 2000 per David Lorente, Josep Ricart, Xavier Ros i Roger Tudó. Combinen la seva activitat professional donant classes a l’ETSAV-UPC, ETSAB-UPC, ETH Zurich i Harvard GSD. També han estat convidats a Porto Academy, AA School of architecture, Austin School of Architecture, Universidad Católica de Chile, ENSA Paris, entre altres llocs. La seva obra a merescut reconeixements nacionals i internacionals i ha estat exposada i publicada arreu.
Més informació.
logo
CONSULTES ASEMAS
Una vegada al mes, ASEMAS atén presencialment a la Demarcació de Tarragona del COAC. Aquest mes, atendran consultes el 18 d'abril, en horari de matí, a les oficines de la Demarcació.
JUNTA GENERAL ORDINÀRIA
TARRAGONA
25/04 · 18:30 - 19:00 h
Sala d'actes · COAC Tarragona
Es convoca als col·legiats a la seu de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya per la Junta General Ordinària del dia 25 d'abril de 2023 a les 18:30 h, en primera convocatòria, i a les 19:00 h, en segona convocatòria.
<Convocatòria> <Acta G70>
CURSOS ESCOLA SERT
Estem preparant el curs acadèmic 2023/2024 i ens agradaria saber quins cursos t'interessen que oferim des de l'Escola Sert de Tarragona. Envia les teves propostes a tarragona@escolasert.com.
DEMARCACIÓ DE TARRAGONA
SANT JORDI 2023
17/04 - 21/04
Primera planta · COAC Tarragona
Per celebrar Sant Jordi, us convidem a passar per la planta primera del COAC Tarragona on podreu trobar en exposició els llibres duplicats, algunes de les publicacions antigues del Col·legi i exemplars provinents de donacions. Apropeu-vos per veure si son del vostre interès i us regalarem dos llibres!
Més informació.
HORARI
Les oficines del COAC Tarragona estan obertes els dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h, i dimarts i dijous de 8 a 18 h de la tarda. Contacta al 977249367 o al correu tarragona@coac.net.
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
ARQUITECTURES BUIDES
30/03 - 26/05
Sala d'exposicions · COAC Tarragona
Treball fotogràfic sobre alguns edificis i construccions abandonats al llarg del territori de l’illa de Mallorca, realitzades per l’arquitecte i fotògraf d’arquitectura Lluís Bort.
Aviat més informació de la conferència.
Més informació.
SEGUEIX-NOS!
XARXES:
empty coactarragona
empty coactarragona
#coactarragona
empty COAC_tgn
empty COAC Tarragona
empty COAC Tarragona
CURS · TARRAGONA
AVANÇAT DE REVIT ONLINE [7A EDICIÓ]
25/04 - 30/05
Online · COAC Tarragona
El curs avançat de Revit és la continuació del curs de Revit de nivell bàsic i et permetrà aprofundir en totes les possibilitats de l'eina de Revit. Durant el curs s'aprofundirà en els conceptes i metodologies pròpies de la metodologia BIM i s'ensenyarà a realitzar una organització avançada de projectes.
Inscripcions i més informació.
SERVEIS PROPIS
El COAC Tarragona ofereix uns serveis específics de la Demarcació amb l'objectiu d'ajudar a l’arquitect@ col·legiat/da en l’exercici de la seva professió.
Consulta els serveis.
CURS · TARRAGONA
AMIDAMENTS, PRESSUPOSTOS I CERTIFICACIONS. ITEC
27/04 - 04/05
Online · COAC Tarragona
Un curs dirigit a professionals del sector de la construcció, tant de l’àmbit privat com del sector públic, que volen aprendre a elaborar o gestionar pressupostos a partir de les medicions d’un projecte arquitectònic amb software de l'Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya – ITeC.
Inscripcions i més informació.
VISAT INFORMA
En data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 4 dies laborables.
El expedients de visats exprés es revisen en un termini de 2 dies laborables.
EXPOSICIÓ · TARRAGONA
ARQUITECTES EN CONSTRUCCIÓ
27/03 - 23/04
Centre cultural Antic Ajuntament de Tarragona
L’exposició neix de la voluntat de donar suport als/les arquitectes recentment graduats/des i apropar els àmbits acadèmics i professional. Aquesta edició recull els projectes final de carrera des de l’any 2007 fins al 2021.
Conferència inaugural el 30 de març de 2023, a les 19:30 h.
Més informació.
 
logo
NOVA CIRCULAR
Circular de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya relativa al còmput de la superfície de les obertures, amb aplicació en paràmetres d’il·luminació i ventilació.
Més informació.
NOU DOCUMENT
La Taula per a la Interpretació de la Normativa de Seguretat contra Incendis (TINSCI) ha publicat un nou document: DT-18 “Sectorització de conductes d’extracció de fums de les cuines”.
Més informació.
CODI ESTRUCTURAL
L'Oficina Consultora Tècnica del COAC continua treballant en la redacció d’un conjunt de guies breus de suport tècnic per facilitar l’aplicació del nou Codi Estructural a la redacció de projectes.
Més informació.
 
logo
JUJOL EN TARRACO
Dins del Workshop s'ofereixen tres conferències gratuïtes per als col·legiats, de J.Llinàs, J.Mercadé i R.Miralles, del 19 al 21 d'abril, de 15:30 a 17:00 h, al COAC Tarragona.
Més informació.
PREMI ROSA BARBA
S'obren les inscripcions del Premi de Paisatgisme Rosa Barba Casanovas, per reconèixer les millors pràctiques en Arquitectura del Paisatge. El termini finalitza el 30 de maig de 2023.
Més informació.
CONSTRUMAT
Del 23 al 25 de maig la Fira de Barcelona celebrarà la 22a edició del Saló de la Construcció al Recinte de Gran Via. Els arquitectes col·legiats podeu obtenir una acreditació gratuïta.
Més informació.
 
©2023. Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Carrer Sant Llorenç, 20-22. 43003 Tarragona
T. 977 24 93 67 tarragona@coac.cat
Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí. Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.