PREMIS AJAC IX-

Aquest any, l’any del 20é aniversari de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya, presentem la novena edició dels Premis Ajac bianuals per a joves arquitectes.
Organitzem diversos jurats de prestigi que seran cridats a formular un veredicte desinteressat sobre les nostres creacions com arquitectes, en una divisió de categories que és un dibuix de la professió fidel amb el que fem els joves arquitectes de Catalunya: Obra, Projectes, Articles i Emprenedoria.

Este año, el año del 20 aniversario de la Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya, presentamos la novena edición de los Premios Ajac bianuales para jovenes arquitectos.
Organizamos varios jurados de prestigio que serán llamados a formular un veredicto desinteresado sobre nuestras creaciones como arquitectos, en una división de categorías que es un dibujo de la profesión fiel con lo que hacemos los jovenes arquitectos de Catalunya: Obra, Proyectos, Artículos y Emprendimiento.

JURAT / JURADO / JURY

xxx

Publicació del llibre recull de les obres dels Premis AJAC VIII

L’AJAC ha publicat un llibre recull de totes les obres, projectes, PFC, articles i empreses d’arquitectura, no només en format paper, sinó també digital, premiats a la VIII edició dels Premis.

Si voleu formar part del recull d’obres dels IX Premis AJAC i que es promocionin les vostres creacions com a arquitectes en un concurs amb jurats de gran prestigi internacional, animeu-vos i presenteu-vos a l’edició d’enguany.

La publicació dels Premis AJAC VIII es pot llegir directament al blog de l’AJAC amb tots el continguts interactius, o bé us podeu descarregar una còpia d’alta qualitat.


 

 

 AJAC_Annex IV_Formulari agrupacio Ajac

Agrupa’t a l’AJAC per obtenir el descompte en la inscripció


 

 

AJAC-PREMIS AJAC IX-BASES-140422

Bases dels Premis Ajac IX


 

Full inscripció

Inscripció als Premis Ajac IX


 

AJAC_Annex III_Cessió Documentació_140422

Cessió de Drets sobre la Documentació


 

 AJAC_Annex II_Declaració Jurada-140422

Declaració Jurada